- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hamarosan mind begombázunk?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

DarkByte addikt Ugye.  Lakótárs is hülyén nézett ahogy elkezdtem magam előtt az antennát tartva mozogni a szobában. Lakótárs is hülyén nézett ahogy elkezdtem magam előtt az antennát tartva mozogni a szobában. Egyébként ha kihúzom az erősítőt akkor totál semmi nem jön az RTL -ből, akárcsak ha Szentesnek ellentétes irányban a szobaablakon át a szemközti emeletes háznak fordítom (tehát szerintem visszavert jel onnan nincs). Viszont a helyi m1 most már kristály tisztán jön. Egyébként ha kihúzom az erősítőt akkor totál semmi nem jön az RTL -ből, akárcsak ha Szentesnek ellentétes irányban a szobaablakon át a szemközti emeletes háznak fordítom (tehát szerintem visszavert jel onnan nincs). Viszont a helyi m1 most már kristály tisztán jön.Rick4: tudom hogy HD nem fog menni ezzel a géppel, erre már a minták alapján rájöttem. Az SD -nek viszont kellene; elsősorban arra vagyok kíváncsi van-e elegendő jel, mert akkor veszek egy saját tuner -t, valamikor jövő év elején meg úgy is akarok gépet újítani és akkor a HD sem lesz akadály. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Futás, futópályák
- Gumi és felni topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Synology HAT3300-4T 4TB NAS HDD 2 db, új
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Lakótárs is hülyén nézett ahogy elkezdtem magam előtt az antennát tartva mozogni a szobában.
 Lakótárs is hülyén nézett ahogy elkezdtem magam előtt az antennát tartva mozogni a szobában.  Egyébként ha kihúzom az erősítőt akkor totál semmi nem jön az RTL -ből, akárcsak ha Szentesnek ellentétes irányban a szobaablakon át a szemközti emeletes háznak fordítom (tehát szerintem visszavert jel onnan nincs). Viszont a helyi m1 most már kristály tisztán jön.
 Egyébként ha kihúzom az erősítőt akkor totál semmi nem jön az RTL -ből, akárcsak ha Szentesnek ellentétes irányban a szobaablakon át a szemközti emeletes háznak fordítom (tehát szerintem visszavert jel onnan nincs). Viszont a helyi m1 most már kristály tisztán jön. wassermann
 wassermann