- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
vito555 #11811 üzenetére
Van egyébként a lakásban kábeltuneres TV, és azon bejön?
Mert Miskolcon én már nem egy helyen tapasztaltam, hogy a kábelen a DigiTV DVB-műsorainak egyik multiplexe nem jön be, vagy egyszer csak eltűnik. Ez egy alsóbb sávba eső multiplex egyébként, tehát úgy tűnik, mintha a kábelen az alacsonyabb frekvenciák jelszintje túl alacsony lenne, emiatt a TV vagy átugorja keresés közben, vagy ha be is volt már hangolva, később eltűnhet.
Az egyik ügyfelemnek például, akinek a TV-jét javítottam, mondtam, hogy tegyen panaszt a Diginél, mert ez nem TV hiba. Ott már egyszer beállítottam neki, majd egy nap eltűnt.
Vagy nemrég is volt egy másik eset, aki csak azért hívott, hogy üzemeljem be a TV-t (laikus), ott is csak szívtam, mert pont ez a multiplex nem akart bejönni sehogy (automata vagy manuális), plusz még a TV is borzasztó lassan keresett, igen unalmas volt kivárni. Végül kénytelen voltam analógon beállítani a hiányzó műsorokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Home server / házi szerver építése
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Diablo IV
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 4 db érhető el (130/131/132/133) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest