- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
vito555 #11811 üzenetére
Van egyébként a lakásban kábeltuneres TV, és azon bejön?
Mert Miskolcon én már nem egy helyen tapasztaltam, hogy a kábelen a DigiTV DVB-műsorainak egyik multiplexe nem jön be, vagy egyszer csak eltűnik. Ez egy alsóbb sávba eső multiplex egyébként, tehát úgy tűnik, mintha a kábelen az alacsonyabb frekvenciák jelszintje túl alacsony lenne, emiatt a TV vagy átugorja keresés közben, vagy ha be is volt már hangolva, később eltűnhet.
Az egyik ügyfelemnek például, akinek a TV-jét javítottam, mondtam, hogy tegyen panaszt a Diginél, mert ez nem TV hiba. Ott már egyszer beállítottam neki, majd egy nap eltűnt.
Vagy nemrég is volt egy másik eset, aki csak azért hívott, hogy üzemeljem be a TV-t (laikus), ott is csak szívtam, mert pont ez a multiplex nem akart bejönni sehogy (automata vagy manuális), plusz még a TV is borzasztó lassan keresett, igen unalmas volt kivárni. Végül kénytelen voltam analógon beállítani a hiányzó műsorokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- Villanyszerelés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest