Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca500
aktív tag
Tényleg nem láttam még ilyet és tényleg pont ez a problémám, hogy ez miatt nem tudom hogyan is működnek a TV tunerek. Ezért próbálok infókat szerezni. A legjobban egy olyan DVB-C-s STB-nak örülnék amiben van, vagy betehető egy winchester. De, mivel eddig csak olyat sikerült találnom amihez usb-n lehet külső HDD-t csatlakoztatni, ami nekem nem tetszik, ezért kezdtem el érdeklődni a PC-hez csatlakoztatható tunerek után. Ha viszont úgy működik az ilyen tunerek többsége mint ez, amit egy pár perce találtam, akkor már értem a dolgot. Legalább is azt hiszem.

Ennél a tunernál ezt írják:
akár az interneten keresztül is programozható az otthoni gépünkben működő tuner, de a kikapcsolt gépet időben el is indítja, ha majd fel kell vennie a tévéből.
Már csak az ára zavar.
Tudnátok valami hasonlót ajánlani ami olcsóbb, de ilyesmi a tudása?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó WHIRLPOOL PACW29HP Hűtő-Fűtő Mobilklíma Fekete
- Eladó Samsung Galaxy S23 5G DS 8+128GB, fekete
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB + töltőfej
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann