Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ZIDOO médialejátszók
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
#75376384 #72466 üzenetére
Először is gratulálok az új szerzeményhez
Én sajnos ebben a topicban nem láttam még aktív usert, aki ilyen gépet hajtana...
Viszont hátha a dji topicban [link] nagyobb szerencsével jársz, ha megkérdezed
Bár ott sem láttam igazán aktív beszélgetést erről, hátha mégis beesik valaki, aki tud segíteniPárszor láttam rallyn ilyen gépet.. Nagyon tetszett... Lengyel operatőrök csapatták vele ...
Egy ideje agyalok rajta, hogy lecserélem a phantomot rá, így több legyet ütve egy csapásra... Egyből lenne egy dji szemüvegem, a racerembe meg már "csak" a dji adót és kamera szettet kellene beledobni.... Így a fatshark is eladóvá válna,, abból is jönne vissza valamennyi pénzt....Egy dolog tart vissza... Hogy a phantommal is akad hébe hóba olyan meló amit egy racerrel nem tudok kivitelezni
Sajnálok/sajnálnék megválni tőle
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest