Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
h8 mini 10k alatt van, és nekem szokott menni 5percet, amikor új az akku. Idővel persze csökkent, de kb. 10cm-es, marha strapabíró, annyi a legnagyobb baj, hogy az akkuk mostanában kevés helyen beszerezhető/drága.
Én épp a héten gondoltam elővenni a h8 mini-t, de az akkukat már cserélni kéne, de nem olcsóak...
az is vicces, hogy én 2016 vagy 2017-ben 2500-ért vettem, most kb. 9e a drón. Akkuk akkor 400-500ft körül voltak darabja, most kb. 5x-10x annyi...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung M5 Smart - 27" VA - Beépített WiFi & Bluetooth - Apple Airplay - HDR10 - sRGB 99%
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest