Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
Köszi a tesztet, akkor kb. hozta amit vártunk/a papírformát.
Csak most jöttünk vissza (és még hetekig nem sok időm lesz ezzel foglalkozni), de az antennát megnéztem és a szórás a két TX antenna közt amit kaptam tényleg nagyon sok (NanoVNA-val néztem, csak a jobbat teszem ide, mert a rosszabb az tényleg elég gyatra, lehet valami hibás példány mert nem volt egy határozott pontja ahol kicsi lett volna a reflektált jel).
A jobb antenna az kb. ugyanazt hozza mint a T-Lite antennája (a sárga görbét kell nézni, minél kisebb a reflektált jel annál több megy ki).
T-Lite TX:
A kb +3dB nyereség az viszont vsz. marginális (link budget 100dB felett).
Ezek alapján meggondolandó, hogy a nagyobb RC-re 10dB-es antennát tegyek (azért csak a nagyobbra, mert batár nagy, de ebből van normál SMA mert a többség RP-SMA ami ide nem jó), de addig felcserélem a T-Lite meg az ELRS antennáját.
Ha több időm lesz valamikor akkor lehet jobban utánanézek ennek az antenna dolognak Pluto-val (ez is egy RF eszköz amivel viszonylag pontosan lehet mérni antenna nyereséget).A dinamikus TX power 1 dolog, engem az is érdekelne, ha már nincs lehetőség további növelésre akkor a Hz csökkentés is jöhetne.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Titan Quest II
- Mazda topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- World of Warships
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest