- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS ROG Ally
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szancsó
aktív tag
FlySky FS-I6X távot használ még valaki? Olcsónak olcsó volt és jó is lenne (célnak nekem megfelel), de igényli a törődést...
Most a másik gimbal -omon is beadta a kulcsot a vertikális érzékelőnél valamelyik forrasztás. Éreztem, hogy valami fura, de kellett három zakó mire rájöttem, hogy egyébként majdnem folyamatosan kompenzálok, mert sokszor elkezd jobbra pörögni (roll) magától. Múltkor ugyanez volt a másik stick -nél, akkor önállóan fordult (yaw): egy-egy pötty ón + ragasztópisztolyból némi fixáló anyag és redbejött, de na. Valamit sejthettek am. a készítők, mert már volt ott egy adag sárgás trutyi rögzítés gyanánt. Csak azért nem 10 perc volt a javítás, mert utána még gépre kötöttem és az endpoint -okkal szórakoztam kicsit, hogy pontosabban be legyenek lőve.
Mondjuk képeket csinálhattam volna ... de nem tettem(Majd ha valakinek ilyen gondja lesz szétszedem, illetve valahol a rögös kínai utakon közeledik már tartalékba gimbal, azon lehet majd demózni.)
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Tidal
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- ASUS ROG Ally
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest