Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok,
Valakinek volt már összetűzése a hatóságokkal drónozás miatt? Pl nem kért engedélyt, nincs biztosítása stb.
Feleségemtől kaptam szülinapra egy DJI Mavic AIR-t, és a sok magyar bullshit szabály miatt azon vagyok, hogy visszaküldetem bontatlanul (vásárlástól történő elállás).
A másik opció, hogy használom, és kész. Igazából a város szélén az építkezésünk lenne az elsődleges cél ahol használnánk. A hely annyiból szívás, hogy itt van a kecskeméti katonai reptér, legalább nem MCTR hanem "csak" MTMA kategóriába vagyunk.
A törvény nem ismerése nem mentesít alóla, de ha adom a hülyét a jardnak akkor egy első alkalom megúszható?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest