Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnigee
aktív tag
válasz
AMDaZERG_1 #56012 üzenetére
Lizardon Hulkie 2040 van nekem most, én amúgy nem vagyok nagy prop szakértő, ezzel is megy ahogy kell, elég strapa, talán kevésbé punchi.
Split 2 tokban van igen, az oka, nem fér be még egy szint a Frogba
Másrészt nem szeretnék repülés közben tele az SD üzit kapni, meg kicsit tartok a gyakori meghibásodásoktól is. A Swift 2 meg hibátlan amióta megvan. ( tehát igen, csak HD miatt kerül fel a gépre, raktam rá csatit, így 2 gyorskötöző, csati összedug és mehet a HD)Illetve esetleg ha rászánom a pénzt, akkor a régi Wizi vázba épülhetne be, mint másodlagos, HD-zós gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest