Hirdetés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpe1503
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő quadrocopteresként üdvözlök mindenkit!
Most jutottam hozzá egy Visuo xs809HW-hez.
- A jelenleg érvényben lévő jogszabály szerint ennek használatára van valami korlátozás belterületen vagy külterületen?
- Ha egy mini "drón"-nal, repkednék a lakáson kívül, ahhoz is kell engedély?
- Gondoltam rá, hogy kérek légtér engedélyt, na de 30 méteres magasságra, és kb 50 méteres sugarú körre (a legter.hu-n be is bírtam rajzolni)?
- Ki kérhet tőlem, és milyen engedélyt, illetve ha olyanom nincs akkor milyen szankciót kaphatok?
Láttam, hogy a jogszabály gyakorlatilag a föld felszínétől számítja a légteret, de semmi konkrétumot nem találok erről összefoglalva sehol sem (csak ilyen meg olyan rendelet, ilyen meg olyan engedély). Pár hete olvasgatom a fórumot, itt is rákerestem a témára láttam idei, és tavalyi Jackal2 és twine bejegyzéseket és a többiek hozzászólásait is.
Valaki tud konkrétumokkal szolgálni?
Köszönöm a segítségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest