- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Teréz Atya #33393 üzenetére
Én azért megnézném. Ha mégis úgy döntenél, hogy megcsinálod, egy fejkamerás jotubos videó linkjét küld át mindeképpen. Legalább azt, amikor a szomszéd kinéz a másik erkélyen.
.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
_X10Dead_ #33397 üzenetére
Jah, az is biztos h ez nem nekem valo gep. Ez igy van kesz, igy van jol, semmi furas-faragas, nem nyulka-piszka.
Valami ilyet akart az Eachine a 180-as Assassin-al, de az naggggyon nem jott ossze.
Viszont azt is meg tudom erteni, akinek se ideje se kedve kitanulni a dronozas csinjat-binjat, csak reptetni akar. Azert nalam is idegorlo h van parhuzamosan
35 "drone" projektem. Egy majdnem kesz, 2 megvan, "csak" ossze kell rakni, egy tervezes alatt egy meg szetkapas elott. Na, ha most ebben a percben kitavaszodna, vakarozhatnek, ha FPV-zni akarnek, mert a QX alapu Tiny Whoop es a majdnem kesz X1-en kivul nincs "rendes" racerem.Ja, igen X1. Meg mindig egy antennas PWM vevo van benne, mert az iA6C nem fer be. Bazzz....
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Teréz Atya #33390 üzenetére
Én sosem szidtam a Runnert, a kinézete engem anno megvett kilóra.
Mégcsak nem is savanyú a szőlő, mert pontosan tudtam mit veszek, a géppel együtt rendeltem a reinforce-hoz szükséges cuccokat is.
Nem racer, az biztos. Nehéz és még a megerősítés után sem elég merev. De cruisernek teljesen rendben van, és állatul néz ki. Ez a Pro meg egyenesen durva. A kérdés, hogy csak a kinézetét szabták Furious-osra, vagy a vázat is helyretették közben. A honlapon azt írják, hogy CF-ből készült, de ezt már az MK1/2-re is írták és mégsem úgy volt. A "Hovering Design"-os képen a gép bal első karján mintha látszana a lamináció, szóval én ismét felmatricázott üvegszálas kompozitra gyanakszom. Az alkatrész-lista alapján a váz minden eleme új, így akár jó is lehetne, de sajnos kinézem belőlük, hogy megint üvegszálast csináltak.
Ahogy elnézem, ez csak a nevében Runner. Ezt valahol sajnálom, mert ennek a darabjaiból nem fogjuk upgradelni az MK1/MK2-t. Valahol meg hülyeségnek tartom, mert az elődre a Walkera nem igazán lehet büszke, így ezt a nevet a pincéből kell visszatornászni.
Az egyedi repvezérlő meg kifejezetten aggaszt. Láttuk mit műveltek az APM-mel a 350-esben, láttuk, hogy "optimalizálták" a multiwii-t a Runnerben és a CC3D kusztomizálása sem sikerült valami fényesen.
MR Drone flight control system? Wtf? Nem t'án az AiBao repvezérlőjét kapta? Na arról nem túl sok jót hallhattunk eddíg. Viszont Sergei-ék szerint - a viselkedése alapján - ez is APM alapú lehet, a pozíció tartása kifejezetten stabil, öngyilkos hajlamot sem tapasztaltak. -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Minstrel #33371 üzenetére
Más baj van azzal a kamerával, nem a képalkotás.
Ok, 520tvl, de az csak a felbontás. A kép átvitele az, ami kritikán aluli. Hasonlítsd össze ezzel. Pedig itt a monitoron sem volt tökéletes a vétel (amúgy azt észrevettem, hogy az Ufo Diy vevője, sokszor sokkal szebb képet fog be, mint sok drágább társai), de mégis fényévekkel jobb. A tiednek is legalább ilyennek kéne lennie. Ahol nekem elmegy a végén a kép, ott bemegyek egy kis kőépület mögé, tőlem 100-150m-re. De előtte ott sem volt ilyen gondom, úgyhogy valami zavar is lehetett a dologban. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
kimista #33394 üzenetére
Hat nemtom. Hamar valami nagyon vilagmegvaltot akarunk, akkor RCG es a tematikus blogok, esetleg Youtube. Lehet FB-n is keresni, de egy akkora katyvasztenger, ha valami konkret kell, hogy ihaj.
Meg az agyzsibbaszto, automatikusan elindulo videok. Jo is az...Oszinten, ha valami kell es nem arra varsz h masok a szadba ragjak a megoldast meg a ph forum is jobb, mert a google legalabb tud benne keresni. Maskepp fogalmazva a Facebook a dronozas Snapchatje.
-
kimista
aktív tag
arról én nem tehetek, h nincs fb-od.. sajnos (vagy nem sajnos) a fb meghatározó felület a kommunikációban, ezt kár tagadni. Azzal, hogy nem vagy része, nagy dolgokról lemaradsz. persze van alternatíva, de kérdés hogy a kisebbséghez akarsz tartozni, aki használja a whatsappot skypot stb vagy használod a fb-ot mint kommunikációs csatornát. Nem rossz a FB, ha jól van használva.
Én se szeretek boltba járni, de mivel csak ott kapok kenyeret, kénytelen vagyok.. -
Geller72
veterán
Családi ház rlz. Nekem is fonyóban volt a hely amúgy is a sok bicaj miatt, felhúztam egy 24 nm-es melléképületet.
. Problem solved. A kövinek is megvan már az alapja.
.
-
molnigee
aktív tag
válasz
_X10Dead_ #33382 üzenetére
Nézd végig ezt a vidit, na így kell tárolni a cuccokat
Mr.Steele garage -
Teréz Atya
senior tag
válasz
kriszbon #33389 üzenetére
Amugy kezdek rajonni, h a runner nem egy rossz gep. Ugyanis nem racer, de szorakozni, felfedezni a kornyeket kivalo. Sztem ott szabtak el a marketinget h racernek probaltak eladni, amire jott az anyazas egy rakat helyrol h nem tartos meg nehez meg nem lehet egy centivel a fold folott reptetni.
Ez mind igaz, de az is hulye aki egy utcai sportkocsival megy LeMans-ra es bizik a gyozelemben.Amugy az NH280-asom is ilyen lesz, ha elkeszul. Persze kifujja az orrat a Runnernek mikozben raver par kort, de ahhoz az kellett h az alapgep arat megegyszer rakoltsem, nem szamitva a munkaorakat. Hajjaj....
-
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
_X10Dead_ #33382 üzenetére
Komod pipa. Akatreszek agy alatt Lidl-os alkatresztartoban. Mivel en bordelt is rendszerezetten hozok letre, igy ezekben sincs rend, megis mindent megtalalok. Csak annyi a titok, hogy a logikailag osszekapcsolodo dolgokat egy helyre kell rakni. Aztan inditani egy keresest a binaris faban a keresendo alkatresz attributumai alapjan. Mutter pislogott, amikor a pince legalso szegletebol eloturtam egy 2 gigas micro SD kartyat sacc/kb 5 perc alatt.
Gond csak akkor van ha mutter / baratno / barki rajtam kivul rendet tesz.
Am. baratnom mar pedzegette az osszekoltozest. Aztan meglatta az alberletem, amikor epp javitok. Gyerekek, olyan hullafeher arcot es remult tekintetet... -
Teréz Atya
senior tag
Gyerekek, ujra ragyogyultam a PC-re. Mondom delelott meg leirom hogy kell a smartpopo-s tavot osszehozni a Liftoff-al.
Aztan azon kaptam eszre magam h meloba kell jonni.Egy dolgot hanyagolok. Egy szamlalot, ami a gepben okozott kart szamolna.
Upsz, nem valasz akart lenni...
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Geller72 #33373 üzenetére
Nem hülyéskedek!
Vannak itt a fórumon, akik nálam sokkal komolyabban tolják, de már itt is akad némi probléma a tárolással.
Van 2 polcnyi gépnek látszó tárgy a beépített szekrényben, másik két polc agyig rakva mindenféle alkatrésszel. Az 1S-es ládát már láttad, plusz még egy ládányi FPV-hez kapcsolódó egyéb vacak és kábé minden szekrény tetejéről is valami quad figyel... Az X500-as a dobozában lakik, mert úgy fér a legjobban, a többi nagyjából ömlesztve, összelegózva, vagy ahogy fér.Szekrényből nyilván olyat gyártatsz, amilyet akarsz, de azt egyrészt nem viszed sehova, másrészt tiszta hely pocsékolás, mert ahogy a teret további részekre bontod, minden egyes osztásnál megy pocsékba egy csomó hely. Arról nem is beszélve, hogy azonnal kinövöd, ahogy elkészült, mert érkezik egy új lakó...
Hidd el, ezen már túl vagyok. Amit bírok ládázok-dobozolok, mert azokat egymásra bírom rakni, és ha jó a tematika, akkor menetkész csomagokat alkotnak. Ami nem fér a ládába, az meg a csomagtartóban lakik, míg ki nem tud túrni valami cserepes növényt az egyik szekrény tetejéről...Bárány farkas-bőrben:
Walkera Runner 250 Pro
A kinézet nagyon komoly, remélhetőleg nem csak optikai tuningot kapott, de valóban erősebb lett a váz, viszont a "new self-developed MR Drone flight control system" szerintem senkinek nem hiányzott... -
Saccco
nagyúr
Készülhetnek a nagyobb Whoop-ok.
[40mm-es 4 ágú propeller - Fatbee FB90] -
Geller72
veterán
Azt hiszem, Teréz "úr" írt a H31-ről egy cikket (ő is) és ha jól emlékszem, kifogásként említette meg, hogy 0-60%-ig szinte semmit nem csinál, utána meg hirtelen megugrik a cucc. Szóval hogy elég nehéz adagolni. Szerintem ott valami gond volt, mert épp most helyeztem egyet üzembe, és nagyon szépen lehet adagolni neki. Minden értelemben sokkal kezesebb, mint a mini drónok, tehát ebben a ramaty időben is lehet bent egy kicsit reptetni, ha nincs más.
. Viszont ha lemerült az akku, leesik, mint a tégla.
-
Zoty4
őstag
Srácok nincs valami leírás, hogy milyen ESC, motor, FC, vtx stb ajánlott, illetve hogy mik a különbségek, mire figyeljünk oda vásárlásnál?
-
Geller72
veterán
válasz
_X10Dead_ #33369 üzenetére
"a nagyok meg úgysem férnek bele :-)"
- Nanee.. Mekkora drónod van, hogy nem fér bele? Az alsó fiókok nekem mind dupla méretűek. Úgy csináltattam, mint írtam is. Azaz 60x30 cm-es a nagy fiók mérete. Ha ide nem fér bele a drónod, akkro bocsi.
. Bár mint írtam, lehet gyártatni akármilyent.
-
vandor01
senior tag
amit mar teljesen meguntam kifutott nalam azokat nem tarolgatom H101 H8 H22... keresek vmi jo gazdit nekik van csaladban gyerek erre-arra aztan majd tonkreteszik vagy fara rakjak vagy csak ugy elreptetik a picsaba
csak akad mindenkinel vmi rossz csont aki orul az ilyen cuccnak??
-
molnigee
aktív tag
válasz
SpydeR3412 #33367 üzenetére
De ismerős, csak nem egy rebrand?
Eachine VR008
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
molnigee #33365 üzenetére
FuriBee VR01 FPV Goggles - Ha valaki olcsó szemüveget keresne.
-
vandor01
senior tag
szerintem tok jo otlet a falon logatni a gepeket
meg is fogom csinalniNovember 22en indult el egy x100-as alaplap a BG-tol...
ma kaptam kezhez
TN es biztositas mentes csomi 10nap belgiumba
X-mass kornyeken nagyon jo... igaz a ceghez rendelem! -
molnigee
aktív tag
válasz
popi1987 #33364 üzenetére
Én mániákus doboz gyűjtő vagyok, mindennek elrakom a dobozát szinte, jó lesz az még valamire címszóval.
A falcon 180 pl pont belefér egy cipősdobozba, aztán mehet a szekrénybe. Kintre is abba vittem mindig, mellé még elfért a szerszámkészlet is
A qx95 propvédővel a saját szivacsmentesített dobozába pont belefér, szállításra is alkalmas.
Nagyobb gépek meg szekrény tetejére mentek nálam.Nekem inkább a pótalkatrészek, aksik, töltők tárolása okoz gondot, már pár polc tele van velük, pedig azokat is dobozolom. Több helyet foglalnak mint a gépek...
Más, banggood jófej, kapok a qx95-re csere kamerát, ami egy tx03 lesz
-
Öreg 61
csendes újonc
Sziasztok!
Kis tanács jjrc h36 hoz láttam valaki linkelt irányító kar hosszabitót. Újra belinkelné vagy valaki ha tud hogy hol keressem!!
Előre is köszi! -
Lipton
őstag
Honnan lehet/erdemes ilyenkor h501s x4-t rendelni?
-
fape
senior tag
válasz
popi1987 #33343 üzenetére
Joshuának mindig mindenhez van videója. Elképesztő az arc.
The Best Way To Store Your Mini Quadcopters
-
fape
senior tag
válasz
kimista #33329 üzenetére
Az nem vészes: 6 position switch modification
-
kimista
aktív tag
miheztartás végett banni videója.. fényévekre vagyunk
-
Zoty4
őstag
válasz
mitulabattyi #33348 üzenetére
köszi
sima aux kábel jó összekötésre? -
Teréz Atya
senior tag
válasz
vilmaboy #33346 üzenetére
Hat mit mondjak, epp ma irtam rola, ajanlom magam.
-
vilmaboy
őstag
Létezik Pc-re valami drón szimulátor ami kb élethűen viselkedik a drónhoz képest? Van valami konzol ami olyan mint a drón távirányítója?
-
popi1987
csendes tag
Sub-Topic téma:
Ti hogy oldjátok meg a drónok tárolását?(Én eléggé bajban vagyok vele. Gondolkoztam valami polcrendszeren, meg olyan rácsos megoldáson a falra, amire fel lehet őket akasztani.) Hatékony módszerre törekszem, mert hely ugye korlátozottan áll rendelkezésre.
-
molnigee
aktív tag
wáó, mik lesznek még itt?
Eachine falcone 120 -
mobbo
senior tag
közel az idő amikor rá lehet majd állni a drónra és elmenni vele A-ból B-be
Airboard: [link] -
vandor01
senior tag
mi ezt probaltuk fel a gepre (ennek a kepe van fent a H31 dobozan) a csati belemegy a gepbe es kezelheto a TAV-rol... ezt kinalgatjak kulonbozo neveken szinte minden ilyen tipusu gephez... igaz az occobbak nem FPV-sek! lehet van csak WiFi-s verzio is? be lehet rakni a ket talpa koze ... igaz kell hozza vmi fele adapter ha mas nincs faragni kell hozza! a kameranak kulon 150mah aksi-ja van bent a hazaban kb 30 percet bir mukodni SD kartyat rakva bele felvetelt rogziteni vagy egy 40ejros FPV szemcsivel vagy monitorral lehet kovetni a repulest: [link]
keresgelni kell a neten.. sok fele neven elofordulhat... de mivel nem mai darabok lehet kifogsz vmi 1-2 eves tultarolt darabot azt az aksija KUKA....
itt van pl ugyanaz csak mas neven: [link]vagy veszel hozza vmi uj fejlesztesu micro kamerat pl :TX01/TX02/TX03?...
de ezt a tetejere kell valahogy felerositen es kell hozza aram is, felvetelt nem keszit de legalabb 120 fokos a latoszogkerdes mennyit bir cipelni a gep.... nem tul sokat!!
-
Zoty4
őstag
válasz
Teréz Atya #33333 üzenetére
x7-es távval ugyanigy tudok eljárni?
-
Vaze
őstag
válasz
vandor01 #33327 üzenetére
Szia!
Koszonom a valaszt.
FPV ben gondolkodom,de ha a wifi is jo megoldas akkor reszemrol az is mehet.
Jo lenne latni eloben is a dolgokatMas..;az egyik motor valamiert szorul,koszt hajat,sbt lepucoltam,propellert leszedtem es ugy tisztitottam ki,de sajnos tovabbra is szorul.
Szerintetek mi lehet a baj? -
Teréz Atya
senior tag
No, aki kivancsi ra hogyan kell osszekotni a tavjat a PC-vel szimezeshez leirtam itt.
-
vandor01
senior tag
a GB-en arusitott aaakcios 8520-as mocik mennyire jok?
mert nagyon occco megint! 5.49ejro! [link] -
kimista
aktív tag
én a potméter helyére akarnék kapcsolót tenni, kérdés h hogyan kell bekötni.. mondjuk ez már inkább felső tagozat
-
virbo
csendes tag
válasz
Teréz Atya #33301 üzenetére
Na jó, de milyen ellenállásokat?
Nekem az bal oldali kapcsolók csatija körül csak 2 üres kondihely van (meg hibádzik a csatiból egy szál vezeték ugye). A másik oldalon (ahol a háromállású is van) meg egy kondi és egy ellenállás hely van szabadon. De azok is smd-k ekkora meg nincs itthon...
Panel verziószám: i6-M V2.0 -
vandor01
senior tag
H31 kamera?
az attol fugg hogy mennyire vagy barkacs kezu mekk-mester ha nem akkor gyorsba suty-suty csak a sajat cucca megy fel !!..... minden a kamera felfogatasa es gepen levo lukak helyzetetol fugg a ketto koze rakhato es megfelelo adapterrel szinte barmilyen kamera felrakhato (suly es meret hatarok betartasa mellett)
na ezt az "adapter" kell elkeszitened valamilyen muanyagbol akar jegremes dobozbol is jo lehet?
masik kerdes a kamera es a gepen levo csatlakozo merete tipusa lehet ezt is cserelned kell?
a gephez ajanlott kamera (a dobozan a kepen) mar 2 eves fejlesztes 78° latoszoggel es sok mas gephez is adjak kulonbozo neveken... felrakasa az adaptertol fugg, hogy epp melyik gepre...kamera valasztas?
milyen szolgaltatast akarsz a kameratol? csak fenykep/film vagy esetleg mozgogep atvitel?
wifi? FPV?tartalek cuccok:
- motorbol kell 2db CCW es 2db CW
- 4db fogaskerek sem arthat
- par darab propeller meg tarcsi aksi sem... -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
kimista #33324 üzenetére
A botantennák kb. 0.6g-ot nyomnak, a levelesek 1g-ot.
Ám az igazi előnye, szerintem abból származik, hogy nem tud annyira sérülni.Emlékeim szerint létezik olyan kis gép, amire felmegy az acro (1db), csak már nem emlékszem melyik az, olyan rég volt. De úgy rémlik, mintha TerézAtya megcsinálta volna.
-
molnigee
aktív tag
Háhá, ha meló után már sötét van a reptetéshez, menjetek meló előtt, max kicsit lefagy a kezetek
eaciine qx95 fpv flight 11.230Ez az eachine dvr kicsit vacak, múltkor fekete-fehérben rögzített, most kb 10 felvételből 1 volt az sd-n...
-
kimista
aktív tag
válasz
SpydeR3412 #33322 üzenetére
gondolkodtam én is az antennacserén a grammok elleni háború egyik fontos csatájaként, de nem tudom, h mennyit nyernék vele
-
Vaze
őstag
Sziasztok!
jjrc H31 - es dronhoz csak a sajat kamerajat lehet hasznalni,vagy esetleg mas kamerat is fel tudok ra erositeni?
Vennek hozza tartalek motorokat,talaltam is banggood - on,de van ket valasztasi lehetosegem,megpedig a clockwise vagy counter-clockwise?
Valaszokat elore is koszonom -
SpydeR3412
aktív tag
Mivel a Realacc antenna kezd gyengélkedni a mini vtx-en (nem a levelek, azokban nem tudtam kárt tenni, hanem alatta, ahol csatlakozik szárhoz), lecseréltem az x73-as botantennára. Nem lett volna muszáj, mert meg lehet (fogom) csinálni a Realacc-ot, de úgy is ki akartam már próbálni ezeket. A BG-on a csomag súlya 3g-ban van megállapítva, más súlyadat nincs megadva. Én ezt az antenna súlyának vettem (nem tudom mire gondoltak, apró kis zárható zacskóban jött), de lemérve 0.68g-ot mutat a mérleg. BG-ék maguk ellen vannak? Mert ha valaki csak átfutja a leírást, akkor a 3g-ot látja.
Amúgy jó képet ad (már ahhoz képest, amit ezen a kamerán el kehet érni), folyamatos a kép, nincs benne zavar. De még csak lakásban tudtam próbálni, mert iszonyat szél fúj most mifelénk. -
gatesz
tag
Sziasztok, ha valakinek van bármilyen alkatrésze Nihui u807 - hez, vagy maga a gép. Akkor keressen meg. Köszönöm!
-
szacsee
nagyúr
válasz
Teréz Atya #33300 üzenetére
Ha előkerül az f3 ráfekszem a témára.
Epo-t CA ragasztóval @ pillanatragasztó + aktivátorral gyorsan ragasztható. Ragasztót viszont érdemes tesztelni egy kisebb résznél, hogy nem marja-e.
Aztán vannak térhálósodó ragasztók is, mint ez is.
Igazából, ami nem marja az epo-t az jó.
Bruce bácsinak van1-2 videója pl axn floater jet-ről aka cloud fly, amiben van 1-2 tipp amit hasznosíthatsz csupánál is.
Javítani meg a legkönnyebb az epo-t.
Nagy tál vizet felrakod forrni, ha már forrásban van addig kell beletenni a vízbe a deformálódott részt, míg vissza nem nyeri eredeti formáját. Elektronika leszedése ilyenkor a legmelósabb, többi 5-10 perc.Depron repcsit szokták még takonypisztollyal is ragasztani @ flitetest videókban is látni.
No meg van az uhu por, ami pl leszakadt csűrőlapátok visszaragasztásánál segít. -
molnigee
aktív tag
Úgylátszik nagyon felkapták a témát
-
molnigee
aktív tag
válasz
Minstrel #33312 üzenetére
Jóm csak arra megint várni kell 3 hetet
Vettem én jobb propot rá, AndyRc ezt javasulta és jól megy vele, csak a prop védő kicsi hozzá, lakáson belül meg nem árt ha fent van. Így egyenlőre marad a gyári proppal való repülés, amíg nincs jobb... -
Geller72
veterán
2 napig bírta a H36 akkuja (vagy töltője). ~10 töltés. Fasza.
-
Minstrel
senior tag
válasz
molnigee #33297 üzenetére
Hagyd azokat a propokat amiket adtak hozzá, hulladékok, vegyél ilyeneket, ez a legjobb és nem potyog le.
[16pcs HM-QR-Ladybird-Z-01 Propellers] -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
molnigee #33302 üzenetére
Ahogy TerézAtya is írta, kanyarnál magad felé kell húzni a kart yawolás közben (legalábbis én igy csináltam). De ha túltolod, akkor megáll a gép vagy elindul visszafele. Szokni kell. Én még nem nagyon tapasztalgattam az acro-t, mert inkább száguldozni szeretek gyakorlás helyett.
-
kimista
aktív tag
melyik kis méretű gép képes valódi acrora? csak az x100?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
molnigee #33302 üzenetére
Megoldas:
Hogy fordul a ropcsi?
Oldalra forditja a pilota a botkormanyt majd maga fele huzza. A fuggoleges vezersik csak keveset van hasznalva. Ezert a csupaszarny gepekrol le is hagytak.Igy van az h Jackal nagy fordulokorrol panaszkodott az MJX X600-nal amit en nem tapasztaltam. Mert mas technikaval fordulunk.
@kimista - amiota ropcsivel szimulatorozok kezdek leszokni a yaw-rol. Belolem sem lesz mar filmes.
-
molnigee
aktív tag
válasz
Teréz Atya #33300 üzenetére
Amúgy acroban hogy kell fordulni? Szimulátorban próbálgatom, de tök más mint stabilizáltban
Yaw hatására ugye dől is a gép, amit rollal kell kiegyenlíteni, de hogy kell azt szépen? Érzésre csak, vagy valami trükkje?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Automata kávégépek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged