Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
medvegy
aktív tag
válasz
molnigee #22155 üzenetére
Mi drón videó: Git 2, SJ5000X, Yi meg társai szerintem azért messze vannak. Először is ez egyáltalán nem hordós, ami az akciókamerákról nem mondható el. A gép elég stabil, nem jellózik, bár ez nem a kamera érdeme első sorban. A színek nem gázosak szerintem. Picit szürke az egész videó, de Kínában vagy nem tudom hol készült, a szmog miatt ez még talán meg is érthető. Máshol lehet élénkebbek lesznek.
Yi 4K csere: Hát nem tudom. A Yi 4k GB-n 250 dodó, ami vámmal nagyon nem 60k. Rárakod az XK-ra, sose lesz olyan stabil, mint egy P3 (vagy talán Mi drón). Biztos szépek a színei meg mintha nem is lenne annyira hordós, mint a többi akciókamera, de én biztos nem érném be vele a helyedben P3/Mi drón helyett. Plusz gondolom neked is 2D gimbalod van. Ha közelíteni akarsz a P3 minőséghez, akkor kell egy 3D... Máris bőven 100k kiadás fölött vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest