- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Mini PC
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

pzske aktív tag Sziasztok ! Megosztom veletek hátha más is belefut. Win7 alatt nálam az új 372.54-es Nvidia driverrel nem indul el a játék, csak az eggyel régebbivel (368.82). Mondjuk ebben az a vicc,hogy többek között pont a DOOM -ra lett optimalizálva az új driver. 
- 

Rexcor őstag válasz  Terminator17

üzenetére Terminator17

üzenetéreSikerült!  
- 

30z.Samu titán válasz  jaffa 2843

üzenetére jaffa 2843

üzenetéreMeg át lehet ugrani azt a falat is, ami köréd jön. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 Egyébként pont tegnap néztem, hogy milyen nagy a csend itt. Mindenki hentel. Mindenki hentel.
- 

Rexcor őstag válasz  jaffa 2843

üzenetére jaffa 2843

üzenetéreMost 8-szor megpróbáltam de nem sikerült, mondjuk 1-szer majdnem megvolt, majd hnap még próbálkozom  Az a baj hogy az életem is kevés és ha 2-szer eltalál valamivel akkor ennyi volt. Az a baj hogy az életem is kevés és ha 2-szer eltalál valamivel akkor ennyi volt.
- 

- 

Rexcor őstag Elb@sztam a cyberdemon-os harcot, azt hittem hogy elég csak egyszer megölni és ezért ellőttem rá az összes BFG-t és utána a pokolban alig tudom sebezni a fegyverekkel. Vagy így is meg lehet még csinálni valahogy? 
- 

kriszpontaz veterán 
- 

liwz_13 csendes tag Igen az jó vót  a snapmap fasza. a multi is az lenne, ha lenne egy kis fegyver update sebzés terén, de így sem rossz. a snapmap fasza. a multi is az lenne, ha lenne egy kis fegyver update sebzés terén, de így sem rossz.Amúgy valaki tud rá megoldást h le lehessen tiltani az intrókat az elején?  
- 

s912 aktív tag válasz  Terminator17

üzenetére Terminator17

üzenetéreígy van  már ha gép előtt vagyok már ha gép előtt vagyok 
- 

liwz_13 csendes tag Azon kívül hogy mindenki rocket launcherrel rohangál, azon kívül elég játszható. Azt is csak azért teszik, mert a saját sebzés valamiért igen kicsi ha robbantgatsz magad alá, pedig ebben még rocket jump sincs....Szóval szódával elmegy. Viszont ez a három modulos kilépés + restart ( külön single + multi + snapmap ) kicsit irritáló így 2k16ban... 
- 

Xaels félisten Sziasztok. Véleményeket kérnék a Multiról. Milyennek találjátok így a megjelenés után már pár hónappal? A Single miatt mindenképpen meg akarom venni, de ha a multival is el lehet lenni akkor lehet rááldoznék kicsit többet mint amit eredetileg szánnék rá és megvenném akár már most. 
- 

kriszpontaz veterán Egy szimpla kérdésem lenne. Tegnap véletlenül TAB helyett megnyomtam a ~ (0) gombot a billentyűn ami előhozta a konzolt. Rémlett valami hogy ez tiltja az Achievementeket, és a későbbi játékállásba bele is menti úgyhogy kezdheted elölről még ha nem is írtál a konzolba semmit. 
 Ahogy felvillant a konzol, azonnal visszatöltöttem a legutolsó checkpointot. Remélem nem kavar be a későbbiekben a mentésbe? Marha hülye helyen van a konzol billentyű. Le lehet tiltani cfg-ből? Franc se akar cheatelni.
- 

30z.Samu titán Én pedig elkezdtem újratolni a kampány módot eggyel nehezebb módban. Azt hittem, hogy kicsivel nehezebb lesz oszt' jóvan. De nem, ez jóval nehezebb lett így.  Lehet hentelni rendesen. Lehet hentelni rendesen.
- 

Bile Demon őstag válasz  Bile Demon

üzenetére Bile Demon

üzenetéreVisszatettem a 368.39 NV drivert. Nem segített. 
 Aztán átállítottam a windowsos hang beállításoknál a 192KHz/24bit-ről 96KHz/24bit-re és attól megjavult.
- 

Ragnar_ addikt válasz  Terminator17

üzenetére Terminator17

üzenetéreDe. Főleg, ha 60Hzes monitorod van akkor tökmindegy, hogy 100 vagy 120 FPS van elvileg, lényeg, hogy a min. 60+ meglegyen, az meg megvan Open GL-el is. (Az FPS még majd VR-nél lesz érdekes, mert ott ugye, ha jól tudom max 90Hz-en megy majd, így 90 FPS + lesz az optimális, vagy vannak a 120/144 Hzes monitorok, ott van még értelme a 100+FPS-nek) 
- 

Bile Demon őstag válasz  pomorski

üzenetére pomorski

üzenetéreCsak hétvégén szoktam játszani. Ha jól emlékszem, a múlt hétvégén jött a nagyjavítás. Akkor játszottam ki először. Akkor még minden jó volt. 
 Ma újrakezdtem, persze előtte kapásból NVidia driver frissítés + Vulkan engedélyezés és kapásból rossz lett és azóta is folyamatosan rossz. Megpróbálom visszatenni a júniusi NV drivert, az az előző, ami kicsomagolva megvan.
- 

pomorski őstag válasz  Bile Demon

üzenetére Bile Demon

üzenetéreNem a legutóbbi 12GB-os javítócsomag felrakása óta vannak a gondok? 
- 

Terminator17 senior tag válasz  Bile Demon

üzenetére Bile Demon

üzenetérenekem is előfordult h recsegett a hang , de a menűnél várj pár percet . Nekem helyre jött egy idő után. 
- 

Bile Demon őstag Kis pihenő után újra elkezdtem kijátszani. 
 Valamitől elromlott a hang. Már a menüben is pattog, játék alatt pedig mintha gyorsított lenne a beszéd, idétlen fegyverhangok.
 Mi lehet a gond?Nem tudom, mivel kezdődött. Az első végigjátszás alatt semmi gond nem volt, most kapásból: 
 Slot 2 new game
 Vulkan api bekapcs. vsync kikapapcs. (azóta már visszatettem OPENGL-re és vsync adaptívra)
- 

válasz  Terminator17

üzenetére Terminator17

üzenetéreMit vesztesz vele, ha kiprobalod ? 1 kattintas az egesz. Ha eleg a 100 fps akkor lehet ,hogy vulkannal feljebb tudod tolni a grafikat es meglesz ugyanugy a 100. 
- 

Terminator17 senior tag nekem 980 gtx van szóval akkor nem valószínű h van értelme úgy vélem . Meg hát... 100 fps felett most nem mind1 már ? 
- 

üzenetére Terminator17

üzenetéreRosszabb valószínűleg nem lesz tőle, de vannak akiknek mikrolagol Vulkan alatt, és AMD kártyákon jelentősebb a teljesítménynövekedés. 
- 

Terminator17 senior tag válasz  Adam_Shepard

üzenetére Adam_Shepard

üzenetérevegyél fel terminator90d12 
- 

Adam_Shepard addikt Sziasztok! Kell nekem 5 db snap map a trófeához. 
- 

válasz  Terminator17

üzenetére Terminator17

üzenetérede erdemes  
- 

üzenetére Terminator17

üzenetéreA Vulkan egy low level API kb. mint a Mantle, vagy a Directx12, azzal a különbséggel, hogy nem csak AMD karikon fut, mint a mantle, és nem csak Win 10-en, mint a Dx12, gyakorlatilag optimálisabb lesz a hardverkihasználás, mint OpenGL alatt. 
- 

Terminator17 senior tag válasz  kriszpontaz

üzenetére kriszpontaz

üzenetéreez a vulkan és opengl között mi a különbség ? 
- 

kriszpontaz veterán A 2 annyiba fájt mint a kontroller maga nem akciósan. A DOOMra rég fájt a fogam, így még ha nem is volt olcsó (~24K a kettő együtt szállítási költséggel), nekem megérte, mert sokat használom a Steamet BP módban, ezzel meg ugye az egér+billentyűs játékok nagy része is irányítható, valamint a pontos célzáshoz ott van benne a gyroscope. Az ÁFA nyomta meg a 2 tételnél nagyon, az ~5K volt. A szállítási költség ~15€. Lassan itt van a szülinapom is (37), az asszony ezzel lepett meg (még ha magamnak is vettem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) ). ).
- 

Nyugis senior tag válasz  kriszpontaz

üzenetére kriszpontaz

üzenetéreÉs miért kelett hozzá neked a steam kontroller? 
 Csak mert most az is akciós? 
- 

kriszpontaz veterán válasz  atidzsiforc

üzenetére atidzsiforc

üzenetére+ weapon upgrade pontokat ad? Végre felszálltam én is a DOOM vonatra és amennyire a DEMO nem győzött meg és nem is futott túl jól, a teljes játék vaj simán megy Ultrán (Vulkan, 55-100 FPS). Nem értem miért. Összességében nagyon pozitív csalódás, van olyan szórakoztató mint egy Wolfenstein, a pályák nagyok, jó elrendezésűek, jól átgondoltak és tényleg fejtörést okoz sokszor hogyan jutunk el az eldugott cuccokhoz. Meg vagyok vele elégedve, jó játék lett, ma zsákoltam be egy Steam kontroller társaságában. 
- 

pomorski őstag Ja, most kérdezte valaki egy másik topikban, hogy mennyibe kerül az új DLC. Az 39,99 euró. De közben látom azt is, hogy a Doom korábbi 59,99 eurós ára is jól lecsökkent 29,99-re. Ilyen olcsó nem is volt még talán... 
- 

pomorski őstag válasz  Terminator17

üzenetére Terminator17

üzenetéreJaaaa, azért nem/sem tudtam, hogy merre kell menni, mert akkor még nem jöttem rá, hogy zöld jelzőfények jelölik pl. hogy merrefelé kell ugrabugrálni. Pl. a Fondary pályán amikor lementem abba a terembe, ahol az olvadt fém folyik, egy nap nem volt elég, hogy onnan kijöjjek, mivel nem tudtam, hogy a zöld fény felé kell mindig haladni... Youtube-os segítséghez direkt nem akartam fordulni, mert úgy nem láttam értelmét a játéknak... Úgyhogy végigküzdöttem magamat segítség nélkül... Utána már megnéztem a segítő videókat is, és mindezek után a sokadik újrajátszás során már mindent tudok, nem tévedek el sehol sem. 
- 

Terminator17 senior tag válasz  atidzsiforc

üzenetére atidzsiforc

üzenetéreaha tehát tök értelmetlen  
- 

atidzsiforc őstag válasz  Terminator17

üzenetére Terminator17

üzenetéremindegyik unlockol a model nezoben valamit (demonokat, fegyvereket, doom marinet stb), hogy nezegethesd kozelebbrol  
- 

üzenetére Terminator17

üzenetérejó, de Te Schwarzi vagy  
- 

pomorski őstag "Senkinek nem szeretnék a szívébe taposni, de azokban a játékokban nagyon eltévedni NEM tudsz.. Doom-ban (hacsak nem használod a térképet) minden további nélkül." - Ezt csak megerősíteni tudom. Az első végigjátszás folyamán nagyon nem tudtam, hogy merre kellene menni (pláne térkép nélkül), illetve alig találtam meg rejtett cuccokat. A "karokat" pedig szinte lehetetlen volt megtalálni... 
- 

s912 aktív tag Egyrészt nincs magáól visszatöltődő HP.. Neked kell keresned. vagy glory kill után dobja a HP-kat.. Ez nehezíti valamelyest a játékot.. COD, BF, MoH.. Senkinek nem szeretnék a szívébe taposni, de azokban a játékokban nagyon eltévedni NEM tudsz.. Doom-ban (hacsak nem használod a térképet) minden további nélkül. Asszem' úgy van, hogy az ember alkotta létesítmények vízszintesen terülnek szét, míg a pokol démonai által "alkotta" létesítmények függölegesen nagyobbak. 
- 

melega őstag A Doom visszadja a régi részek hangulatát. 
- 

üzenetére Terminator17

üzenetéresajos nem  
 én 10euro-ért vettem meg c****s.com-on (a reklám helye nem itt van) 
- 

oriic HÁZIGAZDA válasz  Terminator17

üzenetére Terminator17

üzenetéreNeeem, ez az első premium fizetős dlc. (#2427) pomorski Kizárt hogy jönne kampány dlc. 
- 

Terminator17 senior tag van itt olyan aki a pályaszerkesztővel már barátkozott? 
- 

üzenetére Terminator17

üzenetéreHa megveszed  
 szerintem ma már itthon is elérhető lesz
- 

s912 aktív tag megjelent az Unto the Evil DLC  Harvester esetében igencsak jó lett volna.. 
 ha single-ben feléleszti a megölt enemy-ket (mint arch-vile), illetve multi-ban feléleszt (mondjuk korlátozott számban) team-en belül társakat
- 

üzenetére Terminator17

üzenetéreHát azt meghiszem... Én már régóta hirdetek sokmindent. Régen az OLX-el kezdtem, stb., azt gondoltam, hogy a hardveraprón majd csak az "elit", azaz a krémek krémje olvassa csak a hirdetésemet és keres meg. De tévedtem. 
- 

üzenetére Terminator17

üzenetéreCsodálom, hogy még nem vették meg. Hány érdeklődő volt amióta feldobtad a hirdetést? 
- 

üzenetére Terminator17

üzenetéreTényleg! 
- 

üzenetére Terminator17

üzenetéreMennyiért tervezed "vesztegetni" a 980-at? 
- 

liwz_13 csendes tag Bocsi hogy nem mentem multizni, nagyon elragadott a pokol  Kellettek az achievmentek Kellettek az achievmentek Cserébe itt van pár kép az estébol Cserébe itt van pár kép az estébol Holnap bepotoljuk! Holnap bepotoljuk!Egyebkent megfigyeltem, le van korlatozva max 151 fps-re. legalabbis menuben annyit mutat tolteskor. 
 Jah es a shadow quality-t nem lehet nightmare-re huzni, csak 5gb vram! felett.
- 

30z.Samu titán válasz  Terminator17

üzenetére Terminator17

üzenetére 
- 

üzenetére Terminator17

üzenetére30zSamu. Vegyetek bátran.  
- 

üzenetére Terminator17

üzenetéreTéged próbáltalak felvenni, de valamiért nem sikerült.  
- 

liwz_13 csendes tag sziasztok! Aki akar multizni majd a DOOM-al, az nyugodtan vegyen fel steamen ( LIWZ#13 )! Lehetoleg 20 felett  koszi koszi
- 

aginor veterán válasz  Terminator17

üzenetére Terminator17

üzenetéreBonyolult ez, lehet a hétvégén kipróbálom a dolgot alap órajelen, hogy kizárjam, nem a processzor-e a hibás. Húzva van és ráadásul alulfeszelve is, és mivel ez a játék Vulcan alatt is tud futni, lehet annyira leterheli a magokat, hogy már hibázik valamelyik időnként, ami más alkalmazásnál eddig nem jött elő. 
 A singularity tesztjét lehet végtelenítve futtatni vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nagyrobogósok baráti topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Windows 10
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Strafe jump hiányzikk. Multi egész barátságos a sebzés balanszokkal+új módokkal.
. Strafe jump hiányzikk. Multi egész barátságos a sebzés balanszokkal+új módokkal.