- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Gameplay a Gamescomon Augusztus 10-én.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
zsamiatt
üzenetére
Még jó hogy nem olyan lett mint a 3. rész.
A játék a Doom 1-2 utódja, sztoriban meg a DOOM 64 folytatása/rebootja, szóval jó hogy semmi köze a játéknak a 3. részhez. DOOM sose az ijesztgetésről szólt, hanem a végtelen darálásról. Nem rossz játék a DOOM 3, csak sokunk szerint nem illett a régi vonalba. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Hell yeah!!! Rip & Tear! \o/

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Terminator17
üzenetére
Neeem, ez az első premium fizetős dlc.
(#2427) pomorski
Kizárt hogy jönne kampány dlc.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Terminator17
üzenetére
Van azért még.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nincs natív támogatása az egér-bill kombónak konzolon sem. Külsős hardverekkel megoldható, de soha nem lesz olyan mintha PC-n játszana az ember. Egész egyszerűen meg kell tanulni kontrollerrel játszani. Nem nehéz egyáltalán, a srác meg valszeg nem ma kezdte.
(#2342) Ragnar_
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
oriic
HÁZIGAZDA
DOOM demó kipróbálható minden platformon. A kampány első pályája, de csak ezen a héten.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SoulReaver
üzenetére
Azt írja hogy csak ott lehet. Beütöd a kódot és töltöd Steamről.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
killerjohn
üzenetére
Persze.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Már nem megy a béta, megjelenés előtt volt elérhető csak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nehézség az relatív, végső bossnak meg kb sejteni lehett, hogy ő lesz az, más lehetőséget nem igazán láttam.
DOOM 3-as easter egg megvolt neked?
(#1219) laceszgamer
Igen arra.
Szóval megvolt.
Plusz ugye a BFG ammo hangja is ismerős lehet. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Gyorsan?

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
DOOM II - Entryway | DOOM (2016) Classic Map Gameplay/Comparison
A játék meg továbbra is nagyon állat. Jöhet a 2. végigjátszás.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Plazmacucci
üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
SPOILERES a játék elejéről, szóval óvatosan.
Láttátok a Polygon bénázását?
Nem véletlen hogy letiltották a hsz-eket és a lájkolásokat. 
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Plazmacucci
üzenetére
CD Keys?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
VIPowER
üzenetére
Egyáltalán nem vagyok ijedős típus, csak leírtam hogy mire épít a játék. A korábbi részek nem erről szóltak, és bár volt bennük para faktor, nem az volt a lényeg. A DOOM-nak a féktelen démon pusztításról kell szólnia. Ahogy tette azt az első két rész, és most a 4. játék.
Ha ijesztő horror kell elmegyek Dead Space 1-et tolni.
szerk:
Azért van DOOM 3-as Easter Egg is a játékban ám.

-
oriic
HÁZIGAZDA

DOOM (2016) - Xbox One
Normál fokozaton - (Hurt me penty)
Végigjátszás időtartama: 14 óra 50 perc (eredetileg 17 óra 50 perc, de 3 órát állt a játék a menüben amíg irodában voltam)
Mielőtt bármit is írnék, le kell szögeznem, hogy bár nagyon nagyon régen játszottam az első két résszel, sokkal jobban szerettem azokat mint a DOOM 3-at. Ez utóbbi sem volt rossz játék, azonban inkább az ijesztgetős, úgynevezett jumpscare jelenetekre utazott rá, amelyek nekem annyira nem jöttek be. Emellett a 3. rész nekem kicsit ( na jó nagyon) lassú volt, bár a kiegészítőjével együtt azért végigjátszottam. Amikor bejelentették, hogy készül az új DOOM (és lelőtték a 2011-es DOOM 4-et, hálisten) oda voltam meg vissza az örömtől, bár azért elég sokat kellett rá várni. A zárt alfát, zárt bétát, nyílt bétát kipróbáltam, de annyira nem élveztem, lévén a DOOM nálam nem igazán a multit jelenti elsősorban. Én démonokat akarok pörgős játékmenettel gyilkolni, tonnaszámra.

Aztán végül eljött május 13. (nekem 12, de ezt most hagyjuk) és végre kipróbálhattam, hogy milyen lett az új DOOM. Elsőként azonnal az egyjátékos módba vetettem bele magam, majd most közel 15 óra múlva mondhatom azt hogy végeztem a sztori móddal. Természetesen 100% az még messze van, lévén rengeteg titkos helyet nem találtam meg, de hát mire van a 2. és 3. végigjátszás.
A DOOM-ról elsődlegesen elmondhatom, hogy mocsok jól néz ki. Igaz csak Xbox One-on toltam, (a PC-s kiadás még vadállatabb) de így is tátottam néha a számat. A sztori klisés, mondhatni a szokásos: DoomGuy, Mars, Pokol, Démonok, kísérletezgetések stb.
A játékmenet gyors, sokszor nagyon pörgős, főleg ha esetleg felveszünk egy olyan power up-ot ami megduplázza a sebességünket. A fegyverek erősek, pontosak (nincs reload), van BFG!!!!, rengeteg démon, pusztítást, minden ami kell. Imádtam.
Bár nem open world játékról beszélünk, nem mondható rá a DOOM-ra hogy csőjáték lenne, lévén nagyon sokszork kell a már korábban bejárt helyekre visszamennünk, ha pedig a titkokat is fel akarjuk fedezni, akkor van hogy 3x-4x is végigmegyünk a térképen.
A fejlesztések okésak, lehet a páncélunkat, fegyvereinket tuningolni, a végigjátszás során sztori elemeket, karakterleírásokat olvasgatni a menüben, de a harc közben nem érdemes ezzel vesződni.

Összességében egy nagyon jó, pörgős, akciódús játékról beszélünk, amely megéri az összes rá áldozott percet, órát. Természetesen nem hibátlan ez a program sem, Xbox-os kiadásnál néha (tényleg néha, max 2-3 alkalommal) be tudtam nézni a textúra mögé, ami azért zavaró volt. Ugyanígy nagyon ritkán a texúra pop-up is jelen volt (főleg halál után, vagy mentés betöltésénél), valamint a töltőképernyők...Ó te jó ég azok töltőképernyők. Nem tudom hogy PS4-en vagy PC-n mi a helyzet, de Xbox-on hosszú másodpercekig kell várni, míg a következő pálya betölt, és ilyenkor a loading screen-t kell bámulni. Egy mosdó, ivászat, vagy akár valami gyorsa nasi ilyenkor simán belefér.
Ami másoknak zavaró lehet, az a kipotyogó ammo-armor-health pakkok, valamint az hogy eltűnnek a démonok a haláluk után, de nekem ez nem igazán érdekelt.
Összesítő:
Pro:
-Nagybetűs DOOM hangulat;
-vér, démonok, fegyverek;
-BFG!!!
-dinamikus zenék;
-klasszikus játékmenet.Kontra:
-Töltőképernyők;
-néhány apróság, köztük textúra pop-up nagy ritkán
-a SnapMap és a Multi bár a menüben van, újraindul a játék ha bármelyiket kiválasztjuk.
-messze a folytatás (?)9/10
szerk: Jöhet a multi és a SnapMap

-
oriic
HÁZIGAZDA
Lehetne annyit kérni hogy minimalizáljátok a hardveres beírásokat hogy kinek hogy megy, és a játékról írnátok inkább? Ha valakinek gondja van a játékkal a hardverek miatt az más tészta, de tök felesleges beírogatni hogy kinek hány fps-el megy a cucc.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Oh Cyberdemon....
-
oriic
HÁZIGAZDA
IDDQD és a többiek.
Pc-n működnek állítólag. 
-
oriic
HÁZIGAZDA
Aprosag: Doom babak felszedesekor a Doom 1-2 dallamai hallhatoak.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Huh srácok ez állat ez a játék.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kezdjük hát a DOOM-ot. \o/
-
oriic
HÁZIGAZDA
DOOM - Singleplayer Gameplay and Impressions
Jesszus de várom a holnapot.

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kb ugyanaz mint ami kiszivárgott, csak egy két jelenetet átvariáltak. (pl a kardos robot nincs benne)
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Ultra-Nightmare-en még a fejlesztők sem tolták le a játékot annyira nehéz. "
Na szép.

(#761) cyberkind
Nem tudom annak milyen a nehézsége, de itt ugye az a lényeg, hogy nightmare fokozaton csak egy életed van, ha meghalsz kezdheted az egész játékot újra.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jó hosszú stream volt, én összességében meg vagyok elégedve, nagyon jónak tűnik a játék.

Gondolom lesz majd hivatalos anyag, addig itt vannak a streamből kivágott részletek:
DOOM - Campaign Reveal Gameplay #1 [HD/60FPS]
DOOM - Campaign Reveal Gameplay #2 [HD/60FPS]
DOOM - Campaign Reveal Gameplay #3 [HD/60FPS] -
oriic
HÁZIGAZDA
Ok Titan Realmet már most imádom.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Na még fél óra.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Kiszivárgott, félkész DOOM trailerA hangulat még ez alapján is igen jónak tűnik. Várjuk a normál trailert.szerk: Állítólag csak egy jól összevágott videó, nem valós trailer.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Foxpost
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tőzsde és gazdaság
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÚJ 3-DBOS CSOMAG: Intel Core Ultra 7 265K + ASUS TUF Z890-PLUS WIFI + MSI MAG CORELIQUID A15 240
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Én One-on tolom, semmi gondom nincs az irányítással. Kilövöm aim assistot és mehet a móka.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[link] [link]](https://pbs.twimg.com/profile_images/611654103031259136/ln6x12rY.jpg)
![[link] [link]](http://abload.de/img/ps_messages_20160510_7akyr.jpg)
![[link] [link]](http://abload.de/img/ps_messages_20160509_xfzjw.jpg)
![[link] [link]](http://abload.de/img/ps_messages_20160509_vwa18.jpg)
![[link] [link]](http://abload.de/img/ps_messages_20160509_4wxbb.jpg)
![[link] [link]](http://imgur.com/CobFPBo.jpg)
![[link] [link]](http://i.imgur.com/BwDEUOM.jpg)
![[link] [link]](http://abload.de/img/apsf84.png)
![[link] [link]](http://i.imgur.com/7zey0wg.png)