Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s912
aktív tag
Egyrészt nincs magáól visszatöltődő HP.. Neked kell keresned. vagy glory kill után dobja a HP-kat.. Ez nehezíti valamelyest a játékot.. COD, BF, MoH.. Senkinek nem szeretnék a szívébe taposni, de azokban a játékokban nagyon eltévedni NEM tudsz.. Doom-ban (hacsak nem használod a térképet) minden további nélkül. Asszem' úgy van, hogy az ember alkotta létesítmények vízszintesen terülnek szét, míg a pokol démonai által "alkotta" létesítmények függölegesen nagyobbak.
-
Ragnar_
addikt
Nekem is tetszett a doom3, de ez is jó, a nehézsége (meglepő módon
) a nehézségi fokozattól függ. Inkább hasonlít a régi doomokra, sőt kicsit néha az arenashooterekre (Q3) pörgősebb a játékmenete, láncfűrész 'stratégiai' fegyver, érdemes a megfelelő helyzetekben használni, és valóban olyan nem nagyon van, hogy fedezékből megcsinálom a pályaszakaszt gyakorlatilag állandóan mozgásban kell lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Bocsi tudom hülye prediktív szövegbevitel, de nem tudtam kihagyni, még ha szar poén is...

Remélhhetőleg a következő rész is hasonló lesz, kb. mint a Wolfensteinnél, ott is kaptunk egy korrekt folytatást.