Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
Viper26 #2262 üzenetére
Másodszorra minimum ultra violence fokozaton érdemes játszani, úgy azért ittott már oda kell figyelni. Rúnák weapon upgradek azért hasznosak, meg persze a suit upgradek.
(Secreteket ritkán találok, néhány doomguy figurát találtam, de kart titkos pályarészekhez még egyet sem, majd 3. végigjátszásnál nightmare fokozatonrúnákkal se szoktam nagyon sokáig szüttyögni, ha látom, hogy nem megy skippelem)
-
laceszgamer
addikt
válasz
Viper26 #2035 üzenetére
Nekem is van még mit felfedezni, de idővel majd meglesz, nem szabad egyszerre túlzottan rámenni, csak azért hogy mert most meg kell lenni mindnek, az max ahhoz vezet, hogy teljesen elveszi az ember kedvét a játéktól, és akkor mr nem is igazán szórakozás lesz.
Kell néha egy kis szünet aztán friss kedvvel próbálni újra, én is úgy csinálom, van hogy hogy hétig el sem indítom, aztán mikor van időm és kedvem nekiállok keresgetni, felfedezni.
-
R3laX
addikt
-
Vistaboy
veterán
Konkrétan úgy fogalmaztak, hogy átlagosan 13 óra. Legalábbis ők nagyjából ennyi idő alatt végeztek. Ez lehet több és kevesebb, játékstílustól függően. Én személy szerint szeretem felderíteni a pályákat, és ezt már elmondták korábban, hogy lesznek titkos helyek is bennük. Persze első végigjátszáskor csak azért nem fogok órákig ténferegni, mert valahol 99%-on áll a számláló 100% helyett, de ahová el tudok jutni, oda be fogok nézni.
Én reménykedem olyan 20 órában, az már úgy-ahogy elfogadható lenne, ennél többet sajnos manapság csak szerepjátékoknál lehet várni, és még ott sem mindnél. Egy FPS esetén 20 óra már elfogadható, feltéve, hogy tényleg akcióval telik el az idő, nem ide-oda mászkálással.
(#572) [Prolixus]: Kihagytad, hogy:
- "Zöld legyen, oké?"
- "Én nem ki-nyer-mázni jöttem ide, úgyhogy holnap este öttől hétig megoldod magad. Zöld?"
- "Szuperzöld".Lehet, hogy a Bethesda is így gondolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asztrofotózás
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest