Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomorski
őstag
Bocs a tróger felvételért (amit telefonnal vettem fel)! Kipróbáltam kíváncsiságból, amit ashiaor666 (#3079) hozzászólásban láttam. Eredményül ezt kaptam: [link]. Ebből én most hogyan szűrjek le bármilyen infót is?!
-
pomorski
őstag
Ha valaki felrakta ezt a Season Pass-t akkor, akkor írja már meg, hogy a DOOM mappa mérte hogyan változott?! (Engem konkrétan az érdekel, hogy több lett-e 35GB-al a játék mappája, vagy a fájlok tényleg csak "cserélődtek"?)
-
pomorski
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Végülis ritkán játszom én mással is, nemcsak FPS-el... De 90%-ban inkább csak FPS-el.
-
pomorski
őstag
Semmi baj ha nem jön össze vele a játék. Csak azóta, amióta a koma említette ezt a dolgot, azóta fúrja az oldalamat a kíváncsiság. Meg azóta pár játékban láttam is, hogy kontrollerrel is vezérelhető. (Legutóbb talán az FC4-ben, meg az FC-Primal-ban talán.) Szóval talán veszek egyet, mivel a bolti ára sem egetverően sok, a használté pedig pláne...
-
pomorski
őstag
-
pomorski
őstag
Sziasztok!
A Doom-ot én még csak klaviatúra+egér kombóval játszottam eddig (PC-n), meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg lehetne játszani valamilyen kontrollerrel is... Egy komám viszont azt javasolta, hogy megpróbálhatnám kontrollerrel is. Oké... De mégis milyennel? Én még soha életemben nem láttam kontrollert, de mivel sok játékban látom az options menüben, hogy játszható vele, így megpróbálok beszerezni egyet. De milyet vegyek vajon? Milyet javasoltok? Doom-hoz és egyéb FPS-ekhez...Vagy ez egy ökörség, és gyorsan felejtsem el és maradjak az eredeti klaviatúra+egér kombónál?
-
pomorski
őstag
válasz
ashiaor666
üzenetére
Este meglesem, kíváncsi vagyok rá. Köszi.
-
pomorski
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
Sőt, mi több, én pár hónapja az egyik gépemet kivontam a forgalomból és eladtam. Egy új gépre feltelepítettem a steam-et, majd alá a Doom-ot. Nemcsak a mentések maradtak meg, hanem a billentyűzet-beállításaim is. Ezek szerint akkor minden náluk van tárolva, nem nálam.
-
pomorski
őstag
válasz
zsolti1debre
üzenetére
Szerintem sem kéne függnie /vagy függenie/ (legalábbis nagyon) a telepítés helyétől semminek sem. Bár én már egyszer jártam úgy egy nem steam-es játékkal, hogy azt csak a C-re lehetett telepíteni, mert nem volt megváltoztatható a cél-mappa, azaz a telepítés helye.
-
pomorski
őstag
válasz
Bile Demon
üzenetére
Nem a legutóbbi 12GB-os javítócsomag felrakása óta vannak a gondok?
-
pomorski
őstag
Ja, most kérdezte valaki egy másik topikban, hogy mennyibe kerül az új DLC. Az 39,99 euró. De közben látom azt is, hogy a Doom korábbi 59,99 eurós ára is jól lecsökkent 29,99-re. Ilyen olcsó nem is volt még talán...
-
pomorski
őstag
válasz
Terminator17
üzenetére
Jaaaa, azért nem/sem tudtam, hogy merre kell menni, mert akkor még nem jöttem rá, hogy zöld jelzőfények jelölik pl. hogy merrefelé kell ugrabugrálni. Pl. a Fondary pályán amikor lementem abba a terembe, ahol az olvadt fém folyik, egy nap nem volt elég, hogy onnan kijöjjek, mivel nem tudtam, hogy a zöld fény felé kell mindig haladni... Youtube-os segítséghez direkt nem akartam fordulni, mert úgy nem láttam értelmét a játéknak... Úgyhogy végigküzdöttem magamat segítség nélkül... Utána már megnéztem a segítő videókat is, és mindezek után a sokadik újrajátszás során már mindent tudok, nem tévedek el sehol sem.
-
pomorski
őstag
"Senkinek nem szeretnék a szívébe taposni, de azokban a játékokban nagyon eltévedni NEM tudsz.. Doom-ban (hacsak nem használod a térképet) minden további nélkül." - Ezt csak megerősíteni tudom. Az első végigjátszás folyamán nagyon nem tudtam, hogy merre kellene menni (pláne térkép nélkül), illetve alig találtam meg rejtett cuccokat. A "karokat" pedig szinte lehetetlen volt megtalálni...
-
pomorski
őstag
válasz
Terminator17
üzenetére
Hát azt meghiszem... Én már régóta hirdetek sokmindent. Régen az OLX-el kezdtem, stb., azt gondoltam, hogy a hardveraprón majd csak az "elit", azaz a krémek krémje olvassa csak a hirdetésemet és keres meg. De tévedtem.
-
pomorski
őstag
válasz
Terminator17
üzenetére
Csodálom, hogy még nem vették meg. Hány érdeklődő volt amióta feldobtad a hirdetést?
-
pomorski
őstag
válasz
Terminator17
üzenetére
Tényleg!
-
pomorski
őstag
válasz
Terminator17
üzenetére
Mennyiért tervezed "vesztegetni" a 980-at?
-
pomorski
őstag
válasz
Terminator17
üzenetére
Igen, de azért annyira nem lesz egyszerű megölni a főellenséget.

-
pomorski
őstag
válasz
Terminator17
üzenetére
Akkor tudsz az F1-F2-vel váltogatni, ha
a) Nem állítottad át az F1-F2 alapértelmezett beállítást
ÉS
b) egynél több választási lehetőséged van
Akkor neked most minimum megvan a normál gránát és pl. a hologram? És úgy nem tudsz közöttük válogatni?
-
pomorski
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Ezt "Oké, sokat nem kell benne agyalni, de valahol pont ez a jó benne egy megfáradt nap után és nincs semmi dolgod. Leülsz elé és "eszetlenül" hentelsz" nagyon szépen leírtad. (Én egész nap szellemi munkát végzek, ami gyakran teljesen lefáraszt. Amikor este még van kedvem gépezni egy kicsit, akkor nekem már nincs energiám agyalós/gondolkozós játékkal játszani, olyan kell, amin nem kell sokat gondolkozni. Ez pont ilyen. Nagyjából elégedett is vagyok vele... Egy kicsit indegesített (az első és második végigjátszás során), hogy túl sokat kell benne ugrabugálni, de mostanra már megszoktam.
-
pomorski
őstag
Akinek az új frissítés már lejött, attól kérdezem, hogy mi a helyzet a mentésekkel? Megvannak, vagy megint eltűntek, mint legutóbb? (Legalábbis néhány kollégánál is, meg nálam is eltűnt az összes mentés.)
-
pomorski
őstag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Nekem nem lagos, de csak néhány FPS-el ad többet, mint az opengl-el. (Legalábbis a vertikális szinkron kikapcsolása óta.) A kártya 4gb-os.
+@(#2289) Ry0K3N: Amikor annyiba került, akkor nekem 4-5 ismerősöm is megvette. Én még 13,000 körüliért vettem, de megérte.
-
pomorski
őstag
Én kipróbáltam Vulkan-al. Lett is kb. 20 FPS növekedés, de emellett néha-néha (szóval ritkán) megakad a játék egy-egy negyedmásodpercre. Úgyhogy én kénytelen voltam lemondani erről extra 20 FPS-ről és visszaváltani a "régire". Más tapasztalt ilyet?
-
pomorski
őstag
válasz
zsolti1debre
üzenetére
Nekem 4GB-os kártyám van, majd megnézem, ha időm engedi és megírom a tapasztalataimat (később).
-
pomorski
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ó de jó!
-
pomorski
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Én amikor kipróbáltam a "God"-ot, akkor még nem multiztam. Mondjuk azóta sem, az nem jött be annyira...
-
pomorski
őstag
válasz
zsolti1debre
üzenetére
Esetleg megpróbálhatod a console-ba beírni, hogy "God". Az is segít(het). (Azt még közben megjegyzem, hogy a végső ellenséget sem lesz nagyon könnyű elpusztítani.)
-
pomorski
őstag
válasz
zsolti1debre
üzenetére
Sikerült találni működőképes full savegame fájlokat? És azokat tudtad használni?
-
pomorski
őstag
Olvasgatva a sok "frissítés után elromlott valami" jellegű hozzászólásaitokat én azóta a biztonság kedvéért egy ideig offline módon indítom a steam klienset és a doom-ot (netkapcsolat nélkül). Majd ha megunom a játékot, akkor majd megfrissítem, akkor már nem lesz "vesztenivalóm". Most még van...
-
pomorski
őstag
A mentések eltűnése kapcsán egy gyors kérdés: Amikor belépek majd a steam fiókomba (ugyanis most nyaralni vagyunk) és/vagy indítom majd a Doom-ot, akkor az automatikusan, az én megkérdezésem nélkül elkezdi feltenni a javítást? Vagy meggátolhatom ezen javítás felrakását valahogy, pl. az internetkapcsolat megszüntetésével? (Hiszen egy-két játék fut offline módban is.)
-
-
pomorski
őstag
Nemtom, hogy kérdezték-e már korábban mások ezt, vagy sem..., de ha igen, akkor bocs. Tegnap kipróbáltam a Doom multis részét. Nem tetszett, de nem ez a lényeg. Elindítottam és láttam, hogy a multis rész "örökölte" a kampány mód grafikai és egyéb beállításait, de a billentyűzet-kombináció beállításokat nem. Gondoltam semmi gond, kipróbálom a multit WASD-vel. Kipróbáltam. Ezután visszaléptem a kampány módba és szomorúan vettem észre, hogy a kampány módbeli billentyűzetkiosztás megváltozott, visszatért az alapértelmezettre. Tapasztalt már más is ilyet, vagy a hiba az én készülékben keresendő?
-
pomorski
őstag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Hát az tényleg baráti ár volt! Jó neked!!! (Ja és köszi az infót!)
-
pomorski
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Az Asus ROG kóddal mennyibe került a "pakk", mennyire volt ócsó?
-
pomorski
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Ez igaz, szerintem is.
-
pomorski
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
"Ebben az egy hétben vajon mi a logika?" - Szerintem amiatt lehet, hogy próbálják ki mégtöbben, még azok is, akik eddig nem próbálták ki... És vegyék meg! (A haverom, aki kipróbálta, mondta, hogy miután végigtolja a demo első pályát, utána egyből jött a "BUY" opció.) És szerintem sokan meg is veszik, hiszen denuvo még mindig állja a "sarat".
-
pomorski
őstag
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Szerintem nem csoda, hogy nem indul el sem a HD4000-en.
-
pomorski
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Viszont látására, és jó egészséget kíván.

-
pomorski
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Hát akkor köszi az infót, nekem is sokat segítettél!

-
pomorski
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nem is tudtam, hogy ez is létezik.
-
pomorski
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Hát biztos lesz benne majd sok örömöd...

-
pomorski
őstag
válasz
Bootyhunter
üzenetére
GTX970 4GB, -vagy nem.
-
pomorski
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nemtom, lehet.
-
pomorski
őstag
Az eredeti verzióhoz képest. (Bizonyára hülyeség, de ezt úgy értem, hogy amikor pl. egy régi játékot futtatok manapság DOSBOX alól, hogy mutassam a gyereknek, hogy apa ilyennel játszott x évvel ezelőtt, akkor szoktam tapasztalni, hogy az így DOSBOX alatt sokkal gyorsabb, mint anno volt az adott játék a 386DX-en. És ekkor lassítom a megfelelő billentyűkombinációval...)
-
pomorski
őstag
válasz
Synthwave
üzenetére
Igen, pontosan így van! Azért kérdeztem, mert nem tudtam, hogy mit kell keresni. De a küldött kép alapján megtudtam! És köszönöm/köszöntem is! Tehát ténylegesen erre voltam kíváncsi. Meglett a "megoldás" youtube videó segítségével is. Ezt nem feltétlen fogom megnézni. Esetleg csak akkor ha továbbra is olyan béna leszek, hogy a képen látottak alapján továbbra sem találom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Már több barátom kérte, hogy osszam meg vele a stemes accountomat, hogy tolhassa a doom-ot. Persze én nem osztottam meg velük. A kapott infót viszont örömmel megosztom velük!