- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
atidzsiforc
őstag
fogja mar fel mindenki vegre hogy az .exet nem tolti le a preloaddal, csak kesobb
koszonom a figyelmet
-
s912
aktív tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére

(#493) Htibimor
Kiír valami hibát?esetleg megrohamozták volna..?
-
Htibimor
senior tag
Valaki próbálta már a steam-en az előtöltést az open beta-ra, mert nekem nem indul el?!
-
s912
aktív tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
hiszek Neked Chris
látod az előző hozzászólásom sorszámát? 
és miért nincs még kint hírként, hogy open beta lesz.. tessék "reklámozni" orichalcos

-
s912
aktív tag
Biztos volt már tárgyalva, de meg tudja valaki nekem erősíteni, hogy ha DVD változatban rendelem a game-et, akkor steam-en keresztül is fogom tudni telepíteni? Nincs CD/DVD olvasó a gépben ..
Más: tört beta-t próbálta valaki?
-
R3laX
addikt
CDGalaxisnál előrendeltem, mindenképp jó lenne a dobozos. Fémdoboz meddig lehet szerintetek? Vagy érdemesebb máshol megvenni, olcsóbb?
-
-
kriszpontaz
veterán
Ezzel én tisztában vagyok, de az nem fair, hogy a ME2 DLC-it csak Bioware pontokért veheted meg, mert pl. Originen a világon nincsenek pénzért. Emiatt hiába 2-2,5€ az alapjáték, ha a DLC-ket soha nem akciózzák, valamint Bioware pontokat is csak bukóval lehet venni, nem annyit kapsz értékben a pénzedért mint amennyit kifizetsz. A múltkor összedobtam, 3600 Bioware pont kellene a hiányzó DLC-khez, ami 40€....egy 2010-es játék....DLC-iért. Ez a szívás, mindegy mennyi játékidőt ad.
Még ha a ME Collection-t veszed meg, abban sincs benne az összes DLC. -
R3laX
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
De ő nem veszi meg és csak a Single érdekli. Érted

-
R3laX
addikt
-
tiv83us
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Hat kb adnak is egy egesz jateknyi jatekidot. Csak a Citadellel el lehet lenni 15-20 orat siman.
-
tiv83us
veterán
Oke-oke, en BioWare fanboi vagyok

Egyebkent megkell mondjam, akarmennyire is nem vagyok egy nagy Halos, a MP-je nagyon bejon, jobban mint a Doom Betae siman. Nekem a Doom kicsit faaek-egyszeru, se futas, se manual relaoad, full auto-aim...
A ME3 Multijat is azert imadom, mert sokkal osszetetteb, teamwork, objective-ek, biotic es tech combok, 70 fele fegyver modokkal, 6 fajta loszer tipus mindenhez (incendiary, cryo, disruptive, warp...etc) unique kepessegek.
Ezert jatszanak meg tobb, mint 4 ev utan vele most is tobb(szaz)ezren. -
tiv83us
veterán
Doom - Mass Effect 3 Marauder Skin?

-
tiv83us
veterán
-
atidzsiforc
őstag
open beta apr 15-17 [link]
-
s912
aktív tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
igazad van. én nagyon remélem, hogy id/bethesda látja ezt a "trendet" és megpróbálja nem elba**ni
ha azt nézzük, Rage esetében sem volt bug a játékban (az már más kérdés, hogy id tech 5 nem úgy ment, ahogy szerették volna, de ha jól emlékszem, elég gyorsan reagáltak rá egy update csomaggal). A motor pedig maradt ugyanaz (najó, Tiago Sousa és id-s arcok gondolom pár effektet feljebb "húztak", de az alap-motor Carmack nélkül nem változott). Biztos vagyok benne, hogy tanultak a Rage-ből (legyen az a motor-hiba, vagy akár a játék elba**ott vége).
Az optimalizáció már az alpha és a beta között is igencsak észrevehető volt
-
[Prolixus]
addikt
Hát ha nem a Doom 4 gondolatával kel/fekszik minden nap, plusz még van pár olyan játék amivel még nem játszott, de már megvette és nem csak +1 sor miatt, akkor simán kibírható.
Másrészt sajnos lassan már az lesz az egészséges, ha nem launch-kor veszed meg az új játékokat, hanem 2-3 hónappal később. Launch után úgyis frekventáltan jön egy halom javítás, optimalizálás meg egyebek, aztán pár hónap alatt gatyába rázzák a játékot (jobb esetben...) és úgy fog futni, ahogy megjelenéskor kellett volna neki...
-
s912
aktív tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
lehet, sőt, biztos. de azért 1 évet várni játékra.. még ha 1-2 hónap, azt mondom OK. Persze ő tudja

-
s912
aktív tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
hétvégén belenéztem a mappákba/fájlokba, amíg még elérhető volt a beta. Érdekesség, hogy a heatwave pálya az alpha-ban 500Mb volt, míg a beta-ban ~200Mb. És beta-ban még "szebb" is volt. Optimalizálás no1

-
kriszpontaz
veterán
Akkor lehet én néztem be, de mindegy, gondolom ezt már nem akarták meghagyni úgy mint az alfát mert még több dolog lenne benne, mint ahogy abban is benne volt. Mondjuk a szemfülesek tuti kimásolták még BETA alatt a telepített állományt, úgyhogy szerintem ebből is jön egy tört verzió.
-
s912
aktív tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
nálam full könyvtárat törölt a kis szemét
csak a vcredist-es mappa maradt -
s912
aktív tag
Nagy "eszemmel" tegnap délután beléptem steam-re és automatikusan törölte a doom beta telepített mappát, grrr..
fő a biztonság, bethesda
-
tiv83us
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Most lathattal

Mar kicsit rozsdasak a doom skilljeim, mar 15 eve, hogy elinditottam,ugyhogy beletellt egy kis idobe, de masodik chapter is letudva. A Cyberdemon csunyan elkapott a vegen egy parszor. -
tiv83us
veterán
Ha valaki nosztalgiazni akar egy kicsit, akkor 5 perc mulva (16:15) streamelem a Doom 1 masodik episode-ot, "Hurt me plenty" fokozaton.
Enjoy!

-
s912
aktív tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
jóhát.. a pályával ismerkedtek még az emberek

ez az Infernal pálya már doom-osabb volt, mint a heatwave (bár azt is módosították.. pár gyertya ide, pár gyertya oda és máris doom-osabb) -
atidzsiforc
őstag
Hiaba tolja az ember fulebe, ha nem tudja elvenni, vagy egybol lekapja egy ertelmesebb enemy team
. Par jelentosebb dolgot meg nem is emlit a bemondo, pl quad/haste spawn vagy gauss rifle, pancelok. Jo tudom Power Seeker, de az meg ugyis elfogy, meg az alpha alapjan ilyen dolgok kikapcsolhatoak lesznek privat meccsekben, szoval lehet rendes warokat tolni majd. Pl azt baromi kevesen tudtak lathatolag, hogy az elso demonnal majdnem egy idoben jon az elso gauss (par sec keses) azzal meg ugye 2 loves a revenant
Alig lattam olyan jatekost aki vedte volna azokat a powerupokat amiket nem mond be a jatek, vagy pl armorokat, megat stb. Azokon van a lenyeg, a demon csak bohockodas meg extra fragek annak aki tud vele loni. Nezd meg a vodot [link], a "mesz es losz" filozofia garantalt lose-t jelentett volna itt pl. -
kriszpontaz
veterán
Én 1 óra DOOM után hétvégén inkább végig toltam a Wolfenstein New Order-t és az Old Blood-ot félig. Ott mutatkozott csak meg a teljesen felesleges képernyő instrukció (egyben lelombozó is egyben) amikor az Old Blood-ban végig lehet tolni a Wolfenstein 1-et pályáról pályára. Régen végig futkorásztunk minden fal mellett titkos ajtókat keresve, nyomkodtuk az ajtó nyitó gombot mint a félőrült, most meg (mivel fejből rémlik mind) elég a csupasz fal elé állnod és jön is a képedbe hogy nyomd meg az E gombot. Keresni sem kell. -.-"
Mondjuk a Wolfenstein hála az égnek még tartogatott is nem egy titkos helyet amit meg lehetett keresni, és nem túl jellemző rá az ilyen, de a játékok nagy része ezt csinálja.
Ugyanezt éreztem a Beta alatt. Ezek az "itt lesz a demon rune.. itt lesz ez vagy itt lesz az. Powerup-ra készülj, 3, 2.." dolgok szerintem is tök feleslegesek, de ugye azoknak készül a játék akik villogó pontok és nyilak nélkül még arra sem jönnek rá, hogy meg kellene fordulni a tengelyük körül.
Ez a multi nekem full kihagyós lesz, a Single-t várom én is. Nincs különösebb baj a multival, de már nem az én világom, így 36 évesen. -
s912
aktív tag
Hétvégi beta tapasztalatok:
anno az alpha-val játszottam, nagyon tetszett (hozzá kell tennem, hogy multi csakis és kizárólag quakelive volt pár éve, 1-2 évig, minden más játék single - tehát multi terén nem vagyok "tapasztalt").
a beta számomra (32 vagyok) picit csalódás. Persze megértem, hogy haladni kell a korral és ma már nem elég a "mész és lősz". Azt is megértem, hogy bethesda próbálja picit Fallout felé elvinni az egészet (player és weapon customization). Azt is megértem, hogy a játékos fülébe/szemébe próbálja "tolni", hogy itt lesz a demon rune.. itt lesz ez vagy itt lesz az. Powerup-ra készülj, 3, 2..
Újszülötteknek készül a játék? Már csak az hiányzik, hogy a pálya szélén kiírja, hogy "figyelem. ne hagyd el a helyszínt"..
Ezektől függetlenül a hangulata nagyon magával ragad(ott). De az igazság az, hogy már évek (de lehet, hogy már 1 évtizede is) óta vártam a game-et és nem szeretnék csalódni. Az is igaz, hogy a single részét várom, a multi csak "töltelék".
Továbbra is tartom azt az álláspontomat, hogy nem hiába "rejtegetik" a single részét. Azt azért mégis id készíti
-
csana
senior tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Hatalmas akciókkal nem találkoztam, így maradt a steam. Ott meg jóval drágább mint mondjuk a CDGALAXISnál. Szerintem nem igazán lehet megúszni 12K alatt a dolgot.
-
tiv83us
veterán
Kis Gameplay Stream, akit erdekel, az utolso orakbol

-
tiv83us
veterán
válasz
Htibimor
üzenetére
Jo-jo, de en jobbat vartam. De azert azt meg eszben tartom, hogy ez csak Beta, meg valtozhatnak dolgok es a jatek modok eleg jonak tunnek, a TD az eleg sivar, nagyon kiegyensulyozatlan szerintem. Es brutal nehez eletben maradni. Mire vegre megszerzem a Quad damaget, rogton leszednek valahonnan valami sarokbol.
-
atidzsiforc
őstag
tisztazatlan korulmenyek kozott sikerult osszehozni egy 2v2 tdm-et, raadasul olyan ellenfelekkel akik meg helyezkedni meg loni is tudtak viszonylag. [link]
-
csana
senior tag
válasz
Htibimor
üzenetére
Igaz Én nem toltam a bétával, de mivel elárasztották a bétás vélemények a youtube-ot, jópár videót megnéztem, hogy informálódjak a játékról (íme egy, meg egy másik).
Úgy tűnik hogy hatalmas forradalmat nem hoz az aréna shooterek világába, de ha jól rémlik nem is ez volt a célja a fejlesztőknek, hanem hogy az egyjátékos módra kihegyezett játék mellé adjanak valami multit, hogy jobban csillogjon a szemünk. Az eddig látottak/olvasottak alapján a bétás multi az hozza is ezt a szintet.
Egy kellemes kis quake aréna inspirálta casual lövölde modernebb köntösben. Ha csak a multi miatt akarná megvenni az ember, az talán csalódhat, de speciel én egyre jobban várom a megjelenést (a játékot már begyűjtöttem). -
Htibimor
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Köszönöm!
Azért valaki írhatna pár szót így a béta vége felé, hogy milyen a game?! A fegyverek, a hangok, a grafika stb?! Mennyire a régi feeling? Vagy jól ötvözi az újat és a régit?
-
atidzsiforc
őstag
[link] strim
-
Htibimor
senior tag
Tudtok valahol 64 bit alatt működő Doom 1-et és 2-őt?
-
Htibimor
senior tag
Hát nincs valami nagy mozgás itt. Ennyire játszotok, vagy ennyire nem a várt dolgok lettek?
-
pelenka35
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Hát túl sok pozitivat nem olvastam tőletek,de ezek alapján csak akciósan veszem meg.
Sajnos kipróbálni nem tudtam ,nem értem miért nem lehet open betat tartani. -
laceszgamer
addikt
Háááát, ma bő 4 órát szórakoztam vele. Nem tudom, pontosan végül is mire jutottam.

Maga a játékmenet, technika nem rossz viszont az egész valahogy nem áll össze teljes egésszé.
A poén, hogy önmagában ha nem tudom, hogy Doom akkor valahogy inkább egy Unreal Tournament mod ami elsőre lejött volna belőle.
Olyan sok már nincs a megjelenésig, szóval úgy is kiderül hamarosan, milyen lesz a végleges, bár ebben a fromában félek kicsit Battlefront sorsa lesz ennek is.
Jó meg mutatós, meg hangulatos... rövid ideig. Viszont mivel fogják fentartani az embereket? -
R3laX
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére

-
R3laX
addikt
"Strafe jump" milyen a bétában? Alfában van egy kis próbálkozásom >>>Itt<<<. Úgy éreztem nagyobbat hoppan, ha kicsit rántasz rajta
. -
törölt tag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Dettó, gagyi ez a multi. Nehéz lehetett összerakni

-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
tiv83us
veterán
En a raketaveto/super shotgunt preferalom a piros granattal.
Egyebkent nem rossz, - sot - kifejezetten elvezheto, csak sokszor ugy tunik, hogy a csapattarsak meg nem igazan fogjak fel, hogy nem csak TD van a jatekban.
A negativum az az, hogy maga a jatek olyan egyszeru, mint a faek. En meg mindig ahhoz vagyok hozza szokva, hogy manualisan toltom ujra a puskat, meg hogy akkor futok, amikor akarok.
Low motion blurre rakva szep eles, es tartja a 60fps-t, mint a beton Xbone-on.
Egy ideig el leszek vele, ha megjelenik, remelem a SP is jo lesz, aztan meg majd jon a kovetkezo
-
Adam_Shepard
addikt
Tud streamelni valaki innen nekem egy kis gameplayt?
-
R3laX
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Értem, köszi, akkor a kis Toxik is jól fogja vinni
. Ha vkinek van eladó béta kulcs 1000-1200-ér, még lehet bevállalnám. 
-
kriszpontaz
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nekem nem jött be, hamarabb ölök Shotgunnal vagy Assault fegyverrel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Light gun - sniper kombóval megyek. Tökéletes így, úgy lehet vele darálni hogy ihaj.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
8at sebez tickenkent, a masodlagosa sebez vmi 5oket raadasul teruletre
triple killeket lovok veleas assault rifle sem rossz de nekem nem jon be inkabb lg-zek
-
kriszpontaz
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Az a villámszóró bigyó. Valami energia fegyver. 5-öt sebez másodpercenként, ha sikerül a célon tartani, de ugye bakkecskékre nehéz fixen célozni, főleg ha közben +2 még lő is rád.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
melyik nem er szart sem? lg-vel lehet a leggyorsabban olni sorozatloveo fegyverek kozul csak normalisan kell hasznalni

-
kriszpontaz
veterán
Fix 60 FPS, semmi beesés, semmi lag.
Viszont: ugyanolyan tetü lassú a játék mint alfában. Mintha sárban gyalogolnál. Vannak új fegyverek (amik gyakorlatilag szart sem érnek).
Játszottam egy órát, a multija továbbra sem érdekel, szerintem kinőttem már én ebből. Egyre inkább elmegy a kedvem tőle, pedig többet ölök mint halok. Daemon Riun-t egyszer sem sikerült felszedni. Volt hogy átmentem rajta és az orrom elől az utánam jövő enemy vitte el.
Ez a weapon skinezés meg armor skin annyira gyerekes hogy nem igaz. Az egész pályán citromsárga rikító szövegkiemelők futkosnak. Nem értem, ezt a játékot ilyen felesleges hülyeségek nélkül nem lehet eladni? (Ja nem, mert akkor nem lehet külön DLC-t csinálni belőle).Veszem is elő a DOOM 2-t azt úgyis félbehagytam a múltkor. Egy reményem van hogy a Single részét nem cseszik el.
-
Aron1988
tag
bétában csak ez a két fakó acélkohós, meg poklos pálya van? minigun, bfg, csomó fegyver, az heló, nincs? rakétavető alapfegyver, 40-es max sebzéssel? nincsen, ismetlem EGY honlap se, ahol le lenne irva minden fegyver statisztikája? google nem segit..
-
melega
őstag
Elnézést kérek mégis elindult a játék, meglep, hogy a Revenantnak szürke látása van, mintha farkasvakságban szenvedne.
-
melega
őstag
Nekem elszál a játé, mert nincs meg hozzá a teljesítmény, nembaj jövőre megveszem playstation 4-re azon biztos fog futni a teljes verzió.
Idén azért nem mert a Mafia 3 jön
-
R3laX
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Oké, köszi! Toxic-om van, nagyon várós. Kerestem eladó key-t, de 1700-ért volt tegnap neten. Nekem meg 1400 van a számlán, azért bankig meg nem megyek el, hogy rakjak be pénzt emiatt
. Nincs eladó vkinek PC-re? 
-
atidzsiforc
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
inditasi parameterekhez +com_skipIntroVideo 1
-
Nah kipróbáltam... hát ez az arena shooter már nem az én világom.
Ezt se kell a multi miatt már megvennem.
Amugy nem tűnik rossznak... pár szép régi emlék felelevenült.
Majd a reflexes ifjúságnak jólesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ 3-DBOS CSOMAG: Intel Core Ultra 7 265K + ASUS TUF Z890-PLUS WIFI + MSI MAG CORELIQUID A15 240
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Az elmúlt pár év összes nagyobb címét megvettem, kiegészítőkkel season pass-al, dlc-kel együtt. Jelen esetben, viszont nem érdekel a multi. Nekem a DOOM az SINGLE PLAYER!
"

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)