Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
atesz19910
üzenetére
P3 alatt én nem vettem volna használt gépet. A P2 szériával elég sok gond volt és már egyáltalán nem támogatják. Alkatrészt szerezni hozzá is nehéz, vagy lehetetlen, éppen ezért javítani sem egyszerű. Én még mindig hajlok a hw-es hibá(k)ra, főleg, ha ennyi baja van, többek közt a kalibráció. Ha downgradeled és a hiba ugyanúgy fennáll, akkor elég egyértelmű. Teljesen szét kellene "dönteni" és úgy átnézni. Ha az FC hibás ha tudsz is szerezni másikat (ha nem javítható) az annyiba kerül, mint egy hibátlan, komplett gép. (~100 euró). Egyszerűen nem éri meg. P3 alatt ne vegyél ilyet. És ha P3-at veszel, abból se a Standardot vedd.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- Carly autó hibakód olvasó
- Nokian WR SUV 4 XL 255/65 R17
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- JONR P20 Pro Önürítős Forgómopos Robotporszívó !!! Xiaomi MI Home App
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest