Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
Én amikor ezeket az országhatárok nélküli "jószomszédi" kapcsolatokat olvasom, vagyis tök mindegy hol élsz, mert ugyanolyan bunkók az emberek (tisztelet a kivételnek, talán olyan is van), teszem össze a kezem, milyen jó döntés volt kiköltözni már vagy jó 15 éve...
...P3DrO, én már megléptem! Távol minden lakott helytől, családommal egy meseszép helyen, erdőben élek.

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tápos kibeszélő offtopik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Filmgyűjtés
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest