- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Milyen monitort vegyek?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
Új hozzászólás Aktív témák
-
majestic
őstag
Igaza van AuraSync-nek! Ha véletlenül sikerül egy 10-20 km-es sebességgel repülő drónt lelőnie miközben egyszer egy évben véletlenül az illető háza felett 50 méterrel elrepülök, akkor az az én bajom... Nem életszerű amit írsz. Szerintem a drónozók 99%-a nem azért repül bárhová, hogy valakit/valakiket kukkóljon, zavarjon vagy bántson. Egyszerűen repülni szeretne és lehetőleg ott ahol nemcsak egy prérit lehet felvenni, hanem valami látványosságot kapjon lencsevégre. Ha jól vettem ki a korábbi hozzászólásokból, ilyen helyeken eleve tilos repülni...
Amúgy az eredeti kérdésemre nem lenne valami ötletetek: mi van akkor ha a házban, ahol élek feljelent valamelyik paraszt szomszéd? Kijön a rendőrség? Na és? Megkérdi tőlem, hogy én repkedek itt a kertben meg a környéken? A válaszom az lesz, hogy természetesen nem! Akkor mit csinál? Házkutatást tart? Kihelyeznek egy 24 óráz megfigyelő kocsit az utcára? Komolyan kérdezem! Hogy ellenőrzik, hogy mi a helyzet és milyen praktikákat alkalmaznak? Kik illetékesek erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Elektronikus tárolómérleg árazómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Ausom DT2 Pro elektromos roller
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest