Hirdetés
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
majestic
őstag
Igaza van AuraSync-nek! Ha véletlenül sikerül egy 10-20 km-es sebességgel repülő drónt lelőnie miközben egyszer egy évben véletlenül az illető háza felett 50 méterrel elrepülök, akkor az az én bajom... Nem életszerű amit írsz. Szerintem a drónozók 99%-a nem azért repül bárhová, hogy valakit/valakiket kukkóljon, zavarjon vagy bántson. Egyszerűen repülni szeretne és lehetőleg ott ahol nemcsak egy prérit lehet felvenni, hanem valami látványosságot kapjon lencsevégre. Ha jól vettem ki a korábbi hozzászólásokból, ilyen helyeken eleve tilos repülni...
Amúgy az eredeti kérdésemre nem lenne valami ötletetek: mi van akkor ha a házban, ahol élek feljelent valamelyik paraszt szomszéd? Kijön a rendőrség? Na és? Megkérdi tőlem, hogy én repkedek itt a kertben meg a környéken? A válaszom az lesz, hogy természetesen nem! Akkor mit csinál? Házkutatást tart? Kihelyeznek egy 24 óráz megfigyelő kocsit az utcára? Komolyan kérdezem! Hogy ellenőrzik, hogy mi a helyzet és milyen praktikákat alkalmaznak? Kik illetékesek erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest