Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
válasz
Geller72
üzenetére
G-W4-es raktárba nálam is 879 Dollárt mutat árra.
Sparkhoz rendeltem hordozható töltőt tokkal. Csak javasolni tudom, ugyanakkora a hordtáska mint a fly more c. csomagé, de keménytokos, a drón teljesen védve fekszik benne - nem eshet kára - és 3 akkut fel tud tölteni a benne lévő akkuból. Így kiránduláskor amíg megyek addig is tölt, 3 akkuból 6 akkura nő a kirtándulási kapacitás
Meg otthon csak rádugot a töltőre és egyben tölt mindent, nem kell ki/be pakolni akkukat sehova.
5 órányi repülés és 40 felszállás után kezdek eléggé belejönni. Vettem hozzá usb kábelt is mobil/távirányító összekötésre, wifi gond azóta se volt sehol csak ott ahol lakom.
Eddig nem éreztem kevésnek a távot és a tudást amit nyújt.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- ParkSide digitális forrasztó 48 W PLSD 48 B2 használt
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Jura Impressa C5 automata kávéfőző
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg otthon csak rádugot a töltőre és egyben tölt mindent, nem kell ki/be pakolni akkukat sehova.