- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Micro Four Thirds
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem értem a kérdést teljesen
Én licence kapcsán arra gondoltam, hogy csak úgy nem lehet gyártani lightning csatis eszközt vagy kábelt, apple lincence kell hozzá. Még kulcs is van benne amúgy, ezért van az, hogy a kínai kábelek nem működnek vagy egy idő után nem működnek (mert blacklistre kerül a kulcs).A DJI-nak biztosan van licence, de az nem biztos hogy jól tudják implementálni a lightning szabványt, pláne nem egy olyan aljaztba amin van micro usb is párhuzamosan.
A telefonod gyári kábelével (vagy olyan utángyártottal amivel PC-telefon között sincs semmi gond) viszont 100%-os a kapcsolat Mavic esetén. Mavicnél ugye a táv alján van egy dedikált USB type A aljzat, oda mehet a mezei usb-lightning kábel, aztán jónapot. A legtöbb IOS eszközt használó Mavicos ezt részesíti előnyben, mert megúnták(tuk) az ócska gyári lightning pigtailt (de mondom mégegyszer: lehet hogy a távon levő oldalsó aljzat a hunyó, vagy szoftveres bug van, ezt nem lehet kideríteni). Sparknál nem tudom mi a helyzet, de a fentiek miatt érdemes utánajárni, mert lehet hogy ott is szívás ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honda topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- További aktív témák...
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én licence kapcsán arra gondoltam, hogy csak úgy nem lehet gyártani lightning csatis eszközt vagy kábelt, apple lincence kell hozzá. Még kulcs is van benne amúgy, ezért van az, hogy a kínai kábelek nem működnek vagy egy idő után nem működnek (mert blacklistre kerül a kulcs).