Hirdetés
- AMD FX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem értem a kérdést teljesen
Én licence kapcsán arra gondoltam, hogy csak úgy nem lehet gyártani lightning csatis eszközt vagy kábelt, apple lincence kell hozzá. Még kulcs is van benne amúgy, ezért van az, hogy a kínai kábelek nem működnek vagy egy idő után nem működnek (mert blacklistre kerül a kulcs).A DJI-nak biztosan van licence, de az nem biztos hogy jól tudják implementálni a lightning szabványt, pláne nem egy olyan aljaztba amin van micro usb is párhuzamosan.
A telefonod gyári kábelével (vagy olyan utángyártottal amivel PC-telefon között sincs semmi gond) viszont 100%-os a kapcsolat Mavic esetén. Mavicnél ugye a táv alján van egy dedikált USB type A aljzat, oda mehet a mezei usb-lightning kábel, aztán jónapot. A legtöbb IOS eszközt használó Mavicos ezt részesíti előnyben, mert megúnták(tuk) az ócska gyári lightning pigtailt (de mondom mégegyszer: lehet hogy a távon levő oldalsó aljzat a hunyó, vagy szoftveres bug van, ezt nem lehet kideríteni). Sparknál nem tudom mi a helyzet, de a fentiek miatt érdemes utánajárni, mert lehet hogy ott is szívás ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én licence kapcsán arra gondoltam, hogy csak úgy nem lehet gyártani lightning csatis eszközt vagy kábelt, apple lincence kell hozzá. Még kulcs is van benne amúgy, ezért van az, hogy a kínai kábelek nem működnek vagy egy idő után nem működnek (mert blacklistre kerül a kulcs).