Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem értem a kérdést teljesen
Én licence kapcsán arra gondoltam, hogy csak úgy nem lehet gyártani lightning csatis eszközt vagy kábelt, apple lincence kell hozzá. Még kulcs is van benne amúgy, ezért van az, hogy a kínai kábelek nem működnek vagy egy idő után nem működnek (mert blacklistre kerül a kulcs).A DJI-nak biztosan van licence, de az nem biztos hogy jól tudják implementálni a lightning szabványt, pláne nem egy olyan aljaztba amin van micro usb is párhuzamosan.
A telefonod gyári kábelével (vagy olyan utángyártottal amivel PC-telefon között sincs semmi gond) viszont 100%-os a kapcsolat Mavic esetén. Mavicnél ugye a táv alján van egy dedikált USB type A aljzat, oda mehet a mezei usb-lightning kábel, aztán jónapot. A legtöbb IOS eszközt használó Mavicos ezt részesíti előnyben, mert megúnták(tuk) az ócska gyári lightning pigtailt (de mondom mégegyszer: lehet hogy a távon levő oldalsó aljzat a hunyó, vagy szoftveres bug van, ezt nem lehet kideríteni). Sparknál nem tudom mi a helyzet, de a fentiek miatt érdemes utánajárni, mert lehet hogy ott is szívás ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én licence kapcsán arra gondoltam, hogy csak úgy nem lehet gyártani lightning csatis eszközt vagy kábelt, apple lincence kell hozzá. Még kulcs is van benne amúgy, ezért van az, hogy a kínai kábelek nem működnek vagy egy idő után nem működnek (mert blacklistre kerül a kulcs).