Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasvold
őstag
válasz
Geller72
üzenetére
Totálisan egyetértek. Addig jutottam/mertem elmenni a Zoom-al, hogy akksikat feltöltöttem és bekapcsoltam a gépet, hogy megnézzem egyáltalán nem féltéglát raktak-e a belsejébe
De még a bekapcsolásig is csak most jutottam el tegnap óta, mert a manual-t böngésztem.
Én sosem láttam még ilyen összetett appot sem, túl sok az infó hirtelen, azt sem tudom mi micsoda, nem beszélve a beállításokról és rádöbbentem, még kicsit messze állok a repüléstől. Ahogy pedig mondtátok, mindenképpen nyílt, nagy területen fogom elsőként a magasba emelni, csak lenne már errefelé szép idő.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De még a bekapcsolásig is csak most jutottam el tegnap óta, mert a manual-t böngésztem.