- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elég érdekes dologba futottam ma bele és gondoltam bírom ide, hátha hasznos lesz az infó.
Szóval, fotózni eddig nem nagyon fotóztam a Mavic Proval, inkább csak videóztam. Eddig jpeg-re volt állítva és gondoltam ma lövök fentről pár képet RAW-ba.
A képeket a gépre másolva a Windows a DNG-t 940x540-ben jeleníti meg
A drónon a beállítos között semmilyen opciót nem találtam, csak, hogy 4:3 vagy 16:9, de maga a felbontást nem lehet állítani.Na mindegy, gondoltam Instagramra jó lesz kicsiben és megnyitottam Ps-ban... ami viszont 12 Mpx-ben nyissa meg
Azt hittem csak a Windows nagyon hülye, de Linux és macOS is így kezeli.Tudja valaki, hogy ez miért van?
Szóval simán jól átdolgozható DNG kapni, csak Ps-be kell megnyitni és utána onnét a kívánt méretbe/formátumba lementeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A drónon a beállítos között semmilyen opciót nem találtam, csak, hogy 4:3 vagy 16:9, de maga a felbontást nem lehet állítani.
Azt hittem csak a Windows nagyon hülye, de Linux és macOS is így kezeli.