- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Billentyűzet gondom van
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Akciókamerák
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KillHates
üzenetére
"Igazából akkor tűnik fel, hogy ez a kis eszköz egy Terminátor intelligenciájával bír amikor az ember "átül" egy Teszkós drónra..."
Itt a lényeg.
És ezt még tetézni is lehet. Én pár éve két db cheerson cx-10 minidrónon "edződtem". Ma simán röptetem őket a lakásban, a csillár körül a szobanövények között vagy bárhol. Na, ilyen után kérdeztem az első repülésnél az air-nél, hogy van olyan aki ezt nem tudja irányítani?
Mert az említett minidrón után ennél, kicsit túlozva tényleg semmire sem kell figyelni. Egyébként pont a feljebb említett cimborának mutattam tavaly ezeket a kis gépeket aki tapasztalt drónosnak számít, de ilyesmikkel még nem volt dolga. Egy stabil vízszintes magasságot nem tudott tartani vele, nem hogy még röptetni...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Új Garmin Approach S50 arany cream (felbontott) 2 év garancia
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És ezt még tetézni is lehet. Én pár éve két db cheerson cx-10 minidrónon "edződtem". Ma simán röptetem őket a lakásban, a csillár körül a szobanövények között vagy bárhol. Na, ilyen után kérdeztem az első repülésnél az air-nél, hogy van olyan aki ezt nem tudja irányítani?
Mert az említett minidrón után ennél, kicsit túlozva tényleg semmire sem kell figyelni. Egyébként pont a feljebb említett cimborának mutattam tavaly ezeket a kis gépeket aki tapasztalt drónosnak számít, de ilyesmikkel még nem volt dolga. Egy stabil vízszintes magasságot nem tudott tartani vele, nem hogy még röptetni...