Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KillHates
üzenetére
"Igazából akkor tűnik fel, hogy ez a kis eszköz egy Terminátor intelligenciájával bír amikor az ember "átül" egy Teszkós drónra..."
Itt a lényeg.
És ezt még tetézni is lehet. Én pár éve két db cheerson cx-10 minidrónon "edződtem". Ma simán röptetem őket a lakásban, a csillár körül a szobanövények között vagy bárhol. Na, ilyen után kérdeztem az első repülésnél az air-nél, hogy van olyan aki ezt nem tudja irányítani?
Mert az említett minidrón után ennél, kicsit túlozva tényleg semmire sem kell figyelni. Egyébként pont a feljebb említett cimborának mutattam tavaly ezeket a kis gépeket aki tapasztalt drónosnak számít, de ilyesmikkel még nem volt dolga. Egy stabil vízszintes magasságot nem tudott tartani vele, nem hogy még röptetni...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Welock Smartlock u81
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Új Xiaomi Mi Pro 2 Swiss Edition elektromos roller 300/600W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És ezt még tetézni is lehet. Én pár éve két db cheerson cx-10 minidrónon "edződtem". Ma simán röptetem őket a lakásban, a csillár körül a szobanövények között vagy bárhol. Na, ilyen után kérdeztem az első repülésnél az air-nél, hogy van olyan aki ezt nem tudja irányítani?
Mert az említett minidrón után ennél, kicsit túlozva tényleg semmire sem kell figyelni. Egyébként pont a feljebb említett cimborának mutattam tavaly ezeket a kis gépeket aki tapasztalt drónosnak számít, de ilyesmikkel még nem volt dolga. Egy stabil vízszintes magasságot nem tudott tartani vele, nem hogy még röptetni...