Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Acer PL3510ATV – A tökéletes otthoni mozi?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Devil Smile
őstag
Sziasztok
Olyan jelenségben kérném segítségeteket, amit még nem sikerült egyértelműen lokalizálnom. Helyzet a következő, évek óta nem játszom, így a steam le volt kapcsolva, hogy ne induljon automatikusan. Pár hónapja visszakapcsoltam, és azt vettem észre, hogy 4percenként újra csatlakozik, offline lesz, aztán pár mp után újra online lesz... online játékoknál is offline leszek.. Ezt eljászta kb 10x aztán van, hogy 1órán át semmi gond, most míg ezt a hsz-t idáig leírtam már vagy 5-6x csatlakozott újra.. elsőre azt gondoltam a Steam a ludas, de egyik nap szintén 1-2 éve nem használt xboxot is bekapcsoltam a gyereknek, és ott is előfordult, hogy offline lett minden .. FTTH rendszer van ZTE F668 az modemmel, volt utána egy router, meg egy switch, gondoltam azok szarakodnak, most vettem egy Xiaomi mesh-t, de a hiba továbbra is fennáll.. Fura még a dologban, hogy amikor néztem, és mértem az időt a leszakadások között, akkor a ZTE modemnél talán 1x láttam, hogy újraindult az "online duration time" jelenleg kb 600E másodperce online.. steam topicban nem nagyon kaptam segítséget, gondoltam hátha itt van valakinek valami ötlete.. Tv-n az adásban nem tapasztaltam hibát.. nem tudom merre keressem tovább..
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrotik routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-roller topik
- Macska topik
- További aktív témák...
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4070 SUPER GDDR6X +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- G.SKILL 32GB DDR4 RAM - Csak 20.600 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest