- Milyen RAM-ot vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szabogabor10 #44599 üzenetére
Annyival olcsobban nem tudja adni ami feledteti a kódolatlan DVB-C -t a minden tv 1-1 bérelendő box felállással szemben, a 100/100 szimmetrikus netet a 120/10-es mókázással szemben (és itt picivel többért még van gyorsabb is). A telekom/invitel csudálatos IPTV-je meg labdába se rughat, ellenségemnek se kivannam.
Szóval lehet próbálkozni de messze elmarad még ha olcsóbbat is mond.
-
-
bounty123
őstag
-
Frontiner
aktív tag
válasz
giorgiosixx #44590 üzenetére
Igen, le kell mondani. Azt hiszem 90+ 8 napra.
-
giorgiosixx
tag
válasz
Frontiner #44588 üzenetére
Jól gondolom, hogy ha lejár a 2 év és nem mondok le semmit (tehát marad a TV+NET+TEL), akkor megy tovább automatikusan listaáron határozatlan idővel és amint letelt a 3 hónap megköthetem a 2 éves okos csomagot? Vagy a TV és NET közül egyet le kell mondanom 3 hónapra a jogosultsághoz az okos csomagra?
-
Frontiner
aktív tag
válasz
giorgiosixx #44587 üzenetére
Eljátszhatod, hogy lemondod az egészet és akkor talán felajánlanak valami olcsóságot, pár embernek már bejött, de sztem nem olyen vészes a listaár, hogy megérje ezzel "játszani".
De gondolom A UPC-nél nem kapsz ennyi csatornát, főleg ingyen HD-t, box,kártya nélkül és ilyen atombiztos,gyors netet sem,ennyiért. -
Frontiner
aktív tag
válasz
giorgiosixx #44585 üzenetére
Nem!
Ha lemondod 3 hónapra netet vagy TV-t, vagy 1 évre a telefont, akkor igen. -
giorgiosixx
tag
Üdv. Mindenkinek! Le fog járni a 2 éves hűségidőnk, a kérdésem az, hogy ugyanazon a címen más előfizető nevére, (pl. feleség nevére) köthető-e újra 2 éves akciós okos előfizetés (tv+net+tel)?
-
Frontiner
aktív tag
válasz
attos71 #44582 üzenetére
Szerintem az elosztód lesz a ludas. Jelentsd be hibára (analógra, akkor ingyen jönnek ki), elmondod, hogy mi a problémád, majd ők átnézik és cserélik az elosztót ha kell, normálisra. Apropó! Mikor vacakol, esetleg nézd meg, hogy ilyenkor az analóg adás is vacakol e, vagy csak a digitális?! Ha az analóg is egyértlemű a jelszint hiba, ami miatt ki fognak jönni,ellenőrizni, majd a megfelelő módon javítani. Nem fog neked semmibe kerülni! Legalábbis én így gondolom. Nekem még nem volt gondom a szolgáltatással, pedig a kezdetek óta Digis vagyok.
De ha magad kísérleteznél, akkor pl. ez jó lehet: [link] -
attos71
tag
válasz
Frontiner #44579 üzenetére
Van elosztó és alapból én is azt gondolom hunyónak, de akkor mire véljem, hogy a közszolgi csatornák tökéletesek, azokon nem jelentkezik a kiesés? Van egy másik tv, az box-on keresztül üzemel és azon nem is jelentkezik ez a jelenség. Gondolom ezt a jelszint dolgot a box jobban lekezelné?
-
attos71
tag
válasz
Frontiner #44577 üzenetére
Nekem egy Sencor SLE40F11 tévém van. Eddig nem tapasztaltam ilyen hibát, ténylegesen a napokban jelentkezett és sajnos állandósult, ami eléggé idegesítő. Főleg mert ahogy írtam a közszolgi csatornákon nem jelentkezik a hiba csak az 'adalék' csatornákon, de ott mindegyiknél...izé...az xxx csatit nem néztem...még...
-
Frontiner
aktív tag
válasz
attos71 #44576 üzenetére
De eddig nem volt vele gond? Továbbá, mint írtad nem esne le a jel minőség/erősség 0-ra, ha "túl erős lenne a jel"... Nem tudom milyen TV-d van, esetleg még azt megpróbálhatod, hogy bekapcsolod a csillapítót (nekem ilyen néven van a Panasonic TV-be). Vehetsz csillapítót is, de egy hibabejelntést szerintem megér, mert úgy gondolom nem nálad lesz a hiba, de javítson ki valaki aki jobban ért hozzá!
-
Frontiner
aktív tag
válasz
attos71 #44574 üzenetére
CI kártya csak a kódolt (HBO,Digifilm,XXX csatorna ) csatikhoz kellenek, nem hiszem hogy az zavarna be. De veddki és nézd meg tapasztalod e a hibát. De szerintem ha nem pakolgattál mostanában bútort, ami miatt esetleg törhetett/kilazulhatott valamelyik kábel/csati (bár mint írtad ezt ellenőrizted), akkor szerintem szolgáltatói hiba lesz. Jelentsd be hibára!
-
attos71
tag
Hali!
Kérnék egy kis segítséget. A Diginél vagyok és a tévémben a Szolgáltató által adott CI+ kártya van (kábel TV). A napokban olyan probléma jelentkezett, hogy a közszolgálati csatornákon kívül minden más csatornánál az egyik pillanatról a másikra 100%-ról 0%-ra esik a jel erőssége és minősége is, a kép szétesik , a hang akadozik, azután ismét jó minden. Véletlenszerű a dolog, de eléggé sűrűn jelentkezik és eddig nem tapasztaltam ilyen problémát. Én 'átrángattam' minden kábelt, csatlakozót a lakásban, de a probléma maradt. Nem tudom, hogy akkor most a Szolgáltató a hunyó, a CI kártya sz@rt be, vagy a tévém CI modulja? Valakinek, valami ötlet? -
sesshou
senior tag
Van esetleg valakinek otlete miert lehet hogy lg 43lh500t n miert nem tudom keresni a digis digitalis csatornakt. A sima antennas dolgokat megtalalja(azt hittem ilyen mar nem is letezik) de annak a minosege foleg egy 43 colos tvn rettenetes. A tv elmeletileg tamogatja a dvb c t es elvileg az mpeg4 et is
-
törölt tag
válasz
dethroner #44568 üzenetére
Szarkazmus volt
Netnél régen volt ilyen betárcsázósnak hívták, ha jól emlékszem, elég drága dolog volt, Főleg a maihoz viszonyítva, csillagászati összegeket fizetnénk...
- Pont ez a gond a mobil nettel is.
Inkább nem, kell ilyesmi
" Meg a mozikban is szinte csak szinkronos filmek mennek."
csomó műsor sosem megy moziban. - És nem csak a "rosszak". -
bopeti98
őstag
válasz
dethroner #44568 üzenetére
Ez a gif mindent elmond. Az egyszerűen lehetetlen hogy szarért-húgyért de inkább ingyen legyen végtelen mennyiségű kínálat, BD minőségben. Tipikus magyar elvárás. Attól még nem lesz helyes, és elfogadott az illegális letöltögetés, mert teljesíthetetlen elvárásaid vannak.
-
dethroner
veterán
válasz
#33802016 #44563 üzenetére
Na látod, tudsz te ha akarsz. Csak akkor fizetni, ha használom is. Legyen egy minimális rendelkezésre állási díj, a többit pedig csak akkor fizetni ha nézem. Dolgozd ki és add be a javaslatod, lehet hírnevet szerzel magadnak
A szinkronok jórészt a fizetős adók miatt is születhetnek, pl hbo. Meg a mozikban is szinte csak szinkronos filmek mennek.
Mutass egy olyan magyar online tékát, ahol a választék legalább megközelíti a torrent oldalak választékát, és ahol emberi áron (mondjuk tévé havidíj) lehet nézni, valamint az anyagok bitrátája BD szinten (30mbit-nél magasabb) ! Van ilyen? -
RoyBatty
aktív tag
válasz
dethroner #44565 üzenetére
Sajnos a sportadás drága műfaj, mert a közvetítési díjak állandóan emelkednek és a kommentáláshoz is "élő" munkatársakat kell megfizetni. Sokkal drágább műfaj, mint ezredszer leadni a "Kincs, ami nincs"-et.
Amit te szeretnél, az a lehető legrosszabb modell (neked, mint egyszeri nézőnek). Amerikában már régóta alkalmazzák kiemelt sporteseményekre a "pay-per-view"-t. Ilyenkor horribilis pénzeket szednek egy adott eseményre (boxmeccs mondjuk), mert tudják, hogy a sportfanatikus úgyis kifizeti.
A kereskedelmi adókat a nézettség érdekli, mert a hirdetők az alapján fizetnek a hirdetésekért. Nekik az az érdekük, hogy az összes csatornájuk eljusson a lehető legtöbb háztartásba, ezért árulják őket csomagban. Egyedi előfizetésnél a sportcsatorna teljes költségét kéne elosztani sokkal kevesebb előfizető között, ezért aránytalanul drága lenne annak a kevés nézőnek (a lakosság kevesebb, mint 10%-a néz egyáltalán rendszeresen sport adót). A magam részéről inkább legyen 130+ csatorna (amiből 120-ra soha oda nem kapcsolok), de legyen olcsó a csomag.
A Diginél drágább kábelszolgáltatóknál a bevétel egyre nagyobb százaléka jön a "videokölcsönzésből", sok ember fél/nem szórakozik a torrenttel, inkább kifizet pár száz forintot egy filmért, még mindig sokkal olcsóbb, mintha moziba menne. Amerikában az erre specializált netes szolgáltatók (Netflix és társai) lassan már a hagyományos kábelcégek piacát fenyegetik. Ott azért tudni kell, hogy az ottani adók a filmeket brutális mennyiségű és gyakoriságú reklámmal szakítják meg.
A torrent egy jogi homályzóna, Magyarországon félig legális, de a világban több helyen kifejezetten tiltott. Ha átalakul a piac teljesen (értsd a kereskedelmi tévék megszűnnek a mai formában) a jogtulajdonosok még brutálisabban üldözni fogják. -
dethroner
veterán
válasz
M_AND_Ms #44556 üzenetére
Ezt a hozzászólást kifejthetnéd. Nem kizárólag azért töltök le, mert ingyen van. Egyrészt a csatornák által sugárzott filmek választéka, kezdési ideje, reklámszünetek, hangminősége és sokszor képminősége sem éri el az általam kívánt szintet. Amíg nem volt ennyire egyszerű töltögetni és voltak kölcsönzők, jártam VHS-t majd később DVD-t kölcsönözni. Már erre nincs lehetőség és szükség sem
Ha nem lenne torrent, akkor sem néznék tévé adás, ahogy nem néztem addig sem amíg nem volt. Néha kikölcsönöztem egy filmet ami tényleg érdekelt, amúgy meg olvastam, szórakozni jártam, stb. De nem volt életem eddig 39 éve alatt olyan, hogy én a tévéhez igazítsam az életem és nem néztem filmeket, max kölyök koromban, amíg az ősöknél volt a távirányító
-
dethroner
veterán
válasz
yogibear #44555 üzenetére
Azt nagyon barokkos túlzásnak érzem az írásodból, hogy 3db csatorna többe kerülne kiválogatva, mint így a teljes mostani csomag. Ne szórakozz már
Elhiheted hogy az általam letöltögetett filmeket nem a hulladékadók nézői töltik fel. Azért ilyen "Halálosztó ninja 9" és hasonló szupertv2, meg film+2 meg egyéb halva született ötletek kínálata hozzám be nem teheti a lábát. És nem hiszem hogy én vagyok csak ilyen, biztosan nagyon sok igényes ember van még, aki szintén messze elkerüli ezeknek a megfejthetetlen okból létrehozott agyzsugorító ocsmányságokat.Az én tékám? Te teljes mértékben meg vagy elégedve a koaxon keresztül érkező film élménnyel? Soha nem töltesz le, mindig alkalmazkodsz a filmek kezdési idejéhez, a reklámok alatti szünetet mindig kihasználod pisiszünetre és arra hogy egy friss sört behozz és szentségelsz a hibás epg miatt ha nem jókor ülsz le filmet nézni? Ha igen, akkor nincs több kérdésem. De ha nem, akkor ne védd már a mundér nemlétező becsületét! Nincs ezeken a szarpatakokon semmi szeretnivaló. Aki nem fér hozzá a torrenthez, esetleg idősebb és nem ért hozzá, vagy csak arra kell a tévé adás hogy munka után holtfáradtan pár perc után bealudjon rajta, annak megfelelő. Viszont aki igazán filmet akar nézni, az meg sem próbálja tévéadásból, mert az minden, csak nem élmény.
-
törölt tag
válasz
dethroner #44549 üzenetére
Sőt az lenne a legjobb, ha csak akkor kellene fizetni, amikor nézed is...
Egyébként meg nem csak a tv esetében, hanem egyéb területeken sem feltétlenül jó dolog, ez a hozzáállás.
Túl sok előítélet, egyoldalúság stb..." Filmet a nagy közös adatbázisból kölcsönzök, remélem sokáig mennek még a MAG "
Néha láthatnál az orrodnál is tovább, szerinted a mag "szarja" ki a filmeket amiket nézel? Hát nem, és ha meg szűnik, sem feltétlenül lesz világvége. + A szinkronokat is vhonnan be szerzik, ennek jó része pedig a tv a forrása, amit annyira kiátkoznál a világból...
Ilyen erővel vannak legális források is, ahol azt veszel ki amit akarsz/ tudsz - inkább részben utóbbi.
"(fizetős kölcsönzés ugye már megszűnt,"
Online Tékáról már hallottál? -
piocasember
tag
Sziasztok! Letöltöttem az Alieditort. Sajnos az Amiko Implulse T2c-vel elmentett csatornalistát nem kezeli. Másnál is van ilyen probléma? Esetleg tudtok olyan programot, ami kezeli a fenti készülék által elmenett listát. Tegnap az új csatornák miatt újra kellett rendeznem a listát, de a legközelebbi frissítésnél már inkább nem csinálnám végig. :-)
-
yogibear
addikt
válasz
M_AND_Ms #44556 üzenetére
Dehogynem... elég csak megnézni mekkora rinya ment mikor hörcsögkettő az a jobban rosszabban sorozatát vagy mi a tosz a neve átpakolta a szuper hörcsögkettőre és már nem a főadón jött ingyen, antennával...
Pedig a másikra is elő lehetett volna fizetniük, hiszen a mindig extrán ott van a szuperkettő...
De nehogy már, azért perkálni kell... -
yogibear
addikt
válasz
dethroner #44553 üzenetére
2 dolog...
Azok az árak 5, azaz öt évesek... és csak az alapcsomag, bővített csomag esetleg minicsomag árak szerepelnek ott, az "egyéni leválogatós" árak ennél jóval nagyobbak lettek voltak már akkor is, valahol egyszer évekkel ezelőtt olvastam, hogy simán elérné a drágább az ezrest...azóta meg ugye eltelt öt év...
Szóval annyira nem járnál jól, akárhogy is hiszed, nem jönne ki "öccázból" inkább 4-5ezerból...Másrészt, ha te nekiállhatnál válogatni, mert mondjuk lehetne és te csak azt a 3 sportadót vennéd meg,
mások is hasonlóképp tennének és hirtelen nem lenne senki, aki feltöltené a te "ingyenes videotékádat"...
Mert mi a fenének fizessen érte ezreseket, majd ő is "tékázik", és egyszer csak nem lesz senki, aki szinkront vegyen fel és rávarrja a sorozatokra/filmekre, hiszen mindenki egyesével válogatja le az adókat így nem fog darabonként ezer fabatkákat fizetni értük, míg most kb fillérekért van neki... és kiürül a "tékád"... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
dethroner #44553 üzenetére
Ha letoltod azt amit a hulladekadokon adnak ritkán, és nem érdemes elofizetni rá ezért, szerinted mennyi ideig maradnak életben és fogják leadni azt amit te inkább letoltesz? Vagyis nem fogsz mert megszűnik...Mindenkinek bukó lenne a mazsolazas és ettől nem lenne jobb a musorkinalat egy adón sem.
-
dethroner
veterán
válasz
yogibear #44551 üzenetére
Ezért is írtam hogy: És persze mindezt úgy, hogy a csatornamennyiség csökkenést valósan tükrözni fogja a fizetendő díj.
De a linkeden szereplő cikk szerint nagyon jól járnék a mazsolázással, mert az eurosport2, sport1 és m4 kellene csak, ez meg bőven megvolna max 500-ból. DS nálam már kuka, analóg minőségű sport2-t nem nézek. Ez a három csatorna amit írtam, nekem elég, én nagyon jól járnék. De abban is biztos vagyok, ha a listán szereplő árakkal kellene számolnia mindenkinek és kötelező volna a mazsolázás, senki nem pakolna több csatornát be, mint amennyit valóban néz, és a nagy többség kevesebbet fizetne a mazsolázással, mint most. Ha most 98 csatorna van, ahogy írod, akkor szerintem ebből kb 60 vagy még több a töltelék adó. Azok, amik csak azért vannak bent, hogy a számháborúban ne maradjon alul a szolgáltató a konkurenciával szemben.
-
dethroner
veterán
válasz
M_AND_Ms #44550 üzenetére
Már miért ne lehetne letölteni attól függetlenül hogy nézi-e nép a tévében vagy sem?
A filmek elsődlegesen mozivetítésre készülnek. Minden más, ami ezután történik velük (fizetős kölcsönzés ugye már megszűnt, de ott van még a lemezes kiadás, tévés sugárzás) már csak utólagos bónusz. Egy film sikerességét a premier utáni 1-2 hétben szokták megítélni. Ha az alatt az idő alatt behozza a gyártási költséget és a hasznot, már sikeres a film. A torrentre meg jóval ezen idő után kerül fel normális minőségben, ez már nem zavar be a büdzsébe.
A tévében sugárzott film élvezhetetlen, ha valaki minőségi szórakozást szeretne. Egyrészt alkalmazkodni kell az adásidőhöz, aztán vagy olcsó adón nézni ami reklámokkal teszi élvezhetetlenné, vagy ott az HBO, ami még a saját bevallása szerint is csak a filmek harmadánál ad sokcsatornás hangot, a többi sztereó. És ugye a diginél elérhető filmcsatornák felbontása szintén az értelmezhetetlen kategória. -
yogibear
addikt
válasz
dethroner #44549 üzenetére
Ha egyszer tényleg megvalósulhatna az, hogy csak azért fizetek, csak azt kérem, amit tényleg nézek. És persze mindezt úgy, hogy a csatornamennyiség csökkenést valósan tükrözni fogja a fizetendő díj.
Aztán rájönnél, hogy mégsem olyan jó ötlet a mazsolázás, mert drágább lenne csak az a mostani 7 sportcsatorna amit kimazsoláznál "csak ezeket kérem" jelszóval, mint a mostani 98, amiből állítólag semmit nem nézel...
Ez 5 éves cikk, de vannak benne véletlenül nyilvánosságra került árak... melyek azóta persze már nem ennyiek...
És itt is csak az alap vagy bővített csomag árai vannak, néhány esetben minicsomag...
Ha most ebből egyesével lehetne mazsolázni kinek mi kell csak, az minimum csatornánként több száz forint díjat jelentene és a végén többet kellene fizetned a hétért, mint most a sokért... ráadásul, mint a cikkben is szerepel, pont a sport adók a legdrágábbak...
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Tippmix
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megújult a PROHARDVER!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Napelem
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest