-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
yogibear #44555 üzenetére
Azt nagyon barokkos túlzásnak érzem az írásodból, hogy 3db csatorna többe kerülne kiválogatva, mint így a teljes mostani csomag. Ne szórakozz már
Elhiheted hogy az általam letöltögetett filmeket nem a hulladékadók nézői töltik fel. Azért ilyen "Halálosztó ninja 9" és hasonló szupertv2, meg film+2 meg egyéb halva született ötletek kínálata hozzám be nem teheti a lábát. És nem hiszem hogy én vagyok csak ilyen, biztosan nagyon sok igényes ember van még, aki szintén messze elkerüli ezeknek a megfejthetetlen okból létrehozott agyzsugorító ocsmányságokat.Az én tékám? Te teljes mértékben meg vagy elégedve a koaxon keresztül érkező film élménnyel? Soha nem töltesz le, mindig alkalmazkodsz a filmek kezdési idejéhez, a reklámok alatti szünetet mindig kihasználod pisiszünetre és arra hogy egy friss sört behozz és szentségelsz a hibás epg miatt ha nem jókor ülsz le filmet nézni? Ha igen, akkor nincs több kérdésem. De ha nem, akkor ne védd már a mundér nemlétező becsületét! Nincs ezeken a szarpatakokon semmi szeretnivaló. Aki nem fér hozzá a torrenthez, esetleg idősebb és nem ért hozzá, vagy csak arra kell a tévé adás hogy munka után holtfáradtan pár perc után bealudjon rajta, annak megfelelő. Viszont aki igazán filmet akar nézni, az meg sem próbálja tévéadásból, mert az minden, csak nem élmény.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest