Aktív témák

• dethroner

veterán

válasz yogibear #44555 üzenetére

Azt nagyon barokkos túlzásnak érzem az írásodból, hogy 3db csatorna többe kerülne kiválogatva, mint így a teljes mostani csomag. Ne szórakozz már :Y
    Elhiheted hogy az általam letöltögetett filmeket nem a hulladékadók nézői töltik fel. Azért ilyen "Halálosztó ninja 9" és hasonló szupertv2, meg film+2 meg egyéb halva született ötletek kínálata hozzám be nem teheti a lábát. És nem hiszem hogy én vagyok csak ilyen, biztosan nagyon sok igényes ember van még, aki szintén messze elkerüli ezeknek a megfejthetetlen okból létrehozott agyzsugorító ocsmányságokat.

Az én tékám? Te teljes mértékben meg vagy elégedve a koaxon keresztül érkező film élménnyel? Soha nem töltesz le, mindig alkalmazkodsz a filmek kezdési idejéhez, a reklámok alatti szünetet mindig kihasználod pisiszünetre és arra hogy egy friss sört behozz és szentségelsz a hibás epg miatt ha nem jókor ülsz le filmet nézni? Ha igen, akkor nincs több kérdésem. De ha nem, akkor ne védd már a mundér nemlétező becsületét! Nincs ezeken a szarpatakokon semmi szeretnivaló. Aki nem fér hozzá a torrenthez, esetleg idősebb és nem ért hozzá, vagy csak arra kell a tévé adás hogy munka után holtfáradtan pár perc után bealudjon rajta, annak megfelelő. Viszont aki igazán filmet akar nézni, az meg sem próbálja tévéadásból, mert az minden, csak nem élmény.

Aktív témák