Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- Akciókamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hamarosan megjelenik a Colorful legújabb, Frozen szériás AMD X870 alaplapja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Lsilent
tag
válasz
RoyBatty #72627 üzenetére
Nem ilyen jellegű a problémám, szó szerint nem sikerült bizonyos csatornák hangját visszakódolni. Így olyan mint amikor gyenge jel miatt, elmegy a hang és kockas lesz a kép. De itt ez csak a hangot érinti. Arra gondoltam, hogy valami kódolás lehet, ami nem kompatibilis az eszközömmel. Ezért volt kérdés. Össze akarnám vetni.
-
válasz
RoyBatty #72627 üzenetére
Ez azért barokkos túlzás... Ha a fórumtársnál "makognak" bizonyos csatornák, akkor ott más probléma lesz, pl. a TV nem a megfelelő codec-el próbálja kicsomagolni a hang adatfolyamot, vagy nem tudom. Kétségtelen, hogy vannak alacsonyabb bitrátájú csatornák, de ott is mindegyiken érthető a hang.
Ha más opció nincs, akkor meg kell próbálni bérelni egy szolgáltatói boxot egy hónapra, és megnézni, hogy azzal milyen.
-
yogibear
addikt
válasz
RoyBatty #71917 üzenetére
Az gondolom fel sem tűnt, hogy ez az ÁSZF módosítás csak április 1-étől lesz érvényes...
Az hogy az oldalukra előre kitették, annak inkább örülni kellene, máshol ez nem jellemző...
Majd ha érvényes lesz AKKOR ráérnek kitenni az egész életét a facebookon élőknek is.
És így azoknak is akik csak és kizárólag a facebookról képesek tájékozódni, lesz 4 egész hónapjuk elvinni az emailt/webtárt...
Akik meg képesek ennél előbbre is gondolni, azoknak van plusz egy hónapjuk a műveletre. -
Jahno
veterán
válasz
RoyBatty #71162 üzenetére
Legtöbb hasonlónál nem volt szerelő látogatás, kipostázták a dobozt és heló. Anyósnál is én szórakoztam vele, weben kellett aktiválni és azon a hétvégén pont nem működött a felület:-D Most T is így cseréli, van amit vissza kell adni, megint attól függ mi lesz a vége, mert nekem messze van a TVtől és csak koax van oda húzva és ez gondolom változni fog.
-
válasz
RoyBatty #70801 üzenetére
Januártól biztosan nem lesz változás. A boxos megoldás csak az One márkanév megjelenése után (ami ugyancsak nem január 1-je) várható, akkor is csak fokozatosan. Ha egyáltalán box lesz. A jövő év szerintem még biztosan így telik el, ahogy most vannak a rendszerek. De ez saját vélemény.
-
jovás
aktív tag
válasz
RoyBatty #70196 üzenetére
Ja ja, én ezt már júniusban felvetettem.
Utolsó mondat. -
-
válasz
RoyBatty #69437 üzenetére
Ebben az a csodálatos hogy egy átlagos családban van 2-3 tv... szóval a szolgáltató "korszerűsítés keretében" vagy mondjuk úgy technológiai váltás formájában átállhat IPTV-re... aminek hozománya, hogy ahány TV annyi STB, és csak az első ingyenes! Tehát beinvesztál ilyen 15K-s STB-kbe, amiből csak ott nincs feltétlenül profit, ahol 1 darab TV van, mindenhol máshol 1,5 éven belül megtérül, és onnan már generálja a profitot. Úgy áremelés, hogy nem áremelés, és nem kell azzal sem piszmogni, hogy már az éves inflációt követő áremelés megvolt ... Aztán az 1000 Ft-os lélektani határ sem áthághatatlan, lehet 1200 is... A kenyér sem 500 Ft már kilónként, hanem, van ahol 1000...
Aztán ott van még az is, hogy az IPTV-hez a Telekom is görcsösen ragaszkodik mert lehet rá rakni Videótékát is... -
cof
veterán
válasz
RoyBatty #68493 üzenetére
El hát...
Nem keverendő össze a fos bitráta következményeként létrejött kockásodás mint itt [link] azzal, hogy olykor megakad a kép vagy itt-ott ilyen meg olyan fekete kockák meg ki tudja mik jelennek meg a kép alsó felében.
Ez a labdás eset is olyan mint a linkelt vizes. Gyenge bitráta ennyit tud, de ettől még a streamben nincsen hiba technikailag.
Ezért is voltam vele úgy, hogy ilyen fosért nem vagyok hajlandó fizetni ennyit 07.01-től már papíron nem él a szolgáltatás.
-
válasz
RoyBatty #67681 üzenetére
Nekem erről az jutott eszembe, mint amikor a pékségben 1 egységnyi zsemle 20 Ft-ot kér a pék. Jön az új tulaj, új pékkel, egyből kiderül, hogy nem 20 Ft hanem 40 Ft, ja és az egy egység is félegységre csökkent, a "nem zsemle kicsi, hanem a p*fátok nagy" elv alapján ..
-
Egon
nagyúr
válasz
RoyBatty #67631 üzenetére
A hétvégén a magyar-dán hokimeccs alatt szakadozott és blokkosodott a Sport1 HD adása
Nem is mondd, sajnos néha nézhetetlne volt...
Érdekes módon újabb és újabb hibajelenségeket képesek produkálni. Volt a pillanatnyi akadozás fél-egy percenként, ez sportesemények esetén érdekes módon nálunk akkor jelentkezett, ha 1-1 közeli felvételt játszottak be vagy nagyon gyors jelenetet mutatott a kamera (vélhetőleg ha a kép nagy részén változott a tartalom rövid idő alatt, akkor azt nem bírja valami, egy szűk keresztmetszet lehet valahol a rendszerben).
Most egy darabig tök jó és folyamatos volt az adás, már kezdtem örülni, amikor is hosszú másodpercekre megállt a kép (a hang ment tovább)... -
Atis45
aktív tag
válasz
RoyBatty #67242 üzenetére
"a Digi a legjobb magyar szolgáltató volt"
Igen igen. Ha jól emlékszek, akkor a Digi az elsők között volt a digitális és a HD adókkal is. Arról nem beszélve, hogy semmi féle plusz készülék nem kellett hozzá, ha a tv alkalmas volt hozzá.
Talán az internet sebességbe is elsők között volt mindig. Az árakról nem is beszélve. -
-
Atis45
aktív tag
-
Atis45
aktív tag
válasz
RoyBatty #65381 üzenetére
"kis dobozos tejföl 200g-ról indult, jelenleg 140g-nál tart"
Ez az áremelésnek egy fajtája (sajnos). De ha még a tejföl romlott is lenne, akkor joggal háborodnál fel.
Nem is igazán az áremeléssel van a legnagyobb baj, hanem hogy mellette romlik a minőség. És így a két tényező már kiveri a biztosítékot.
Nézd meg #65356mr.dana képét amit belinkelt. Ez még ingyen is drága lenne. -
joey04
titán
válasz
RoyBatty #56550 üzenetére
Szerintem a magyar fogyasztók jelentős része erősen árérzékeny, ezért drukkol egy Digi-szerű fapados szolgáltatónak.
Igen, a baj ott kezdődik, hogy nem tud különbséget tenni 2 dolog között, és elkezd nem maga miatt drukkolni nekik, hanem mert azt hiszi, gerincesebb mint a többi, meg majd jól megleckézteti a többit. Kb mintha mondjuk pl. a wizz air-nek drukkolna valaki, mert olcsóbb, mint egy normális légitársaság. pedig hiába olcsóbb, jóval gerinctelenebb. -
Lacko87
tag
válasz
RoyBatty #56550 üzenetére
Azért kíváncsi lennék melyik szolgáltató ügyfélszolgálatára cserélnéd le a digiét. Én eddig nem tapasztaltam semmi gondot a digi ügyfélszolgálattal, az elmúlt 6 évben.
A digi nem azért olcsó mert a szolgáltatás bármelyik szegmense gyengébb a többi szolgáltatóhoz képest, hanem azért mert elsősorban csak ott szolgáltat ahol könnyen több felhasználó érhető el. Tehát elsősorban lakótelepeken.
Valójában a legjobb minőségű szolgáltató jelenleg minden szempontból. -
-
Flashget
félisten
válasz
RoyBatty #55584 üzenetére
A Digi mar itt volt nalunk 199X ota csak EMKTV neven. Elotte meg HBO terjesztokent BT formaban amikor meg az LKSZ halozatan ment a tv.
Jut eszembe az akkori szerzodes szerint 2020-ig kapta berbe a halozatot es ugyfeleit az EMKTV/DIGI cserebe a csillagpontot kellett kiepiteniuk ami 1998 korul megtortent. No ilyenkor mi a szitu? Dobhatjuk a Digit? :) -
-
válasz
RoyBatty #55586 üzenetére
Most digitv 3300 Ft, diginet1000 2225 Ft, digitel200 200 Ft, HBO maxpack 2600 Ft kedvezményesen, Filmnow 300 Ft, 2 db Smartcam 200 Ft (az egyik ugye ingyenes). Így fizetek 8800-at. Plusz erremég rájön a digimobilos költség, ha van. A 4 tesztkártya ingyenes.
Na ez fog változni? -
válasz
RoyBatty #52203 üzenetére
A TV az zsír új LG OLED B7V, kb 3 hete vettem. Már hívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták pásztázzam végig mégegyszer a csatornákat, hogy benne van a modul, de így sem lett jó, így holnap visszaviszem szerintem nekik, adjanak egy másikat. A TV-vel nem lehet baj, mert beolvassa a CI+ modult, érzékeli is, ki is tudok íratni róla adatokat.
-
istnag
addikt
válasz
RoyBatty #51480 üzenetére
Az a cikk, akkor is bullshit egy országos olvasottságú médiafelületen, teljesen irreális képet fest le. Nem értek vele egyet.
A számolásod meg olyan, hogy lehet ez is, meg ez ellentéte is. Kicsit sok az ismeretlen az egyenletben.Amúgy már biztos vagyok benne, hogy a szolgáltatók "csődbe" akarják juttatni a Spíler 2-t és egyetértek velük.
-
válasz
RoyBatty #49641 üzenetére
Én meg előfizettem a Telenor MyTV-re, ott van Spíler, reméljük a többi 2-3 is lesz. Megoldottam, hogy tv-n is nézhessem kényelmesen. Csak ezt a pénzt inkább fizetném a diginek. Sokan ezt nem értik. Nem a digit szídom, hanem miért nincs választási lehetőség, ahogy itt korábban szó volt róla, tegye külön csomagba. Kódkártya stb. Én már mennék is és fizetnék elő.
-
válasz
RoyBatty #49629 üzenetére
Az elég gyenge magyarázat, hogy kis híján azt mondod, hogy mivel a digi olcsó és gyors internetet ad, ezért jobb ha tv csatornák terén csak a közszolgálati csatornákat és az echo tv-t várjuk. Tudom költőien túloztam, de ez azért eléggé meredek. Főleg egy akkora szolgáltatótól, mint a digi. Persze könnyű kijelentgetni ilyeneket, amíg nem a te általad nézett tv csatornáról van szó. Vagy úgy, ha te nem nézel tv-t és sportot.
-
-
lacibacsi
addikt
válasz
RoyBatty #49494 üzenetére
Köszi. Nem hiszem, hogy a kábelezéssel van gond, mert ahol a kábel megy (szekrény mögött) arra nem piszkáltam szeptember óta. Meg nem hirtelen jött a hiba, mint amikor kirántok egy csatlakozót, hanem folyamatában...
Ha ezt az "analóg hibára jelentés"-t bemondom a telefonba, akkor nem küldenek el, hogy ne okoskodjak?
(#49495) Watt25: teljesen igazad van. Felindulásból cselekedtem és nem olvastam el az összefoglalót. Már bepótoltam...
-
-
Freezee
senior tag
válasz
RoyBatty #47044 üzenetére
Ez kétségtelen, elismerem. Nem is akarom hogy ne legyen Digi, ellenkezőleg, azt szeretném ha fejlődnének egy kicsit és invesztálnának a Tv részlegbe is. Sok lehetőség lenne de egyszerűen úgy néz ki nem foglalkoznak vele. Sport 2 HD is nem egy nagy dolog lenne hogy meglegyen nekik, Spíler is kellene.
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest