Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
zsoltyy
tag
válasz
iglrrc #28199 üzenetére
A válasz az összefoglalóban van:
Nem jönnek be a közszolgálati adók/rádiók digitálisan. Mit tegyek?
Digikábelen ezek az adók némileg eltérő paraméterekkel rendelkeznek.
Manuális keresésnél ezeket az adatokat kell megadni.
Frekvencia 114,5 Mhz, 121,5 Mhz, 128,5 Mhz, Symbol Rate 6000, QAM 256
Egyes készülékeknél célra vezető megpróbálni a teljes illetve hálózati keresés opciót is.Khz-re pontos csatornakiosztást itt találsz.
-
iglrrc
csendes tag
Sziasztok, még egy gyors kérdésem lenne.
Digi TV digitális kábel, + 42LA6130 LG TV, a digi jelezte, hogy nem kell nekem se HD Sbox stb, mert minden csatornát amire elő vagyok fizetve , azt a tv képes venni.
Nagyon szépen beállítom, full auto hangolásra a csatornakeresést, bő egy órás keresés után talált 118 csatornát, + 3 rádiót, végigfuttattam újra, már csak 113 csatornát talált 0 rádiót, aztán arra lettem figyelmes, hogy egyik M1 HD M2HD és DUNA HD csatornákat nem találja, majd manuális kereséssel kb meg is találtam őket, de még így sem az igazi a kép, így a foci VB közeledtével kezdek izgulni
valaki tudja, hogy ez mitől lehet? illetve hol találhatnék khz-re pontos csatornakiosztást, mert eléggé nem okés, hogy mindig más csatornákat talál a TV-m és amit foghanték csak egy részét látja, és azt is mindig másképp :S
előre is köszi a választ, ha kell bővebb infó írjatok.
-
Komi28
senior tag
-
Komi28
senior tag
Ma frissült a Diginél a csatornakiosztás a tv-m szerint van új csatorna(bár én nem találtam újat), de nem találom a Sport2-t a csatik között.
Nálatok van? -
Davidkoma
tag
válasz
zsolt501 #28181 üzenetére
Csak felmerült, hogy eddig volt két öregecske TV, plusz egy olcsó /kinai?/ splitter (a kép sem volt valami "hejde jajde")
Most az egyik TV cseréjénél felmerült, hogy nézek valami Splittert, de a Hqvideo-nál a bőség zavara fogadott, különféle csillapítási értékekkel együtt.
Ha jól sejtem, a lakossági végpontoknál a minél kisebb csillapítású ajánlott?
-
trec12
addikt
Ismerős kötne Okos csomagot új efiként. A bekötés ugye ingyenes, de állítólag anyagköltséget felszámolnak. Nálam ilyen anno még nem volt. Friss tapasztalata lenne valakinek ezzel kapcsolatban? Köszi!
-
pinnacle
nagyúr
XIII. kerületben van valami karbantartás? Rengeteg csatornánál nincs jel ugrik be elég gyakran.
-
Davidkoma
tag
Üdv.
Müszaki jellegű kérdésem volna: lakótelepi környezetben splitternél lényeges-e csillapítás (1 be + 2 kimenet), ezidáig 2 CRT TV, később 1 CRT + 1 LCD.
Köszi előre is!
-
zsolt501
nagyúr
válasz
vittorio7 #28175 üzenetére
Sajna ez így csak részben igaz, mert jelenleg minél kevesebb csatornára fizetnek elő, annál magasabb a díja a többinek, mivel árú kapcsolásban adják a tv-k a csatornáikat, vagyis csomagok vannak, minél kevesebbet kér a pl. kábel szolgáltató, annál drágább a fő csatorna.
-
Flashget
félisten
RTL Klub 2-t a digire? Faszt! Ezt a mocskos szemét bandát betiltani kellene vagy száműzni a digiről!
Retek klub a Magyar-Szlovén ffi kézi VB selejtezőn az 59. percben befejezik a közvetítést, mert ők hatos lottóznak??? A kurva anyjukat... -
törölt tag
válasz
SkyLine3000 #28170 üzenetére
Ha a városi tévé földfelszínen már digitálisan ad, s elvileg már így kell adnia, akkor DVB-T vevő kell hozzá. Ha kábelen, akkor valószínűleg csak analógban jön. Nálunk Nyíregyházán a két helyi adó fogható így. DVB-T földfelszíni adásként, kábelen viszont csak analógban adja a Digi.
-
br.rak
őstag
válasz
SkyLine3000 #28170 üzenetére
Van-e egyáltalán digitálisan?
Debrecenben pl a Debrecen TV és az Alföld TV csak analógban jön kábelen ( a DTV talán van DVB-T -n) -
SkyLine3000
addikt
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a helyi, városi kábel tvkhez vajon milyen típusú set top box jó? Nem vagyok nagyon jártas a témában. Digis dvb-c tuneres nem talál semmit (Humax).
-
iglrrc
csendes tag
Sziasztok, egy kérdésem lenne digi ügyben.
Régi képcsöves Tv + setopbox, most pedig vettem egy LG LED FHD Tv-t, viszont a kártyához kellene egy pcmcia adapter /azt hiszem ez a neve/, ezt csak a szolgáltató adhat, vagy vehetek külön?
Illetve most így scarton oldom meg a TV-t + a régi setopbox az új TV-vel, de a HD adások nem HD-ban jönnek /ez a jelveszteség miatt van, mivel scarton megy/ vagy más lehet a gond? előre is köszi a választKrisz
-
trec12
addikt
Face bejegyzések szerint műholdon állítólag NGC HD már magyar hangsávval (is) elérhető....Ilyenkor persze mindig jön a kérdés: vajon kábelen is lesz-e?
-
Bogyi007
veterán
Digi Sport 1-en meg most a csajok vizipólóznak majd - szépek is jók is - kell ennél több?
-
Bogyi007
veterán
Úgy látom most már végleg csak a korábbi PVTV frekiken van horgászat ahol korábban volt a Fishing & Hunting ott nálam már csak fekete képernyő van.
-
fopkisa
újonc
Sziasztok,
Az új TVmen van kártyafogadó slot.
Amit olvastam eddig, hogy a normál kártya, ami a digis dobozban van, nem jó bele. Kérdésem az lenne, hogy miként lehet megoldani, hogy a TV slotot használja?
köszi
Andris -
pgemil
aktív tag
-
patex1983
őstag
Üdv!
Használ valaki Kaon NA1600HD boxot? Ma hoztuk ki a régi SD box helyett, de pár csatorna nem jön be rajta, pl a Viasat3...
Illetve hol találom benne a csatornák hangolását? Se manuális, de automata módot nem találtam eddig, csak a készülék alaphelyzetbe állítása után jön fel a hangolás, de manuális keresés nincs. -
karicsek
aktív tag
Sziasztok.
Tatabányán, LG tv, két napja összekeveredtek a csatornák rendesen. Voltak csatorna számkiosztások amelyek nem is voltak. Volt olyan csatornaszám pl. 16 után 40 -es csatornaszám jött, a következő 80-as.
A legdurvább, hogy a csatornák többségét 800 egynéhányas számmal látta el.
Hiába mentettem vissza pendrájvról, újra összekeverte.
Csak úgy maradt "eddig" meg, hogy a tv-n átírtam a még nem létező számokat is.
Nem tudom, hogy a digi csinált valamit, vagy a tv-m rosszalkodik?
Másnál nem fordult elő?
Üdv -
dorika87
őstag
válasz
fody73 #28151 üzenetére
Szia. Köszönöm, hogy leírtad a személyes tapasztalatodat, így nem kell felesleges köröket futnom. Nekünk fontos, hogy megmaradjon a digifon 500, mert elég sokat hívunk vezetékest és lényegében 500ft havi díjért annyit telefonálunk amennyit akarunk, és ez "ajdánék" számunkra. Tehát nem is kérdés innentől kezdve hogyan döntünk. Így hát marad a jelenlegi havi 8300ft (máshol nem lehet kapni ennyiért 120 digitális adást, 80/25-ös netet és 500ft-ért annyi hálózaton belüli telefonálást amennyit el sem tudok képzelni
Így nekünk nem érné már meg variálni ezzel az "okos csomaggal".
Amúgy a topnet sem lenne létfontosságú, de amikor megkötöttük úgy voltunk vele, hogy 4700,- Ft havi díjért sehol nem kapni ilyen sebességű netet, akár letöltést vagy a feltöltést nézzük, és ezért maradtunk még mindig ebben a csomagban. A router gigabites, tehát azzal nincs gond. -
fody73
tag
Sajnos be kell menni az ügyfélszolgálatra.
Én éppen ma voltam. Nekem szintén topnet, digi+ és digifon500-am van. A digifon500 okoscsomagnál ugrik, ugyanis ilyen díjcsomagjuk már nincs. Marad a digifon200.Mivel telefon díjcsomagot csak juli elsején tudják módosítani, az okoscsomagot is csak elsejétől tudtam megkötni.
Először is a topnetet módosítani kell startnetre, majd csak ezután tudom az okoscsomagot (ezt nem tudom miért így hívják?!) igényelni, de csak basenettel. De szerencsére nem kell mégegyszer bemenni.Június utolsó hetében átraknak startnetre, majd juli 1-től indul az okoscsomag basenettel 2 év hűségidővel 15% kedvezménnyel (6300 Ft). Ugyan adnak 30% kedvezményt is DE csak egy évre, viszont akkor is alá kell írni két év hűséget. A második évben meg fizethetem a listaárat.
A topnet nem igazán érdekel, eddig sem használtam ki, meg a routerem sem bírta átadni a teljes sávszélességet csak kb 50-60 Mb/s-ot.
Szerencsére hamar végeztünk, csak leírva tűnik bonyolultnak és az ügyfélszolgálatos hölgy is kedves és segítőkész volt. -
dorika87
őstag
de ez is milyen hülyeség, hogy akkor sem érvényes az okos csomag, ha startnetről rögtön topnetre módosítok? Elég érdekes, hogy csak akkor érvényes, hogy ha basenetről módosítóm topnetre.
Akkor egyszerűbb ha holnap basenetre módosítok, aztán másnap meg topnetre 2 év hűségvállalás mellett.
Kérdés, hogy ezt csak személyesen tehetem meg az ügyfélszolgálaton? Mert ha két nap kell hozzá, hogy bemenjek akkor ez a kettő nálam csak kedd meg csütörtök lehet, mert akkor vannak 6-ig nyitva (én pedig hétköznap 8-tól 4-ig dolgozom)
De akkor jövő héten lehet megjátszom kedden illetve csütörtökön ezt. Legalább elindulok valahogy. -
dorika87
őstag
válasz
szili.tamas1 #28143 üzenetére
igen, én is erre gondoltam, hogy ez lenne a legkézenfekvőbb megoldás... köszi
-
dorika87
őstag
válasz
Flashget #28140 üzenetére
Hát van egy sejtésem, hogy nálunk is ez lesz, de azért próbálkozni lehet... aztán hátha. Végülis ezzel nem veszítek semmit. Bár nem hiszem sokra megyek ha azzal fenyegetőzök, hogy megszűntetem velük a szerződést, mert nem számiít nekik egy ember... de majd csak lesz valahogy.
Ha nem érek el semmit, akkor marad így, mert lényegében még így is ők vannak a legjobb ár/érték arányban, de legalább tudom, hogy én megpróbáltam -
Flashget
félisten
Többségi tulajdonost váltott az Eurosport
a Discovery Communications lett az Eurosport 51%-os tulajdonosa. Továbbra is a francia TF1 birtokolja a fennmaradó 49%-ot, de nagy valószínűséggel ez is a Discovery tulajdonába kerül majd, záros határidőn belül.
apa kezdődik..
A két kereskedelmi csatornacsalád 19:15-től 15 percre felfüggeszti műsorainak sugárzását valamennyi csatornáján, beleértve a "kis" kábelcsatornáit is, de ugyancsak elsötétít a Hír TV is!
Lekapcsolnak az RTL és a TV2 csatornái csütörtökönképzavar van nálam..a Hír TV miért is? :p
-
dorika87
őstag
válasz
Flashget #28136 üzenetére
igen egyébként ez lesz, mert már fogalmazok nekik egy levelet, hogy micsoda hozzállás az, hogy a több mint 6 éve hűséges ügyfeleknek akik olyan rendesek, hogy minden szolgáltatásukból a legmagasabb csomagot veszik igénybe és rendszeresen fizetik a számlákat nem jutalmazzák valamilyen kedvezménnyel?
(röviden ez lesz a lényege)
de köszi a segítséget...
-
Flashget
félisten
válasz
dorika87 #28135 üzenetére
Azon gondolkodom, hogy ha módosítom valamelyik szolgáltatást akkor is részt vehetek az okos csomag akcióban?
Mindenképpen emelni kell vajon a csomagot?A/ Már meglévő 1 vagy 2 kábeles előfizetését 3-as TV+NET+TEL előfizetésre egészíti ki
vagy
B/ Meglévő előfizető, ha DIGI+/DIGI + StartNET+ DIGIFON szolgáltatás kombinációval rendelkezik és StartNET előfizetését BaseNETre módosítja. (Ez az opció a normál sebességű kábelnetes (modemes) területeken nem érhető el.)
ne javíts bele
egyébként szerintem úgy lehet esélyed, ha üfsz-en ajtót csapkodsz, asztalt borítasz, telefonon a szicilíai maffiával fenyegetőzöl, akkor talán egyedi elbírálással megkapod az óhajtott 15%-ot 2 évre .)
-
dorika87
őstag
na igen én is erre gondoltam... hogy akkor így ezek szerint nem fogok találni kiskaput, mert hiába csinálnám meg átírással a dolgot, attól még azonos a cím, csak a név a más, és folyamatos lenne a digi szolgáltatás.
Hát akkor buktam az egészet, pedig nem mindegy hogy havont 8300ft-ot fizetek vagy 5810ft-ot fizetek két évig... a fenébe
Miért nincs meglévő előfizetőknek is valamilyen akció...Azon gondolkodom, hogy ha módosítom valamelyik szolgáltatást akkor is részt vehetek az okos csomag akcióban?
Mindenképpen emelni kell vajon a csomagot?
Mert én csak csökkenteni tudnám... és ha ez egy kiskapu, akkor max a tv-t csökkenteném digi+ról sima digire.ui: ja úgy néz ki nem tudnám így sem megoldani, mert ezt írják a honlapon: Meglévő előfizető, ha DIGI+/DIGI + StartNET+ DIGIFON szolgáltatás kombinációval rendelkezik és StartNET előfizetését BaseNETre módosítja. (Ez az opció a normál sebességű kábelnetes (modemes) területeken nem érhető el.)
akkor mindegy is... de azért még gondolkodom, hogy tudnám megoldani.
Talán esetleg járható út lehet az, hogy a visszaveszem a topnetet basenetre... 3 hónapig úgy hagyom és utána jelentkezek, hogy az okos csomag keretében topnetre szeretném módosítani ha egyáltalán lesz 3 hónap múlva még okos csomag, mert nem lehet tudni -
Flashget
félisten
válasz
vittorio7 #28132 üzenetére
csak azóta van egy kitétel..azon a címen a megelőző 3 hónapban nem volt vezetékes szolgáltatás...amit írsz azzal már nem kötnek mert rájöttek erre a kiskapura és bezárták.
Új előfizetőnek minősül, aki nem állt szerződéses kapcsolatban a DIGI-vel azonos néven vagy azonos címen a jelen igénybejelentést megelőző 3 hónapban
-
dorika87
őstag
válasz
vittorio7 #28132 üzenetére
Ez se hangzik rosszul. Jelenleg papíron édesanyám nevén van úgy is az előfizetés, mert amikor kötöttük a digit, akkor még az ő nevén volt a lakás, azóta már a lakás az én nevemre került, csak nem akartunk átiratást fizetni, mert nem láttuk értelmét, mert lényegében előtte is én intéztem mindent. Tehát akkor lehet mi is meg tudnánk valami ilyesmit csinálni.
Ha jól értelmezem papíron kiadta a lakást a barátnőjének, és akkor nem történt semmi szerződés felmondás ill. szüneteltetés sem. Hanem ugyanazt a csomagot papíron más személy vette igénybe és így új előfizetőként jogosult volt az okos csomag kedvezményre is? -
vittorio7
őstag
válasz
dorika87 #28129 üzenetére
Ő úgy csinálta, hogy először megkötötte a saját nevére. Aztán letelt a két év, pár napig szünetelt, majd papíron kiadta a lakását a barátnőjének, és megkötötte a leányzó újra 2 évre.
Majd miután letelt a két év, megint megkötötte a srác újra a saját nevére.
Jelen esetben nem történt 90 nap várakozás egyszer sem.
-
dorika87
őstag
válasz
Flashget #28130 üzenetére
Értem. Ez abszolut jól hangzik, de sajnos nálunk nem játszik, hogy lemondjuk a telefont, mert digifon 500-at már nem lehet kötni, és amikor mi kötöttük ez nagy lehetőség volt, mert 500ft a havidíj és ingyen hívom az összes vezetékest. Tehát akkor más megoldást kell találnom. (mondjuk tv-t meg internetet nem mondanék le 3 hónapig, de majd kitalálok akkor valamit
-
Flashget
félisten
válasz
dorika87 #28129 üzenetére
Úgy ahogy én..októberben lemondtuk a telefont úgy sem volt használva, januárban pedig megrendeltük a telefont és ezzel a 2 év hűséget és a teljes időre 30%-ot kaptunk akkor még.
Tehát lemondod a telefont vársz 8+90 napot és megrendeled a telót és megkötöd a hűséget 2 évre, 15%-al a teljes időre. -
dorika87
őstag
válasz
vittorio7 #28128 üzenetére
Hogy lehet harmadszor is megkötni ezt az okos csomagot.
Nekem jelenleg az a problémám, hogy mindhárom szolgáltatást igénybeveszem (internet, tv, telefon)
Ezek közül pedig Topnet, Digi+ és Digifon500-am van hűségvállalás nélkül. Tehát ahogy értelmezem a leírást, én semmiképpen nem vehetném igénybe ezt a szolgáltatást, mert nem bővítenék a szolgáltatáson, maximum vállalnék szívesen 1 vagy 2 év hűséget, de ugyanezzel a felállásal netet, tv-t illetve telefont tekintve.
Szerintetek adnának kedvezményt a jelenlegi 8300ft/hó havi díjból, illetve érdemes megjátszani ezt az okos csomagot, hiába van már mindhárom előfizestéem, hátha tudnának mondani valamit erre. -
Kajla5
aktív tag
Köszönöm a válaszokat.Mi most fogunk átkötözni egy másik lakásba és azért érdekelt, mert akkor ott már minden DIGI- lesz.
-
Flashget
félisten
válasz
Kajla5 #28123 üzenetére
2007 novembere óta van digi lan nálam és 1 kezemen megtudom számolni hányszor volt net szakadás vagy hardver hiba miatti leállás.
Bármilyen hihetetlen többször volt gondunk az áramszünetből mint a hétvégihez hasonló Bp-i net és telefon leállásokból.De van a témának topicja. [link]
-
dorika87
őstag
válasz
Kajla5 #28123 üzenetére
X. kerületben nem panaszkodom egyik szolgáltatásukra sem. TV, internet, telefon is digis.
Internet nálunk nagyon ritkán áll le. Talán évente kétszer, és akkor még sokat mondtam. Vezetékes telefont is elég sűrün használjuk, majdnem minden nap, és ott sem szokott probléma lenni. Bátran tudom ajánlani.
Most vannak náluk akciók is ha bővíted a csomagodat (azaz több szolgáltatást veszel igénybe)
Itt tudsz utána nézni: [link] -
Kajla5
aktív tag
Én Újpesten, Káposztásmegyer II-n lakom.Itt milyen a DIGI internet szolgáltatása?Sokszor elmegy?
Nekem most csak a TV-m DIGI-s.A telefon és a net UPC.Azért váltottam DIGI-re a TV-nél, mert minősíthetetlen volt az adás a UPC-nél.A DIGI-nél viszont kifogástalan!Ha a net és a telefon is ilyen jó akkor átmegyek azokkal is a DIGI-hez.Mi a véleményetek a telefonról és a netről a DIGI-nél? -
Ahab77
tag
Másnál is volt ma reggel Szegeden netkimaradás?
-
Flashget
félisten
válasz
szili.tamas1 #28116 üzenetére
Engem is hidegen hagy..sőt én megszüntetném nem megadóztatnám.
-
Gardo
tag
A mai nap vettem észre, hogy a szobában lévő kis régi TV -men megváltozott a Digi csatornakiosztása (kábel TV). A nappaliban lévő "újabb", de hagyományos készüléken minden csatorna a korábbi helyén van. A kis TV -n eltűnt egy csomó csatorna (kb. 15-20), pl. TV2, RTL Klub sem jön be. Tud erről valaki valami infóval szolgálni, mi történt? Helyszín: Pécs. Köszi, Üdv!
-
Flashget
félisten
Miután ma kiderült be akarják vezetni a reklámadót (és akkor be is fogják a 2/3-ados többséggel) kíváncsi leszek meddig marad a retek klub a digin...
-
Flashget
félisten
válasz
Kajla5 #28110 üzenetére
az internet és telefon z pont olyan a diginél, mint az ADSL.
1 kanócon jön (jelen esetben UTP-n) amiből a kék és kék/fehér szinű kábel adja a telefont. UTP kábel végére egy splittert raknak ami szét választja a telefont a nettől. Van rajta egy telefon és egy lan kimenet. -
törölt tag
A Diginet nálam is úgy van megoldva, hogy bejön a kábel, ami a routerbe van dugva. Onnan kijön ugyan egy kábel, de a lakásban csak wifi-s cuccok vannak, így a vezeték nélküli netet használom. A kábel még egy régebbi, már eladott asztali PC miatt volt kivezetve.
-
bkgb
csendes tag
Sziasztok!
A következő hibajelenségről szeretnék érdeklődni, más is tapasztal-e ilyet? Tehát tegnap óta a digitális adások közül a Spektrum helyén a STORY5 csatorna hangja hallható fekete képernyő mellett és a Spektrum sehol. Analógon rendben jön. Ez központi hiba lehet, vagy mifene? A helyszín Eger.
-
br.rak
őstag
válasz
Kajla5 #28099 üzenetére
Szia!
Kábelből,elosztóból jó minőségűt érdemes venni, nem kínai gagyit (elosztóból érdemes olyat venni, ahány felé lesz elosztva, mert a nem használt elosztási pontok is okozhatnak jelcsökkenést)
Erősító: nem valószínű hogy szükség lesz rá, ha a kábelezés jól van megcsinálva.
Modem: csak családi házas övezetben van modem, amiből ön a tv+net+telefon, panelben két kábelt húznak be egy koaxot (analóg és digitális adásokhoz) és egy UTP kábelt (internet és telefon)Br
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Bundle topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Politika
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest