Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
-
törölt tag
-
Flashget
félisten
válasz
Ahab77 #25866 üzenetére
FELNŐTT CSATORNA – GYEREKZÁR A GYERMEKEK MEGÓVÁSÁÉRT!
Készült: 2014-02-28 15:30:33Tisztelt Ügyfeleink!
A napokban a DIGI hálózatán változik a Super One HD felnőtt csatorna elérhetősége. Időkorlát nélkül lesznek elérhetők a SuperOne csatornák egyes változatai: műholdon a Super One HD és kábelen a SuperOne HD és a SuperOne SD.
A DIGI a szolgáltatás igénybe vételéhez szükséges boxokat, illetve DIGI Smart CAM-et bekapcsolt gyerekzárral (a felnőtt csatornák eléréséhez a készülék titkos kódot kért) adta át, amelyek kódolását Ön lehet, hogy már feloldotta.
Kérjük, ellenőrizze az Önnél lévő box, illetve DIGI Smart CAM beállításait.
A csatornák kódolása (gyermekek előli elzárása) a box, illetve DIGI Smart CAM típusától függően két módon lehetséges:
egyes TV készülékeken beállítható, hogy maga a készülék blokkolja az adott műsort, így a box, illetve a DIGI Smart CAM automatikusan felismeri a műsor korhatár besorolását;
egyes boxok nem képesek önállóan felismerni a korhatár besorolást, ezeknél manuálisan kell beállítani a gyerekzárat, amely segítségével a felnőtt csatorna kódolható.Az egyes boxokhoz tartozó beállításokról itt kaphat részletes tájékoztatást.
Amennyiben a továbbiakban nem szeretné látni a felnőtt csatornákat, úgy a felnőtt csatornákra vonatkozó előfizetését bármikor lemondhatja.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Ahab77 #25888 üzenetére
722 Mhz-en ami eddig nem volt elérhető?
Hálózati kereséssel jött vagy kézivel?
unravel: A Samsungon kézi keresésnél meg lehet külön adni új frekvenciát is, nekem erre még nem dobja.
A néhai TvNetwork Kft amit szintén a Digi vett meg Szegedi székhelyű volt - talán ez miatt....
Mr. Janó: Ezt meséld az ottani polgármesternek is el, aki Botka László. Értékelné a humorodat.
-
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Ahab77 #23696 üzenetére
Nem lesz kevés.
Ha alapul veszem, hogy az átlag 32"-os képátlójú HDReady tévéről van szó, akkor HD adás es nézése 180 cm-ről kell, hogy történjen. Afelett már a szem felbontóképessége fogja "elrejteni" azokat a részleteket, amik amúgy megjelennek a képernyőn (Ugyanilyen méretű, de fullHD tévé esetén ez a min. távolság 125 cm)És a gondolom ennél messzebbről fogja nézni a tévét.
-
VGYke
addikt
válasz
Ahab77 #19184 üzenetére
Köszönöm válaszaitokat!
Hát ez az, mit is változtatnak? Mert az újrahangolás ugye megy nélkülem is, de a csatorna sorbarendezés már nem, mivel csak SamuB7000 TV-m van, ami nem tudja az TV-USB-PC-USB-TV csatornarendezést! Bekaphatnák ha ismét variáció lesz! -
Flashget
félisten
válasz
Ahab77 #16825 üzenetére
Na most vagy totál piás az admin vagy érti a humort nem tudom
nevek helyett írtam az xy-t.
xy: NEEEEE UGYE AZ EUROSPORT NEM FOG KIKERÜLNI A KÍNÁLATBÓÓÓÓL ?????? !!!!!!
xy2: Vegyék ki a Sport 1,2, M DigiSport1,2-őt
DIGI kedves xy2!
Jelenleg nincs tudomásunk arról, hogy az általad említett csatorna kikerülne a kínálatunkból.
Üdvözlettel:
DIGIez se rossz:
11.05 kezdésse lThe Lost Nem olyan rég kezdtem egy filmet nézni a Digi filmen bejött egy filmajánló a film kellős közepén utána egy másik film kezdődött .Marhajó én még ilyen csatornát nem láttam!! Jó a színvonal csak így tovább !!!!!!!!
-
válasz
Ahab77 #16603 üzenetére
Hát,ha azt mondják,hogy decemberig legyek türelemmel akkor egy szót nem szólok. Csak hát itt azt mondták a diginél,hogy egy jó darabig anyagi okok miatt ne számítsak semmiféle fejlesztésre. Aztán most meg hirtelen még is csak lett mani. Érdekes. De le van sz@rva,a lényeg,hogy léptek.
Persze a Discovery-k kidobása óta nem voltam náluk,ki tudja,hogy mi folyt az ügyfélszolgálaton. Lehet,hogy az átlagosnál többen megfordultak náluk,de azok nem új előfizetők voltak.
-
-
rocket
nagyúr
válasz
Ahab77 #16121 üzenetére
Nem mindenki torrent huszar ezt azert ne felejtsd el, az STB fogyasztasa meg forintos dolog.
Jo, hogy nem ittam a medve borere, UPC-s szerzodest akartam kotni, de kiderult, hogy a Fibernetet itt az Invitel kapta meg, raadasul TV csomagot nem is lehet rendelni toluk.
Furcsa nagyon, mert amikor megvette az UPC a Fibernet egyharmadat kaptam UPC-s szorolapot, lehet cserelgettek teruleteket.Muhold nem kell, ugyhogy jobb hijjan igy jartam, ket lehetoseg van azert igy is, megszokom, vagy lemondom a TV-t a DIGI-nel
#16122: Nem nyavajgok leirtam a velemenyem erre valo a forum.
Tenyeken alapul amit irtam, a szemelyeskedest meg a haverjaidnak tartogasd, itt konnyen bannal jar.
Azoknal divat a szemelyeskedo stilus akik erdemben nem tudnak mar valaszolni. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
Ahab77 #16141 üzenetére
"nem is értem miért nekem címezted, mivel én nem írtam semmit a felvételi lehetőségekről, de már a boxról sem. "
Mert az még annak a beszélgetésnek a része volt, amit te kezdtél előtte két hozzászólással box, digi, upc témában: Emlékszel?
A hozzászólásom egy kiegészítés volt, egy amolyan "jut eszembe". Gondoltam sikerült úgy megfogalmaznom, hogy ez észrevehető legyen.A viccet értem, csak azt nem ha nincs alapja a poénnak. Pl. egy bálnán sem tudok nevetni, hogy milyen vicces a hosszú nyaka. Egy zsiráf esetében viszont már előfordult. Főleg óvodás koromban. De ma már az sem tartom viccesnek.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Ahab77 #16130 üzenetére
Mi van?
Nem foglaltam állást semmi mellet, se ellene az iménti hozzászólásaimban. Pusztán a tényeket írtam le:
1. lehet box nélkül is digitális adásokat nézni az upc-nél? Lehet
2. aki a upc box által nyújtott plusz szolgáltatások egy részét (PVR, ami gyakorlatilag a régi videomagnó felvételi lehetőségeit biztosítja) a diginél is akarja, annak kell box? Igen kell. (itt eltekintenék attól, amikor a tv maga is tudja rögzíteni az adást, mert annál csak azt veszi, amit épp néz. A felvétel mellett nem tud mást nézni)Akkor most te min viccelődsz?
-
Flashget
félisten
válasz
Ahab77 #16020 üzenetére
És azzal a lendülettel berakta a Comedy Central Extra-t.
-
-
hibavissza
veterán
válasz
Ahab77 #15675 üzenetére
jaj, ez a szerencsétlen még mindig itt osztja az észt 0-24...ne foglalkozz vele
...nézem, nincs discovery, mi a icsa, webre fel és látom...hát ez a kretén digi levette, mert azt írja: drága lett és ő nem akar árat emelni és a proliknak kuss, így döntött ő a digiúristen...nah most vesztettek egy ügyfelet.
normális ügymenet:
tisztelt ügyfelünk!
30 nap múlva megszűnik az ön csomagjában a discovery ch., mivel árat emelt a csatorna. a disc. ch. a jövőben csak a digi++ csomagban éri el, melyet felár nélkül biztosítunk önnek 30 napig.
így önnek 60 napja van eldönteni vált e a digi++ csomagra 197 Ft plusz költség fejében.
amennyiben nem reagál megkeresésünkre 60 nap múlva lekapcsoljuk az csatornát.
a digi++ csomagra bármikor átváltahat a jövőben természetesen.várjuk válaszát
minden albán paraszt a kábeltévé szolgáltatóknál dolgozik?
-
Kwisatzh
senior tag
válasz
Ahab77 #15651 üzenetére
Olvas értelmez. Nem ezt írtam. Lefordítom: A DIGI igenis azt SEJTETTE. hogy a Discovery árat akart emelni. A Discovery ezt tagadta, és UGYANAKKOR azonban azt sem mondták, sőt nem is "sejtették", hogy a DIGI meg kevesebbet akart volna fizetni, így ez meg csak a te fejedben létezik.
A "helyes megoldás" az, hogy a DIGI meg sem akart egyezni. Se kevesebbért, se ugyanannyiért.
NULLA forintot szántak a jövőben a Discoverykre!
-
sagem
addikt
válasz
Ahab77 #15651 üzenetére
Pontosan, a Digi csak nyomott áron akarta a szerződést, érthető, hogy a Discovery beintett (pláne, hogy még egy konkurens csatornát is indítottak..).
Az a baj, hogy az egyébként jól sikerült saját gyártású csatornáikat (DigiSport) sem tudják a többi szolgáltatónak eladni, mert már minden piaci szereplő fúj rájuk. Csak a saját hálózatuk meg nem fog tudni eltartani ennyi csatornát..legalábbis ha "nézhető" csatornákat szeretnének alkotni, nem csak helykitöltő szemeteket, akkor nem ártana némi muníció hozzájuk..Így se reklámbevételük nincs (vagy csak alig), s mivel csak a Digi hálózatán mennek a többi szolgáltató sem fizet nekik. Ok, cserébe a gyártási s fenntartási költségeken kívül a Diginek ezek nem kerülnek pénzbe..de ez így nem tűnik túl jó üzletnek, csak viszik a pénzt zsákszámra.
-
Multibit
nagyúr
válasz
Ahab77 #15388 üzenetére
Én? Miért tenném? Osszon-szorozzon aki érintett a dologban!
Nem miattam van tévé a családbanNéha nézek egy-egy műsort valemelyik ismeretterjesztő adóról, de legtöbbször bealszom rajta
Korábban terveztem felvevős STB beszerzését, de be kellett látnom, hogy számomra felelsleges.
-
rocket
nagyúr
válasz
Ahab77 #14595 üzenetére
Ekkora mennyisegu velemeny meg valasztasoknal is reprezentativ minta szokott lenni.
A DIGI egyszer nem bizonyitotta semmivel, hogy mit, miert csinal.
Irjak le pontosan miert kerulnek ki DSC-k, miert marad pl. a Prizma TV ami 2 DSC csatorna arat fedi havonta, miert nem HD a film csatornajuk, mi a muszaki hiba amiert nem indult el a World es a Life, miert nem csinalnak nagyobb csomagot, hogy lehehessen valogatnia azoknak akik tobb lehetoseget szeretnenek annal mint, hogy a DIGI osszevalogatja heleyttuk hasrautes szeruen mire van szukseguk az elofizetoknek, stb.Nem tudom melyik csatornarol beszelsz, mert azt lefelejtetted.
Minden adon vannak ismetlesek ez elkerulhetketlen, es mindenki tisztaban van vele.
Viszont nem mind1 mennyi idokent jonnek uj musorok, vagy meglevo musorok uj szezonjai.Ami mar ugy kezdi, hogy a csatorna indulasanak elso 3 napjaban lead egy nem HD-ben es 16:9-es aranyban forgatott film trilogiat az 1990-es evekbol, ami 100x volt ~10 fele Magyar TV adon, attol nem kell sokat varni hosszu tavon, vagy ugy adja ingyen a vadi uj film csatornajat 1 honapig, hogy 1990-es eveket megszegyenito minosegben jonnek a musorok (amik szinten nem a Magyarorszagi premier kategoriat kepviselik) attol se.
Legalabb az elso nehany hetre etetesnek jottek volna elo valami Magyarorszagi premier filmekkel (ami nem egyenlo magukat celebknek kepzelo birkak musoroival), de meg erre se tellett.
-
rocket
nagyúr
válasz
Ahab77 #14340 üzenetére
Igaz, kozben megtalaltam lejebb a digitalis adasokat, es ott mar nem irjak
Valaki irta tegnap kapott szorolapot, hogy kikerul a SuperOne HD, es a csatornakiosztasbol az jott le elsore, hogy HD minosegben kikerul a digitalisbol, es marad az SD, de valoban az analogot neztem -
rocket
nagyúr
válasz
Ahab77 #14338 üzenetére
"A SuperOne HD csatorna esetében a HD megjelölés nem az adás minőségének szabványára vonatkozik, ez csupán a csatorna megnevezése."
Magyarul akkor marad csak SD lesz.
Discoveryk 3 csilaggal vannak jelolve ami az eddigi sablon uj datummal:
"*** Szolgáltató a Discovery csatornák terjesztése ügyében tárgyalásokat folytat, azonban a jelzett csatornák terjesztése 2012. december 1-től a Szolgáltató érdekkörén kívül eső okból nem garantált."
Ezt a kamu dumat, hogy "szolgaltato erdekkoren kivul eso ok", a szolgaltatok a felhasznalok erdekeit kene eloterbe helyezzek ugyanis beloluk elnek, ha azt csak aramelessel lehet, akkor azzal, a lenyeg, hogy a valasztas lehetosege meglegyen, es ne akarjanak X ezer/tizezer/szazezer ember helyett donteni.
Ilyen egyszeruen mukodnek a dolgok, csak akarni kellene erre torekedni.
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest