Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3DMark06 eredmények
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
rocket
nagyúr
Marketing oldalrol szerintem nagy hiba a DIGI reszerol egyszerre ilyen nagyot lepni (80-rol 1000mbit-re), konkurencia 240mbit-nel jar, a technologia amit jelenleg hasznal meg a gyakorlatban jo ha a duplajat elbirja.
Apro betus resz a reklamban 2 ev huseg, es elozetes technikai felmeres szukseges, gondolom ahol a regebbi kabelezesen elbukik a dolog (nekem ugyremlik sokaig CAT5-vel kabeleztek), nem fognak sajat koltsegen sok-sok metert ujrakabelezni a switchtol a gepig, sot szerintem sok helyen meg a switch se megfelelo.
Arra azert kivancsi leszek, hogy megemelik-e a tobbi csomag savszelesseget, ha nem furan fog kinezni 20/10 2700ft, 40/20 3700ft, 1000/100 4690ft
-
Flashget
félisten
válasz
rocket #28398 üzenetére
legtöbb embernél ha 1 gigás netet akar le kell cserélni a routerját TL 1043ND V2.0 vagy TL 3600-ra..kb ennyi.
szolgáltató oldalán kb. tavaly november óta zajlanak az 1gigás hardverek pl. switchek cseréje.
CAT5e kábel a teszteken megfelelt az 1 gigának, ahol nem ilyen kábel van ott ki kell cserélniük.persze arról nem szól a fáma, hogy az 1giga csak hálózaton belül ennyi.
-
rocket
nagyúr
válasz
digikábeles #28389 üzenetére
Ilyen csomaghoz eros hardver fog kelleni, hogy kilehessen hasznalni a savszelesseget, SSD alap, de ez a technologia meg ugye nem kedveli a nagy adatmennyiseg irasat/olvasasat, ami nelkul meg ertelmet veszti az 1 gbit-es net.
Ez max. arra jo, hogy a DIGI-nek lesz a legnagyobb kukaca
#28397: Fontos a teniszt napi 8-12 oraban 2 csatornan is adni akkor nezo bazisa van
Kivancsi lennek mekkora nezetsege van a tenisznek, mert valahogy nem tudom elkepzeni van sok nezo akit ennyi ideig lekoti az a sport, ahol 1 percre jut 40-50 masodperc semmi, es 10-20 masodperc utogetes. -
Flashget
félisten
válasz
kabelmania27 #28392 üzenetére
hwsw cikk meg a ph-n történt beírás után jelent meg :p
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
kabelmania27 #28392 üzenetére
Remek.
-
Flashget
félisten
válasz
digikábeles #28391 üzenetére
sőt digisporton már tolják a reklámot is.
-
Flashget
félisten
válasz
digikábeles #28389 üzenetére
-
digikábeles
aktív tag
Ezt láttátok már?
-
Bogyi007
veterán
Közszolgálati frekvencián másnak is akadás van most?
-
Flashget
félisten
SD? Mikor van HD csatornák is?
FHD tv-n elég szar az SD csak jelzem olyan távolságról ahol a HD a jó.
Nézési távolságok -
patex1983
őstag
Nálunk nem esett szét, minden úgy van, ahogy eddig. (Debrecen)
-
SteveL
aktív tag
Valami probléma van Debrecenben... Én is indítottam egy teljes keresést, meg is találta a csatornákat egy csomót név nélkül. Teljesen szétesett a csatornalista is...
-
apszi
őstag
Sziasztok!
Akinek DIGI-je van (asszem itt elég sok embernek), elárulná, hogy a TV adás minősége milyen? Gondolok itt leginkább a digitális SD adások minőségére egy nagy fullHD LCD kijelzőn. Mennyire nagyon gázos, vagy még élvezhető? Tudom, hogy ez függ a kijelző méretétől, nézési távolságtól, ezért ezt csak úgy általánosságban kérdem. -
kungzi
veterán
Üdv
szülőknek beállítottam a digi dvb-c-t, de a csatornáknak nem mutatja a tv a neveit. Igy nem tudom elrendezni őket, mert nem tudom melyiket rendezem. LG tv. Debrecen.
-
MDanny
senior tag
Szia,
De igen, márciusban kezdték felszerelni. Voltam bent a Váci úti ügyfélszolgálaton, azt mondták ha jól mennek a dolgok, akkor várhatóan jövő tavasszal indulhat be a szolgáltatás.
Budapesten nagyon sok helyen a villanyoszlopokon vezetik családi házas övezetben, pl. III., XV., XVI., XVII., XVIII., XX. kerület. A panelházas/társasházas területeken leginkább föld alatt vezetik, közel lévő társasházak esetében pedig a házak között légkábellel.
-
apszi
őstag
válasz
szili.tamas1 #28369 üzenetére
A jelek szerint már egy ideje szakítottak ezzel a hagyománnyal
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
szili.tamas1 #28366 üzenetére
Nálunk is a földben jön.
-
apszi
őstag
válasz
szili.tamas1 #28366 üzenetére
Ezt máris megteszem én
Információim szerint a DIGI szerződésben áll az ELMŰ-vel, hogy használhatja az oszlopait. Ez így van pl. Péteriben is. Kérdés, hogy felénk is ők terjeszkednek-e. Megjegyzem, nem lenne rossz -
apszi
őstag
Sziasztok!
Gyors kérdésem lenne csak. Nem tudja valaki véletlenül, hogy a 16. kerületben a villanypóznákon a DIGI terjeszkedik vajon? Ügyfélszolgálatukon erről nem tudnak semmit, de ez nem mérvadó. Van esetleg infója erről valakinek?
Előre is köszönöm! -
Flashget
félisten
-
Rocco22
csendes tag
Sziasztok.
Kérem aki tud, segítsen. Szüleimhez igényeltem CI+ kártyát tegnap, és az én lakásomban akartam kipróbálni, hogy működik-e. Ahogyan itt sokan, én is 25-ös hibát kaptam, mint ha még nem lenne aktiválva. DE a kérdésem, amire eddig sehol sem találtam választ, hogy ilyenkor a szerződőhöz aktiválják az adott kártyát, vagy csak egyszerűen a kártya aktiválása történik meg, és nincs szerződőhöz (lakáshoz) kötve annak használata, magammal vihetem bármikor egy másik helyre, ahol szintén van DigiTv.
Előre is köszi a segítséget!
-
-
törölt tag
Itthon is jöhet a gigabites otthoni internet.
Hajrá DIGI!
-
-
Flashget
félisten
no már megjavult..
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Nálatok van adás? (Hatvan)
Olyan 10:45től az összes adó fekete, miért?
És az analóg adókból is eltűnt(fekete) jó néhány...Meg van a hiba, a hülye munkások elvágták a digi kábelét, így a fél városnak nincs digi "szórakozása..(De jó hogy nem vagyok DIGI netes...most az sem lenne)
Meg nekem adásom. :S -
gmendieta
csendes tag
válasz
torrentszaki #28333 üzenetére
ok. Ha tudsz valamit kérlek jelezz.
-
Flashget
félisten
Munkatársaink 2014.06.24-én 08:00-tól 14:00-ig a Budapest X. kerületi hálózatunk karbantartási és fejlesztési munkálatait végzik
lesz majd ebből bonyodalom fb oldalon
-
tibike8
őstag
Elég újmagyarul írtál, de a lényeg, hogy ha van digitális előfizetésed, foglalkoznak ingyen is a digitális hibával, ha nincs, pár ezerért jönnek ki, de nem csinálnak lényegében semmit. A pontos összeget megmondják a hibabejelentésnél és nyilatkoztatnak, hogy elfogadod-e. Én nem fogadtam el és elhajtottak a fenébe. Viszont, ha az analóggal is gondod van, akkor azt jelentsd be és megcsinálják. Talán összefügg a digitális hibával és az analóg javításával rendeződik a digitális hibád is.
-
gmendieta
csendes tag
válasz
torrentszaki #28310 üzenetére
valakinek mennek a premium csatik?
-
mzso
veterán
Korábban mondták az emberek hogy hívjam a digit. Azok mennyi gombolnak le az emberről kijövetelnél? Meg mivel hajlandóak foglalkozni. Pl a nálam lévő vagy-jó-vagy nem a jel a hálózat végén digitálisban vagy hogy analógban mindenhol szemcsések a csak a Digi Mini-nél nagyobb csomagban elérhető csatornák szituációval vajon mennyire hajlandóak foglalkozni?
-
Zlin50
senior tag
válasz
SteveL #28324 üzenetére
Nálam ugrálás volt méghozzá azóta hogy május végén az M3-at átrakták 746MHz-re. Onnantól kezdve ha oda váltottam mondjuk M2-ről 3 percet visszalépett az óra. Ha M2-re váltottal megint a normális idő volt rajta, de minden más frekvencián is a normál idő volt. Később már 5 percet lépett vissza, majd az utóbbi napokban már csak kettőt. Tegnap estére azt láttam hogy már nem változik egyik csatornán sem az idő.
-
Zlin50
senior tag
válasz
SteveL #28322 üzenetére
Milyen probléma volt vele, csak nem olyan hogy váltogatott normális meg több perces késés között némelyik csatornára váltva? (mondjuk valamilyen féle STB-on)
Jeleztem ám az MTVA felé ők meg vissza hogy vették és majd lépnek. Úgy tűnik léptek, de hogy saját maguk igazítottak valamit vagy a digit noszogatták meg azt még nem tudni. Talán majd erről is értesítenek. -
SteveL
aktív tag
Végre pontos az EPG órája Debrecenben.
-
Flashget
félisten
válasz
Multibit #28320 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok 230K az edigitalnal (-20K szürkeimportban), de mivel az akciók a VB elején voltak és az F6500-as 160K-ért el is fogyott..nem nagyon maradtak csak szürkeimportosak az meg nem kell.
bár ebbe már 4 magos a proci azért a magasabb ár meg új tipus mindig magasan kezdi viszont nekem nincs idóm várni decenberig...eleve 3 hónapig él a csereutalvány. -
ghirsch
csendes tag
válasz
leslieke #28260 üzenetére
Megoldódott a probléma!
Teganap írtam a DIGI-nek, hogy mi a helyzet, ma reggel felhívtak, hogy kijönnek délután.
Hazértem bekapcsoltam a TV-t és már minden jött ott ahol jönnie kellett, a DIGI-s szakember nem is jött ki.(Valamit tettek - ez már rejtély marad, hogy mit)
Gondolom, akkor ezek szerint nem az én készülékemben volt a hiba...Sebaj, ÖRÜLÜNK!!!
-
Bogyi007
veterán
válasz
torrentszaki #28306 üzenetére
Mire föl ez a váltás náluk?
-
Zoshi85
aktív tag
válasz
torrentszaki #28306 üzenetére
Nem vagyok otthon.. tehat a digifilm se megy mar? Mehetek ufre nagra 3 kartyaert? faja..
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
klaczi #28302 üzenetére
Nálam is megfordult többféle box. Némelyektől sírni tudtam volna (pl. felvétel közben nem az, hogy nem lehetett megnézni, egy már felvett műsort ,de még azok listáját se engedte megnyitni.) Amelyik jól használható volt, arra egy harmadik fél által fejlesztett szoftver volt rátelepítve
-
unravel
őstag
Nagra3-ra váltott az összes kódolt csatorna?
-
klaczi
aktív tag
válasz
M_AND_Ms #28297 üzenetére
Három különböző box fordult meg nálunk. Egyikkel sem volt probléma. Nemigen értek hozzájuk, mert a ház asszonya szokta adjusztálnia silány szoftverüket. Viszont fórumot olvasva a tévék nem igazán vannak a helyzet magaslatán.
Ódzkodtam is új tévét venni. Vettem egy használtat, buta mint föld, de nagyon szép a képe. No ez is Panasonic, csak öregecske.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest