Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak
addikt
Az előzőre mindenképpen várom a választ, mert van egy 46-os barbárom, akinek kellenének jó cuccok
De esetleg más segítséget is elfogadok barbár ügyben:
1.
A warcrie-ok közül melyiket érdemes felnyomni? A Battle Ordert vagy a Battle Commands-ot?
Ezt a kettőt fejlesztettem, a többire nem is nagyon raktam.
2.
A Combar Mastery-k közül rámentem a kardra, azt fejlesztgetem, + az ottaniak közül még a Natural Resistance-ra raktam egy párat.
3.
A Combar Skillek közül a Frenzy-t és a Whirlwind-et plusszolom, a többire csak egyet raktam, a Berserk-re is. Ez jó így?
Továbbra is ezekre rakjak?
Két egykezes kardot, vagy egy kétkezest érdemes inkább használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Cosmic-Audio XXL 3 Ag
- iPhone 14 128GB midnight blue kártyafüggetlen 94% akkumulátor
- Lenovo Thinkpad T14s, 14" FHD IPS Érintőkijelző , I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, 27% áfás
- HP Probook 430 G7, 13,3" FHD , I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 5500, 15,6" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest