- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Home server / házi szerver építése
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HolloW
senior tag
Kene egy kis help über dioval kapcsolatban, kaptam egy üzit, hogy diablo walks on earth
hol találom meg ? Elvileg act 1 ben bárhol lehet ? -
sumdudum
tag
hajjajj nahh még mindég nem volt reset..
akkor gondolom eltolódik a játék... vagy nem vagy igen vagy nem?
-
Integra
titán
megnéztem, még semmi
húzok fürdeni -
Lengyi
aktív tag
Kannásbor is jó ha olcsót akarsz
hopp de félrement a hülye fejem
[Szerkesztve] -
HolloW
senior tag
'' All Diablo 2 Realms will be down for maintenance Monday, August 1st from 10:00am to 2:00pm, Pacific Daylight Time.''
Számoljon már utána valaki -
console
aktív tag
hé törölték az accom
és foglalt a nickem.
akkor pill
na akkor account name: Almos
[Szerkesztve] -
HolloW
senior tag
Na itt egy link egy smiter palához.
Bővebben: link
Ha tudsz egy picit is angolul, menni fog( ebben nem kételkedem
)
-
Integra
titán
ki kéne találni egy címet amibe mindenk betudna lép
name: phgame
code: phun
így a sok ki be ugráló júzer elmaradna és mindenki megtalálná -
HolloW
senior tag
Még egy kis rw áradat
Bővebben: link
Stratégia a Tristramban való gyilkoláshoz :
* Send for the Necro to go make Skeletons and summon a Clay Golem.
* Send him into the portal to go out and pull a boss. I recommend Mephisto because he has a nasty Conviction and has the lowest life.
* Let the Necro Teleport on top of him and cast Lifetap. Lifetap is to ensure your Skeletons leech life to stay alive.
* Have one Paladin use Concentration and one use Salavation. Salvation will cancel out the Conviction Mephisto has as you will take little damage. This ensures the Skeletons stay alive also.
* Have the Paladins hammer him away. He should die pathetically in 30 seconds to a minute.
* Once Mephisto is dead, move onto the next boss and use the same strategy.
[Szerkesztve] -
console
aktív tag
account név: Orias
-
HolloW
senior tag
Az új peccs miatt ajánlom a smiter palát, mert azzal a legkönyebb megölni az über bossokat. Bővebben majd késöbb, összeszedem azt a kevés tudásom
Új junikok : Bővebben: link -
sumdudum
tag
account név: Guszti3
tehát akkor hétkor már meglesz a reset?? -
sumdudum
tag
és hányszor szoktál vissza menni mire tényleg dob kulcsot? ugyértem kábé 10ből egyszer dobnak? amugy még mindig adnak Um-ot egy kulcsért és nekem az sokat jelent mivel eddig összesen két Um-om volt aztis perfect gemmekből cseréltem, valahogy sosem találtam jó rúnákat még hellen a HF is csak Lem-et dobott..
mellesleg énis jelentkeznék erre a ladder reset utáni játékra
majd írjátok be a game nevét ide; vagy sorc-ot vagy pala-t indítok esetleg barbárt még elvállik..
-
console
aktív tag
mikor kezditek? 7 körül jönnék, ha elférek.
csak mondjátok pontosan merre/hova menjek, mert Bneten nem vagyok járatos. -
HolloW
senior tag
válasz
sumdudum #166 üzenetére
Először is
- csak hellen dobnak a következő arcok : Countess, Summoner, Nithalak
- Mivel ezek normal cuccok, nem számit az mf, se a clvl .
- Mar benott a feje lagya a buta embereknek es nem adnak istet kulcsonkent
- Reset utan megint sokat fognak erni, foleg a Destruction key
- A modszerem annyi, hogy a tápos palámmal szetzuzok mindenet -
sumdudum
tag
Hali!
énis nyomom ezta diot és még mindég nem volt ladder reset..amugy Hollow írtad hogy
rengeteg Ist runát szereztél a kulcsokkal.. nahh már most szintén próbáltam kulcsokat szerezni de egyszerüen egy darabot nem dobtak még 148%mf-em van ami elég kevés de sztem akkor kikellett volna legalább egyet dobniuk másrészről meg úgy hallottam hogy nemis kell hozzá mf... szóval ha nem kell hozzá akkor mér nem dob vagy szintfüggő lenne? csak Hellen dobnak kulcsot? szóval kíváncsi lennék hogy hogy a fenébe találtál ojan sokat hátha nekem is bejön a módszer..a választ előre is köszönöm!!
mellesleg télleg mikor lesz ladder reset?? -
bolcsodal
addikt
Én találtam bugot is. A barbár esetében a Leap attack-hoz nem adódnak hozzá a cuccból adódó skill bónuszok. Van egy egyedi cipő pl. ami +2-t ad...és a skilltáblán semmi nem változik, ha felveszem. Az a cipő meg fake...sztem. 45. szintűnek kell lennie hozzá, de csak 12 manát ad (based on character levl.)?????
-
Integra
titán
játszottam a wow-val, nem jött be.
továbbra is biztos vagyok benne hogy lesz dio3.
abban is biztos vagyok, hogy azért nyomják ennyien wow-val mert nincsen dio3.
a kérdés hogy ugyanilyen fizetősre akarják megcsinálni a dio3-at, vagy marad mint a dio2.
csak remélni tudom hogy marad ilyen mint most. -
c4-eXp
aktív tag
Szerintem ez az egész azért van, mert a blizzard magasról sz@rik az egészre. Egyszerűen nem foglalkoznak vele, mert már nincs benne igazán pénz. Ott van neki a WoW, meg mittudoménmégmi, amiből dől nekik a lé. A diablo játékosokra meg már tesznek nagy ívben, mivel ez nem havidíjas.
-
Integra
titán
ez a másik...
régen írogattam fel papírra a játék címeket, ha jobban belegondolok, akkor csak dionál kellett ilyen kőkorszaki dologhoz folyamodni
de leginkább a kedvenc ismerősök részt bánom hogy nem csináltak semmit, nem hinném hogy nehéz lett volna nekik egy pluzs menüpontot írni egy frissülő táblázattal a la cs:s vagy ut2004..... -
c4-eXp
aktív tag
-
Integra
titán
jó ötlet
nekem FireBladez a csoportnevem és minden kari nevemben a _Bladez van benne
mint mondjuk Poppy_Bladez vagy Max_Bladez etc
erről jut eszembe, azért az nagyon gáz, hogy nem csinálták meg normálisabbra a kedvencek, meg barátok listáját, hanem még mindig parancssor van és borzalmasan idegesítő mindig ez a /*név etc etc írás.. -
c4-eXp
aktív tag
Ok, még fel kell telepítenem a diót, aztán majd este felé akkor leszek. Nevem még nem tudom mi lesz, de majd szólok. Egyébként nem csinálunk egy ph-s klánt?
Úgy gondoltam, hogy mindenkinek a neve előtt ott lenne a ''PH'', mint ahogy pl. a ''HUN''-t szokták odaírni.
Asszem amazont, vagy druidát indítok, de még eldől.
-
Trak
addikt
Én csak egy ilyen cipőt szeretnék:
Bővebben: link -
HolloW
senior tag
Vegyél fel msn re és majd beszélünk.
Ja még el nem felejtem találtam mh-t > Bővebben: link
Nem drophack, nem kell félni .. -
mr.ki
aktív tag
Most akkor lesz valami Diablo party vagy nem? Mert mindenki csak beszél róla,de senki nem mond semmit
-
c4-eXp
aktív tag
Hát szerintem open bnet tele van csíterekkel (mondjuk sajnos closed-on is előfordulnak). Az a gond az opennel, hogy a karidat nem a szerver tárolja, hanem a te gépeden tárolódik. Tehát egy karieditorral úgy változtatod, ahogyan akarod. Sajnos ezzel nagyon sokan élnek is. Gyakorlatilag pár kattintással lehet egyből egy lvl99 karid, olyan cuccokkal, amilyeneket csak akarsz. Nos ezt closed bnet-en nem tudod megcsinálni, mert a szerver tárolja a karaktert, tehát ehhez fel kéne törni a szervert.
-
HolloW
senior tag
Esett egy pala torch tristben
Sokra megyek vele -
mr.ki
aktív tag
Valamelyikőtök kipróbálta már a boci szintet 1.11-ben? Jobb lett a helyzet tárgydobásilag?
-
Integra
titán
-
mr.ki
aktív tag
Észrevettétek ,hogy az új javításban a főmenüben nem indul el a zene??
-
HolloW
senior tag
''Here is the list of all items that have the mod: ''% better chance of getting magic item'' better known as Magic Find or MF. The higher
your %MF, the more magic/rare/set and unique items you will find but don't expect miracles. Bad items will still drop 99,9% of the time.
%MF does not garanty that you find that WF you have been looking for the past year, it only helps a tiny little bid.
Especially with bosses you will notice the different between 0%MF and 600%MF. You will not notice any difference between 500%MF
and 600%MF. That's because the more %MF you have, the less effect it has.
Check out the next Tab-page to see the deminishing formula at work.''
Nagy vonalakban annyi, hogy ha 200 %-os MF et eléred akkor a főmonszták nagyobb eséllyel dobnak jó cuccokat. -
Drizzt
nagyúr
Mire van értelme elkölteni a pénzt az ACT1-ben? Vagy a 2-ben lesznek jó tárgyak? Az 1-ben szinte csak trágyák vannak. Van 55000 aranyam, de semmi nincs, amit lenne értelme megvenni...
-
mr.ki
aktív tag
Mi ugye tisztán fogunk játszani.
-
Drizzt
nagyúr
Mindjárt meglesz az 50000 aranyam, aztán gamble-ozok egy gyűrűt, tudom, hogy hülye vagyok, de ha ctrl alt del-lel lépek ki, akkor nem ment...
-
Trak
addikt
Thx, marad még az IST kérdése.
Zöld (SET) cuccok eltűntek a játékból?
Emlékszem, hogy 1.09-ben (amikor utoljára játszottam) a karakteremnél is volt legalább kettő, és el is adtam már vagy 10-et 25. szintig.
Most meg a 25. szintű amazonommal még egyet sem találtam. Igaz Unique tárgyat sem, csak gagyi rare eket. -
Re-Tech
aktív tag
Csak circletet, coronetet meg diademet érdemes imbue-zni, azokból elég frankó dolgok lehetnek. Csináltam is egy lvl 36ra jó circletet múltkor +1 pala, 20 fcr, 15 allres, 14 dex. Azért hammerpalának ez 36os szintre shakoig elég über sztem
Ha +2 skilles lett volna akkor meg jópár istet érne sztem.
-
console
aktív tag
rareből is sokszor lehet ám unique/runeword-szintű cuccot kreálni, hisz a paraméteri lehetőségek kb. 80%-ban lehetnek ugyanazok... csak terepen kevés olyat találsz, ami level 60 feletti. de egy level 80-as rare azért már tudhat valamit. charsinál erre adott a lehetőség.
szerintem.
[Szerkesztve] -
mr.ki
aktív tag
Az imbue-zás nem annyira felesleges. Én például egyszemélyes hell fokozaton találtam egy 700-800 defense-es páncélt, amit 1141 defense-re nyomta föl. Ezt a páncélt kilukasztattam és beletettem rúnákat, így lett még +30 körüli all resist.
-
console
aktív tag
Normal vagy Superior cuccból csinál Rare-t. A karaktered aktuális szintjéhez viszonyítva alkotja meg a tulajdonságokat (szal level 12-es karival nem fogsz level 74-est igénylő cumót csináltatni).
Érdemes egy másolatot csinálni a Single-s karakterbol Imbue előtt, és mindig visszamásolgatni, amíg nem tetszik az adott tárgy. De én pl. egyáltalán nem szoktam használni, így mind3 fokozatban megmarad.
Ha mentek multizni új karival reset után, fel tudnék ajánlani nektek egy aurás támogatást...
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
K!sCs0k333 #102 üzenetére
3 rugóért megkapod a teljes dio2 pack-ot, nehogy már spúr legyél.....
más:
rájöttem hogy dobon a frozenes sorcit, lightningosat fogok gyúrni ezerrel, 35-40ezres demidzsre -
Drizzt
nagyúr
Az, hogy imbue an item with magic, az mit csinál? Charsi adná ezt fizetség gyanánt, de nem tudom, mit lenne érdemes. Nagyon jó tárgyat is fel tud még jobban turbózni?
-
K!sCs0k333
tag
A másik kérdésem, hogy Single-ben milyen változások vannak?? Sikerült lefuttatni feltört verzión!
Szóval Single-ben mi változott??? -
K!sCs0k333
tag
Az olvasottak szerint meg kell venni eredetiben a Dio 2-t ahhoz hogy tudjál játszani a peccsel??? hmm igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged