Hirdetés
- Nem csitul az Intel Foundry és a TSMC közös üzletének pletykája
- Megnyitotta a PhysX GPU-s részét az NVIDIA
- Hamarosan megjelenik a Colorful legújabb, Frozen szériás AMD X870 alaplapja
- Pár közelgő ASUS ProArt monitor a Las Vegas-i NAB Show-ról
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
- Hobby elektronika
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pár közelgő ASUS ProArt monitor a Las Vegas-i NAB Show-ról
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz
-FreaK- #86676 üzenetére
Hát azt gondoltam hogy nem lesz egyszerű de most feladtad a leckét
sok új cucc kell kockázd ki, alapanyagod remélem van. rare->leg kockázás.Source: trium van ott a képen egy
öv: új öv shame of deselere
fegyó: új fegyó unstable scepter
endless walk set +conviction+halo of arlyseigazából próbáld meg lekoppintani a wizardomat és sínen leszel, igaz az egy dolog hogy az utóbbi 2 napba kilootoltam/legyártottam mindent ami kellett neki anciba és kb perf az egész gear ezért mondom én mindig patch napján és utána megéri az időt rászánni, nade nem is úgy értem hogy ez baromi egyszerű dolog, kicsit kockulni kell nem napi 5 percet rászánni
Ami a lényeg hogy ha márcsak a buildet kb lemásolod menni fog mert a 6os set bónusz eléggé erős, de a trium az mindenképpen kell az orb bónusz miatt legalább, szal hajrá.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL T7820, T7920 WIN11 KOMPATIBILIS DUPLA PROCESSZOROS (Silver/Gold/Plat) ERŐMŰVEK ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Hibátlan, karcmentes Kobo Libra Colour Black e-book olvasó ~ 20 hónap magyar bolti garival! -
- HP ZBook Studio G5 15" 4K, i7-9850H magos x2,6 GHz, 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA Quadro P1000, SSD: 1TB
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest