Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- A 3 nm-hez viszonyítva már most jobban áll a Samsung 2 nm-es node-ja
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
davidsz #20122 üzenetére
"Sajnos ezt én ritkán tudom megtenni, mert meg-meg kell állnom percekre, ha csörög a telefonom."
Nekem is. Gyerekről, barátnőrőről stb-ről nem is beszélve és hidd el, hogy ezzel vagyunk így egy páran. Viszont május óta( ne haragudj, nem tudom mikor kezdtél játszani, de akkor illeszd be a dátumot) pedig volt lehetőséged "diablós baráti kört" kialakítani, tehát ez csak rajtad múlik(múlt). Elég a fórumra ránézni, tele vagyunk rendes, megbízható figurákkal, simán mondhatjuk, hogy ez egy jó kis közösség, seperc alatt találhatnál olyan "álladó" partytársakat, akik hasonló tempóban játszanak.
Összeszokás kérdése szóval ez nem lehet kifogás.Most így magamat olvasva lehet kicsit ellenségesnek tűnök, de ne érts félre, inkább inspirálni akarlak, hogy a bánkódás helyett egy kis akaraterővel kompenzáld a szerencsétlenségedet.(amiből sajnos másoknak is jutott rendesen)
Ha nem lenne party, már nekem is hűlt helyem lenne, ezt többször megbeszltük party közben és a nagy többség így van vele, szóval ha már egyszer adott a lehetőség, akkor ki kell használni, hiszen a játék csak addig szórakoztat, amíg... szórakoztat. Duh.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MotoGP & WSBK
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wise (ex-TransferWise)
- Formula-1
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Call of Duty: Black Ops 6
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest