Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- OLED monitor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A 3 nm-hez viszonyítva már most jobban áll a Samsung 2 nm-es node-ja
- Milyen pendrive-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
persil #13758 üzenetére
Ha visszaolvasol, lathatod nekem nem az a bajom hogy nem esik naponta 8 mempo meg 5 2socketes manticore. Amennyi legend esik, az kb pont jo. Nalam az veri ki a bilit hogy a legendek 80%-a nalam fire walkers cipo...nem viccelek, szamolom, tegnap esett ki a 14. darab. Ha kicsit kiegyensulyozottabban mukodne a dolog, legalabb eselyem lett volna mas cuccokat latni. Nem garancia h meggazdagodtam volna belole, de legalabb lattam volna mast is. Es amikor ilyenkor vki belinkeli h 1 korben kiesett neki a mempo, andariel, witching hour kombo, akkor azert tudok morogni egy izeset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- iPhone topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest