- ASUS ROG Ally
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Steam Deck
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
DjDanee87 #113848 üzenetére
Ennyire nincs gond, simán megnézek videót vagy chatelek 2 GR run közt. 'na ezért haladok olyan lassan
'
Jó ha több hét alatt 1x előhoz valami gondot ez a sok tabolás, ennyi meg belefér mert csak pause alatt tabolok már vagy ha befejeztem GR runt és városban vagyok.
HC mellett is nyugodtan tabolgatok így és még nem haltam meg miatta.Ezt most windowed fullscreen 'borderless' módra értem, anélkül azért szarabb de most 1-2 Season óta ezzel is stabil.
Nálam sok játék közt D3 egyik legstabilabb játék, tényleg nem lehet panaszom rá ahhoz képest amiket olvasok néha.
Mint mondtam volt bajom vele egy ideig de aztán ugye rájöttem, hogy mivel akad össze és azóta nyugi van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest