Hirdetés
- Apple MacBook
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
Xanax88 #104013 üzenetére
Amíg T13-on nem tudod a szörnyecskéket megfelelően gyorsan lenyomni, mindig van hová fejlődni egy adott karival is.
Ha a sárga cuccokon túl vagy, és vannak set-item-jeid, akkor azokból a legendásak(sárga keretes a set tárgy) és azok felett a jóval ritkábban található, ancient legendásak (piros kerettel, max. statokkal) megtalálása lehet még kihívás.
Én pl. egyetlen játékost sem láttam, akinek tényleg minden cucca piros keretes lett volna, de nem bánnám, ha én ott tartanék.Ettől persze lehet az a Te célod, hogy t5-nél kipróbálj más karit, hiszen mindenki másképp játszik.
Amit leírtam, azzal csak arra akartam rámutatni, hogy
- akár a jobb cuccokkal;
- akár azzal, hogy hirtelen belefutsz egy olyan kariba, mint ami neked van, de az illető 3x hatékonyabb, akkor rájöhetsz, hogy más cuccokkal lehet jobban is csinálni eztmódon még sokkal profibbá válhatsz, de ezen lehetőségek közelébe is csak mostanában kezdesz eljutni: T6 alatt nemigen esnek igazán jó cuccok.
Pl. van olyan kis aranyos zöld kocka, hogy a fegyverre tudsz lukat tenni vele, így a fegyver alaptulajdonságaiból nem kell 1-et a lukra pazarolni ( ha megkérdezed, minek a fegyverbe a luk, akkor pedig még mindig van hová fejlődni, ugye.
)
Jó játékot amúgy, bármivel is
..az igazi az valóban ismerősökkel játszani. ..ha meg solo-zol, akkor bérelj fel valakit magad mellé, az is sokat segíthet, hogy hatékonyabb lehess.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alkoholista nevelde
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple MacBook
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Update 04.16. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest