Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Xanax88

tag

válasz MrCsiT #104016 üzenetére

Wow.

Igazából ezekkel mindennel tisztában vagyok.

Sőt... egy-két infó egyenes hülyéneknézés határát feszegeti.

Nem basszus, nem tudom, hogy mi az a socket, nem láttam még legendás/set cuccot...

Nem öltem bele éveket a kettőbe és úgy egyáltalán nem is játszottam még számítógépes darálósRPG vel amiknek jó nagy része azért hasonló.

Nem...

Egyszerűen annyi van, hogy engem nem izgat, hogy Józsika 3 várossal arrébb gyorsabban tud átszaladni nehezebb szinten ugyan ott ahol én... nem érzek késztetést ilyenformán a f@rokméregetésre.

Még ha lenne egy normális online rész, nem csak egymás kísérgetéséből állna a játék, vagy jutalmazna valamivel ha elérek egy szintre... de még az sincs.

Beletettem kb 30 órát egy kariba... ha belerakok még 30 at és 20% al jobb leszek, utána leírom ide, az nemtudom mire jó. Nem leszek én se, a játék se több.
    Oké, az ilyen indokolatlan célokkal amiket magának állít fel az ember el lehet gondolom bármeddig húzni... de az meg már megint nem a játék erénye... és szvsz értelmetlen is.

Én tök megértem ha valaki ezt élvezi, de azért mert nekem ez valahogy nem fekszik, ne nézzetek már hülyének.

Elnézést, hogy mertem kerdezni.

Krisz

• Elemental

addikt

válasz MrCsiT #104016 üzenetére

Most szerintem a játék értelméről van szó. Gr 1-en fos cuccokkal a játék ugyanannyi élvezetet nyújt, mint gr 100-on jó cuccokkal. Azért nyomja az ember, hogy essen jobb cucc és feljebb tudjon lépni, és akkor jobb cuccokkal magasabb szinten ugyanazt a küzdelmet folytatja, mint kisebb szinten szar cuccokkal. Csak a számok változnak.

Új hozzászólás Aktív témák