Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Notebook hibák
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
Aktív témák
-
Franklin
addikt
Srácok, aki két gépen is nyomja ugyanazzal az accountal (pl. meló + otthon): tőletek is kért belépési megerősítést, mikor először akartatok bejelentkezni egy másik gépen?
Vagy ezt csak újabban vezették be az account lopási mizéria miatt?
-
execute93
őstag
A wizardomnak az inteligencián túl mi ad még + dps-t? Gondolok itt pl. xx ütés/mp.
Hogy kell rákeresni ah-ban? Mert most csak intelligenciát+vitality-t állítok be a keresésnél. -
Srácok kezdek elakadni. Hell Act1,csak a vampiric köcsögökkel van gondom.Azt szeretném kérdezni mi annak a képességnek a neve amivel ha megüt a mob dmg-t tól a kari vissza rá X százalékát.Szóval az AH-ban milyen cuccot keressek?Olyasmit keresek mint a reflex dmg
-
K3NZO
senior tag
na nekem az új patch megint betette a kaput, nem enged be
-
Rankerz
senior tag
Barbárnak Inf act 3 ra elég ez a gear szerintetek? (war cry aktív)
-
Jazz
veterán
válasz
D1Rect #26208 üzenetére
"Nincs benne semmi voodoo, a barb+monk ha elér egy szintet gearben onnantól nagyon-nagyon nehezen ölhető.
Sebezni nem sebez sokat, de hosszútávon leöl bármilyen mobot."Tudsz egy ilyen build-et mutatni nekem? Építek egy ilyen monk-ot.
Szeretném megtapasztalni azt az érzést amikor nem kell a rohadt Kite-olás, és végre normálisan lehet játszani.Függetlenül attól hogy mekkora a dps. Meg azt az érzést amikor nem a képernyőn túlról találkozol a mobokkal.
-
RI/OS
addikt
megértem hogy nerfelni akarják az attack speedet.
2.08-at ütök másodpercenként, és erre még rájön a +75% frenzy
-
Alg
veterán
Kezdem unni az inf act1 solo runokat.
Vegyetek fel, menjünk együtt, legalább beszélgetünk közben TS-en.
Act2 felejtős, resist, health és life on hit is kell még...
Gear fejlesztés tanácsot is elfogadok
-
Jazz
veterán
válasz
Dani82 #26261 üzenetére
Ez csak az AH-zás hiányára vonatkozzott, ugyan a srác cheat-nek érezte ha AH-zik. Erre mondtam hogy Ne, hisz a játékhoz tartozik, ahogy nálad is. Ha gyengének érzed magad, szerezz be jobb cuccokat. Főleg Hell-en ahol nem 10milla egy jobb item, nem okoz gondot senkinek. És már is mehetsz tovább...erre való az AH.
-
grex4
aktív tag
hello. nem tudja valaki hogy melyik boltba érkezik legkorábban dio3 budapesten?
gameshopba tudom hogy a hónap közepén, de előtte nincs más?
tescóba nem járok
köcce -
gyga
senior tag
ha infernón halok akkor vége a karinak? vagy az melyik szint?
-
Pá
addikt
-
RI/OS
addikt
a colossal grogor mekkorát üt wizardra?
Kiváncsi lennék.
11k armorral, meg 1050-es physical ressel 21k-t rám
simán leverem, nem az, de vicces
-
ProEvoFan
nagyúr
-
DjDanee87
addikt
válasz
ProEvoFan #26271 üzenetére
Nem értek wizardhoz, szóval a kérdésedre nem tudnék válaszolni. Viszont a kereséseddel kapcsolatban 1 kérdés.
Minek filterezed a weapon damage %ot? Az bele van számolva a fegyver dpsébe, tehát nem lenne jobb más filtert rakni ahelyett, majd sorbarendezni dps szerint. És akkor nézhetnéd sorba felülről a legnagyobbtól. + ha gondolod beírod hogy max buyout 500000 és akkor nem is dob ki nagyobbatNem vagyok én sem AH szakértő, csak furcsállom a weapon dmg % filtert.
szerk: level range is lehetne 55-60, pont a weapon dmg % miatt kisebb szintű fegyverek simán lehetnek erősebbek mint egy lvl 60as
-
ProEvoFan
nagyúr
Ez a fegyver kezdésnek elég lesz infermora? 500000 arany, annyit nem sajnálok rá.Wizardnak lenne.
Vagy keressek wand+off hand párost?De a wandok iszonyat drágák...(#26274) adamkaa777
Az lehet, de többen mondták h 2 kezes fegyver kell infermora, hiába lassú. -
LucifeI2
őstag
válasz
Gyuri27 #26231 üzenetére
Inferno Diablo solo kill Barbárral, csak neked.
Lement elsőre, de tartott vagy 20 percig a csata
-
Wolverine
félisten
válasz
Gyuri27 #26217 üzenetére
"Azt meg engedmeg nekem/nekünk, hogy legyen véleményünk a blizzről. Még akkor is ha ez negativ. Közbe meg esszük a játékot.
Mert itt egy páran már akkor dióztak amikor te és mások talán azt se tudtad/tudták mi az a pc."Játszhatunk így is... biztos, hogy előbb Diablóztál, mint ahogy nekem PC-m lett volna, mert csak 2004-ben telt az első saját gépemre. Ugyanakkor amíg ti jól elvoltatok a D2-vel, addig én folyamatosan olvastam a Blizz kommunikációját általános témákban éppúgy, mint a WoW-val kapcsolatban; ezért tudom, mit lehet elfogadni hitelesnek egy devtől vagy CM-től, mert többévi tapasztalatom van a szövegeik fordításában és értelmezésében. Neked ez nincs.
-
RI/OS
addikt
1200 loh már egész baráti.
frenzyvel kb. 1800hp/sec
-
DjDanee87
addikt
Inferno Act2 kivégezve!
Ugyan nem egyedül, a WD bajtársammal (én barbár vagyok). 2 napja ott hagytuk abba hogy Kulle előtti 2+1 rész. Akkor a pókbarlangban, meg az oázisban volt elit pack amit ott kellett hagynunk, most sikerült mindent takarítani enrage nélkül, nem maradt sehol sem dög. Na persze voltak elitek ahol 4-5 halállal sikerült csak, de azok is lementek ma.Cool sikerült másodikra, miután megtapasztaltuk, hogy fáj ha a fejünkre omlik a plafon. Belial elsőre, ugyan kétszer keltenem kellett a WD-t, szeret feküdni - nincs all resije meg armorja. Belialt nehezebbnek gondoltuk mondjuk.
Sajnos a dropok mind árusnak valók voltak nekem. WDnek esett viszont 1 durva nyaklánc, ami megér elvileg pár milliót. 100+ dex, 255 vita, 80 int, 31% magic find meg még talán 1 fajta resist. Valószínű holnap Act3, kíváncsi vagyok. Egész Act2ből esett talán 1 eladható sárga item nekem, a magic findosokon kívül - az mind eladható - remélem act3ban nagyobb szerencsém lesz.
-
Dani82
senior tag
"Ha béna vagy, visszamész pár questet, hogy szintet lépj, és szerzel jobb cuccot (és ezt a Blizz közölte). Nem az a megoldás hogy bejön infernoról táp barátunk és 1 hiteli diablot. Ha valami, ez a cheat! Így aztán sok értelme van a játéknak."
Hát én pont ezért hagytam abba ezt a szart.Nem tudtam megölni Belialt hellen, hiába ahtam ki 12k dpst. Átlagos béna casual vagyok. Nem ment le napokig, aztán azt vettem észre, hogy 1 hete nem logoltam be. És nem is fogok, mert meguntam. Csalódtam ebben a játékban.
-
Sonja
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
errorcode06 #26189 üzenetére
WOW. És mire jó az a hely? (Development hell)
-
wukodlak
aktív tag
A DH milyen két egykezes fegyvert használhat,ha tud egyáltalán?mert a WD nemtud arra kaptam választ.Köszi
-
execute93
őstag
válasz
errorcode06 #26250 üzenetére
Goldot most is árulnak. General chatet egyfojtába spammelik ilyen hülyeségekkel, hogy 100k gold xx $
-
adamkaa777
senior tag
elég jónak ígérkezik az új patch két dolog nem tetszik az attack speed csökkentése és a coop +% os dmg csökkentés
-
gyga
senior tag
valaki nem jön hellre diablot lenyomni? nem bírok vele...
-
errorcode06
őstag
válasz
ProEvoFan #26221 üzenetére
A pénzes ah viszont - szerintem - nagy opás lesz. Mert garantálom, hogy pl. a most eladott uniqe + set cuccok kőkemény euróért fognak menni...
A legnagyobb baj (és probléma) pedig akkor lesz, - szerintem -, ha rmah-ban goldot is lehet majd venni, mert azzal a húzással, azonnal megölik a gah-ot... -
Jazz
veterán
válasz
errorcode06 #26246 üzenetére
Ja, tudom hogy ott van. Nem az a gond hogy nem tudok elmenni, hanem hogy nem akarok.
-
execute93
őstag
Egy katasztrófa ez a wizard.. Inkább folytatom a barbár karakterem. Folyton hátrálok + állandó mikrózás, de ennek ellenére mindig megölnek. 18k hp 8k dps lvl 55
szerintem eladom a cuccait azt feltuningolom a barbárt.. értelmetlen így játszani, hogy esélyem sincsen -
Jazz
veterán
válasz
LucifeI2 #26240 üzenetére
Ez jogos, de legalább tüntessék fel.
(#26238) Huma: Amcsi szerón játszva? Csak elszólás volt.
Valami über, mazo hajlamú karakter jöhetne segíteni ha van kedve.
-> (nem vészes egyébként, csak gyorsabban fut mint én, utól ér, és szétszed.)
Na jó, módosítok: Lehetetlen. wizával egyedül.
Xiar a rettentő: Frozen vortex teleporter arcane enchanted. Blizzard alatt is 2x olyan gyorsan fut mint én. Frost novával nyugtom van 0.1sec-ig, aztán reszeltek. -
execute93
őstag
Hali, valakinek nem kell legendary cucc? van 3db nem azok a sz.r darabok.
Wizarddal használtam őket, van egy sisak lvl 39-től, fegyver lvl 37-től, cipő 18 lvl-től
Részletek püben -
Jazz
veterán
válasz
adamkaa777 #26223 üzenetére
Nagyon utálom az ilyen láthatatlan balance-okat.
Mint a 3.00% Dmg dealt convert to life 80%-os nerfe....ez hol az istenben van feltüntetve? És még rengeteg ilyen van....
Vagy ha a frost nova-ra oda van írva hogy 3sec froozen, akkor az 3sec az atya úr istenre is, mi az hogy egyes mobokra 2sec, másokra 0.1sec???
Az ilyen rejtett balance-okról is leszokhatna Blizz.
-
wukodlak
aktív tag
Amatőr kérdés: a WD tud egyszerre két egykezes fegyvert forgatni,mert eddig pajzsal/bábuval használtam és elég kicsi a dps-em.Mert ha nem akkor asszem ebből DH inditás lesz
-
Jazz
veterán
válasz
WhiteWalker #26219 üzenetére
"mi lett volna ha kiveszik az aranyat és csak RMAH lenne?"
De nem így van szerencsére. Én elvagyok a medium cuccomban is, a szerencsétlen amcsit meg "lehúzom" 100$-al mert megvette a talált "mennydörgő félisten" kardomat.
Én pusztán szórakozásból nyomulok infernon. És csak azért is wizával. És richtig nem fogok imba monk-ot indítani vagy barit.
Az más kérdés hogy Act3-tól esnek keményen a drágább cuccok. Így legalább értelme is van. -
ooooobi
senior tag
hasonlo hallhatatlan bug mär nekem is volt, egyszer volt egy olyan elit aminek a mobjai sebezhetetlenek, elég nagy futkosäs ärän sikerült lecsapni az elitet, ilyenkor elvileg a mobok is meghalnak, vagy lejön roluk a sebezhetetlenseg, ezt most hirtelen nem tudom, na szoval mentünk toväbb a dungeonban es valahogy ott maradt 2 sebezhetetlen mobocsak, tävol az elittöl, na ezeket nem lehetett megölni mert mär nem is tartozott hozzäjuk elit
a mäsik meg olyan volt, hogy 2 ilyen ördög vagy mi act4en 1lifeal ott maradt, de nem is csinältak semmit, csak älltak megfagyva, ez gondolom valami szerver oldali hälozati hiba lehetett
-
Jazz
veterán
válasz
proci985 #26218 üzenetére
Valamit valamiért. A jó cuccokért a kockák lehet hogy napi 16 órát farmolnak. És sokan vannak. Nélkülük nem lenne infernon élet.
Talált cuccokból nem lehet infernon játszani.
Blizzard is megmondta: "A játék fő alkotó eleme a kereskedelem lesz. Erről szól."
Ha ezt kiakarod kerülni, a játék egyik lényegi elemével teszed.Amúgy valószínűleg te sem 150%-os MF cuccokban mész.
Sokan nem értik, hogy csak talált cuccokal menni mazohizmus, mert úgy írták meg a játékot hogy Kereskedni Kelljen. Pénzszerzésnek rengeteg módja van, azokat ki kell (lehet használni).
De ezen módok egyike sem az, hogy minden questen végig megyek, mindent leölök, és csak talált tárgyakból építkezek.Persze ha valaki szeretne, így is lehet játszani, de akkor tanácsolom hogy inferno előtt, játszd végig párszor még a Hell Act-okat.
Amúgy becsapós a normál night, mert annyira könnyű, hogy téves képet alkot a játékról...
-
adamkaa777
senior tag
A pvp ben szerintem legalább egy 75% all dmg reduc illetve egy csomo spell nemfog playere hatni vagy máshogy a blizzard így szokta (próbálni ,lásd wow ) megoldani a balance-t .Persze a 300k dmg valojában 75 k .. a crit illetve az attack speed iszonyatosan megdobja. Nem mindig reális a dmg . Meg persze az arénába több élet lesz így is próbálja balancolni a
-
WhiteWalker
nagyúr
pedig leírtam
nem tetszik az AH pedig én is használom...mi lett volna ha kiveszik az aranyat és csak RMAH lenne? szinte csak a talált tárgyak osztályáról lehetne válogatni...mert hogy én egy árva petákot sem fizetnék egy játékban az tuti...
inferno? nem hat meg hogy ott szenvedve, találjak egy rare cuccot...ha találok akkor mi van?lehet vele dicsekedni...
ugyan már...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Rankerz #26195 üzenetére
azért én picit neccesnek érzem, hogy 20k lifeal és 10k dammal, amivel hell diablot halál nélkül döngöltem földbe, átmentem infernora, és az első zombik is már három hitet kértek. (gyakorlatilag glasscannon a sorcom, kitere és damra gyúrva, amin szívesen változtatnék, ha esne valami értelmes páncél... dpst megoldani volt a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás, egyébként meg futok és reménykedek abban, hogy valami esik, néhány esetben 20-40 szint és 40-50 óra óta nem láttam jobb cuccokat... pedig annyira azért nem remekek).
azzal nincs baj, hogy nem könnyű. a baj az, hogy irreálisan nehéz, a drop nevetséges. míg diablo2 1.10 szintén kegyetlen nehéz volt, ott azért akadt A1ben is bőven lvl85ös egyszerűen farmolható hely... na itt az inferno A1hez kb A3ban eső fegyver kell. probléma itt megint csak annyi, hogy ahhoz, hogy az ember továbbmenjen, ahhoz jobb cucc kell, ahhoz pedig, hogy jobb cucca legyen, tovább kell menni. catch22. amit az AH is csak részben old meg.
persze, lehetne grindeolni meg AHzni és azzal beszerezni a cuccokat, csak én kikapcsolódni vettem meg.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Wolverine #26209 üzenetére
Mondom:
Jön a supportos. 3 nap után. Közli, hogy május 20-ra lövi vissza az acc-t.
Írok neki, hogy az nem lesz jó. Mit ad isten jön egy másik supportos. Aki egy órán belül lerendezi a dolgot. Úgy, hogy 3-4 óra játékot buktam.
Így nehéz hinni. Mert ha az első majomra ráhagyom kezdhetem volna nulláról az egészet.
Azt meg engedmeg nekem/nekünk, hogy legyen véleményünk a blizzről. Még akkor is ha ez negativ. Közbe meg esszük a játékot.
Mert itt egy páran már akkor dióztak amikor te és mások talán azt se tudtad/tudták mi az a pc. -
Jazz
veterán
válasz
errorcode06 #26214 üzenetére
Még mindig lehet menni JPS-zni, tele a fórum....és jobb mint valaha. Külön vannak szedve a szolgáltatások meg a kereskedelem.
Az O ist N Mara-s időszakból én nem kérek kösznöm, mikor perfect Griffon-t akarsz venni....
-
gyga
senior tag
találtam egy szép "bogarat" hellen. mindig újraéledt :S
-
Jazz
veterán
válasz
D1Rect #26208 üzenetére
Monk már beta-ban is imba volt. DH meg iszonyat dps-t tol el rövid idő alatt.
(#26211) LucifeI2: Ez ha így van, homlokegyenest ellenkezik azzal amit Direct írt. Ha 4-5 hit a barbi, az nem éppen a könnyű kategória. Így viszont nem értem hogy miről beszéltek, hogy nincs hova játszani infernon...
-
Jazz
veterán
válasz
D1Rect #26208 üzenetére
Ez gáz. Ez akkor imba. Még egy dolog amit nerfelhetnek. Nincs arányban egy távolsági karakter 1 ütéses sebezhetőségével, ami elől még csak kitérés sincs a legtöbb esetben. Vagy ha a közelharci 100x jobban bírja, akkor a távolságinak meg legyen 100x akkor dmg-e. Ezt is balance-olni kéne.
Most pl. a spearman-okkal szívok. El-el találnak a dárdával ami 10k-kat sebez. Hiába futsz mint az őrült vektor irányra merőlegesen.
Búra meg nem segít mert okosan besétálnak a búra alá, és onnan kezdnek el lőni. Ez ám az AI!!!
(#26209) Wolverine: Így ebben a megfogalmazásban logikus és nincs kivetni való. De ő nem erre és nem így értette szerintem....de mindegy.
"Egébként megsúgok valamit: a chatben levő linkek úgy keletkeznek, hogy a nálad levő cuccra Shift+klikkelsz, amikor épp írsz a chatbe..."
Tényleg?Amúgy senki nem mondta hogy bármilyen vírus is terjed...
De ha ASDFGH nevű karakter akivel még az életben nem játszottam, nem láttam, küld egy linket, vagy egy friend invitet, uram bocsánat ha nem fogom elfogadni, vagy nem fogom megnézni....Ez ilyen egyszerű. -
Wolverine
félisten
Ha nem hiszed el, hogy mit mondanak az acc-feltörésekről és a biztonságról - mert erre utaltak feljebb -, akkor csak az lehet a biztonságos lépés, ha nem játszol.
Egébként megsúgok valamit: a chatben levő linkek úgy keletkeznek, hogy a nálad levő cuccra Shift+klikkelsz, amikor épp írsz a chatbe. Ez nem fog elküldeni semmit annak, aki elolvassa; nem ad neki lehetőséget, hogy behatoljon az accountodba; és nem indítja el a Diablón kívül az enmostfeltoromazaccod.exe vírust sem.
-
válasz
LucifeI2 #26199 üzenetére
PvP-ben iszonyat OP lesz a DH, ha nem tekernek valamit.
(#26200) Jazz: Én már most is szívesen PvP-znék, ezért még lehet egy normális fegyvert is vennék.
(#26207) Jazz: Nincs benne semmi voodoo, a barb+monk ha elér egy szintet gearben onnantól nagyon-nagyon nehezen ölhető.
Sebezni nem sebez sokat, de hosszútávon leöl bármilyen mobot.ui.: tiszta vicc, hogy a monkom 100K-s gearben ~halhatatlan hell act 3 lvl 58-on...
-
Jazz
veterán
válasz
Lézerparaszt #26202 üzenetére
Ja vagy úgy. Nem tudtam hogy van ilyen hogy egyedül vannak.
(#26203) K_mester: Nyilván sokat dob majd rajta a szett, de ha jól csinálják meg, akkor egy über pvp-s kocka így is úgy is szanaszét fog szedni egy noob-ot, mindegy milyen szetted van, vagy neki milyen van.
-
Jazz
veterán
válasz
LucifeI2 #26199 üzenetére
Előtted írtam, csak sokáig körmöltem, de "beletrafáltam".
A Pvp mindig az abszolút végjáték után kezdődött. És az volt a végcél mint a játék végső értelme.
Csak az már nem az én szintem amikor jön a 300k fg-s dudu olyan reflexekkel meg tapasztalattal, hogy 100fg-s cuccban is lealázna.
Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- I7-7700K/32GB Ram/GTX1660 Super OC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest