Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
-
Zeratul
addikt
válasz
Gyuri27 #49676 üzenetére
Evoker típusú karakter lévén teljesen rendben lévő lenne hogy az idézet lényekkel támadsz, de a peteken kívül a többi nem sokat ért. Hex használhatatlan, Fetis Army úgyszintén, békából az elején a robbanó béka később a békaeső használható. Zombi roham, a kutya és medve használható de ez is rövidtávú. Zombi fal megint felejtős. Denevér, rövid távú sok manát fogyaszt. Sáska úgyszintén és lassú is. Haunt abszolute felejthető, Spirit Barage sok mana kevés sebzés, manitou használható védelmi célra. Pókok abszolute használhatatlanok.
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz
Gyuri27 #49413 üzenetére
Mind1ket mozgatni kell...mortar esetén meg a seggébe kell lenni, ha nem vmi extra combost fogsz ki, akkor simán le lehet csapni őket. Többihez mackók nem jók, hacsak nincs hozzá elég DPS-ed. Ezé jó az acid rain, meg a ghost bomb pl...sebeznek és nagy terület fognak be, arról nem is beszélve, hogy nem kell közelmenni senkihez. Macikkal közlekedni halál...főleg, ha nincs hozzájuk DPS-ed...
Nem próbáltad az acidot? Kutya+garga elég sokáig tankol...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gyuri27 #48333 üzenetére
"Mint mondtam mások, közöttük én is semmit nem találtunk ugyanezen idő alatt.
Neked legalább egyszer volt jó és értékes cuccod."Ez színtiszta lucky faktor, ezzel nem tudok mit csinálni, és hát te sem.
Amúgy meg nem kell 100 milláért geart venni és nem bukik az ember akkorát.
A komolyabb összegeket patch után költöttem, így még nem buktam olyan nagyon sokat csak azért zavaró hogy tényleg nem lehet kis apróból gyűjtögetni..
Vagy legalábbis nem annyit mint eddig.. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Gyuri27 #48327 üzenetére
nekem egy act1 runból simán összejön 500k+, ha csak vendorozok.
és nekem is csak azaz 5 millás kesztyű, meg pár 100k vagy alatti item esett (-lvl reg fegyó, mf/gf/xp ékszer)
mondjuk tegnap 300k/db-ért eladtam pár unid cuccot.
mégis vettem 3 jeweler designt, meg 10M-ért övet. (patch után 0-n voltam kb, mert akkor vettem vállast)
meg ezek mellé pár kisebb vásárlás is volt. -
Sirandrish
legenda
válasz
Gyuri27 #48327 üzenetére
"Ha találtad a cuccot akkor fölösleges az egész hűhó."
Igazad van..ne haragudj.
Bocsi a sok hűhóért..miért is háborodok fel amikor a Blizzard csuklóból tette 300órányi farmomat semmisé..
Bocsánat...én gondoltam rosszul.."Egyrészt vesznek 100 millás geareket. Holott szerintem nincs olyan item a játékban ami 10-20 millánál többet érne"
Ezt tipikusan mindig csak olyan embertől hallom akinél még sose volt 10M egybe...
Érdekes párhuzam nem?Miért ne érne valami 200M-et? Neked lehet nem ér annyit..ahogy nekem se..de ha van aki megveszi akkor pont annyit ér..és hát, megveszik...ergo ér annyit.
"Szóval ezt a 2 napot játszok, nem találok semmit és idegbeteg vagyok témát hagyjuk."
Ez tök komolyan, hogy jön ide? Ki volt idegbeteg itt bármi miatt is?
-
-
warcat
veterán
válasz
Gyuri27 #46942 üzenetére
Ha kaptál már account lockot, mint pl én mert UK-ra volt regelve az acc,és gyanusnak vette,hogy nem ottani IPról ment az eladás,akkor van ez,még ha az accountot fel is oldják később.
Tényleg annyi a dolgod,hogy írsz supportnak, kérik az adataidat,aztán feloldják a bannt,ha csak a 'gyanús viselkedés' volt az oka.
Nem tudom most hétvégén mi a helyzet,de nekem csütörtökön olyan 40 perc után válaszoltak és tisztáztuk a dolgot. -
Nordic
Közösségépítő
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Gyuri27 #46341 üzenetére
Mondjuk Én csak hell-en járok, itt még bírta. Én ugye poison rúnával tolom.
Kutyák elég gyengék voltak, már nightmare-en leszoktam róluk, mert nagyon gyorsan haltak.
4-el nem próbáltam, másképp állnak a skilljeim, de ha lesz időm kicsit többet játszani, akkor bepróbálom.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Gyuri27 #46057 üzenetére
Magic Find will now cap at 300% (Nephalem Valor bonuses will still stack beyond this cap)
Kicsit felturbóztam magam a szintezéshez, 250k-ért vettem egy régi The Inquisitort és 350k-ért egy régi Unity-t, így mosmár 25% movement speed bónuszt kapok a cuccokból
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Gyuri27 #45460 üzenetére
Akkor most mi értelmeztük rosszul a patch notest?
MF cap lesz... 300 a max + NV(?), ez a lényege pont, hogy nem kell MF motyókat hordanod, ahogy haladsz felfelé, így egyre erősebb leszel. Szal MF cuccok valóban egyre kevesebbet fognak érni.
Örülök, hogy csináltak valamit... de nekem is vannak kétségeim. Infláció szinte biztos hogy lesz, ezen kívül hatalmas buffot kaptak a karakterek (néhol 70%-ről 700% damage pl..ezmi? Durvaság...) Kapott egy szívlapátnyi nerfet inferno, és fehér mob drop emelést. A régi itemek szemetet se fognak érni szerintem. Az újak meg méregdrágák lesznek.
Viszont mivel új játékosok már annyira nem fognak jönni mint az elején, a paragonnal meg kimaxoltad magad már... ezért hová kell a gear? Ki fogja megvenni a temérdek cuccot, ha mindenki paragonozik, és a játék egyre könnyebb lesz. A paragon csak a farmolásnak jó igazából, hogy néha kiüss egykét extrém legendary-t.... de ekkora nagy buffal ez szerintem tesco-s gearben is mehet akár...Szóval nem tudni mi lesz...Még sokkal többet fogunk bontani, és nagyon ritkán esik valami értékes, ami tényleg sokat ér ah-ban. Ugyanis a progress szerintem röhejesen könnyű lesz act4-ig ilyen buffokkal és nerfekkel... főleg csapatban.
-
-
Gorneck
legenda
válasz
Gyuri27 #44619 üzenetére
Valóban...most használhat az ember olyan skilleket amit utál...
Mert ami jó azt nem tudja rendesen használni...vagyis a népszerű használható buildeket agyonbaszták...
Nahh én pont ezért kezdtem el a barbárom...csak mostanában nem sokat játszom...de ideje lesz időt kerítenem rá, ha akarok játszani még a játékkal...
-
Gorneck
legenda
válasz
Gyuri27 #44470 üzenetére
Mert elég nagyot szól tömegben...
"Banish your Zombie Dogs and cause them to explode, each dealing 275% of your weapon damage as Physical to all enemies within 12 yards."
Mellé a sebzés növelős rúna: Provoke the PackZombie Handler meg ugye 4 kutyit jelent...szal durva sebzés...60 secet meg kibírom...
-
Gorneck
legenda
válasz
Gyuri27 #44466 üzenetére
Hááát ellvileg dire sebzés emelkedik, de egyben nehezebb is lesz folyamat tolni...szal marad elől a darts+dire kombó, ami szopi.
Kutyik 2 helyet foglalnak, ami szintén gáz...mármint, akkor már robbantom is őket...Viszont, ha tényleg bírják eléggé egyértelmű, hogy 1-2 cuccot el is fogok felejteni...
Szal sztem élesbe fogja az ember látni, hogy mit lehet finomítani használni...addig max találgatunk...
(#44467) persil: Pedig ez eléggé jellemző...
-
FehérHolló
veterán
válasz
Gyuri27 #43907 üzenetére
Ha mindene lenne a petnek, ami nekem is, akkor nem kellene az említett passzív.
A pet örökli például az armort, a dodge chance-t, de a vitality-ből származó plusz életet nem (+x% life-ot meg szerintem igen, de erről nem találtam információt). Ezek után teljesen értelmes kérdés volt szerintem, hogy a life stealt kapja-e az említett képességet használva (mert alapban nem), vagy csak a regen life per sec-et. -
Gorneck
legenda
válasz
Gyuri27 #43323 üzenetére
Jó ám a tank wd...nem is kell hozzá sokminden...én hibridet használtam...de teljesen oké volt vele, de ahogy a fogócska nem fekszik nekem, úgy az se nagyon...mondjuk itt nem nagyon haltam...
mpierre: Elnézést, hogy nem léptem vissza, de amellett, hogy kivágott, kb olyan volt a játék mint vmi diavetítés...
-
Gorneck
legenda
válasz
Gyuri27 #43261 üzenetére
Tudom...1-2 hit vagyok én is (full allres se javítana ezen sokat, pénzem se lenne rá)...egy act4 party alatt 4-5 halál nokedli...
Ezért is kezdtem egy másik kasztot, mert anyagilag kb itt a vége a wdmnek...(#43287) Cyberbeni: Tudom, ezért használtam vegyítve, de most sokkal hatékonyabb vagyok, mint úgy és élvezem azt amit csinálok...míg tankként nem nagyon...
-
Gorneck
legenda
válasz
Gyuri27 #43242 üzenetére
Ő félig tank wd (skillsor alapján), te int+vit, én meg crites...teljesen más játékstílus mind3...
Tank wd sztem simán kihozható bagóból 1-2-3 millió (LoH kivételével nekem minden adott lett volna hozzá, csak nekem lassú, meg csapatba se mennék vele), criteshez min 6-7 millió kell, int+vit egy idő után kifullad, hacsak nem válassza vmelyik útat vagy dönt AS mellett.
Ha ugyanazt a cuccot szeretné megkapni az ember csak allres vagy as vagy chc/cmd kiegészítésével, akkor sajna készüljön fel, mert nincs az a pénz ami elég lenne neki...ergo vagy kezd másik karaktert vagy csapatba csapatja...És igen, menjetek egy kört act3-ba és elválik kinek megy jobban...én egy csomó videót néztem act3at farmolóktól...és nem 10 millás gearben voltak...és most itt nem arról van szó, hogy éppen megy nekik, hanem kényelmesen tolják...1-2-3 halál persze bejátszik...de nekem a farm pont ezt jelenti, hogy nem esek kelek (persze viszonylag teljesíthető elit pakkokkal).
-
drk88
senior tag
válasz
Gyuri27 #43242 üzenetére
Ahhoz képest 2 nap alatt tovább jutott, mint te "törzs gyökeres mester wd" az elejétől fogva. És neki sincs több goldja mint neked meg etc. sorolhatnám a dolgokat, lehet itt vergődni h te mennyire értesz a wd-hez meg mennyire tapasztalt vagy wd-vel meg stb de ingame nem támasztja ezt alá..szóval szerintem ennek a ki a tapasztaltabb wd mester nincs tovább értelme
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Gyuri27 #43235 üzenetére
na szóval: nem kell kiteolni (ha nem 750k-t költöttem volna a gearre, meg amit eddig találtam/felraktároztam, akkor más mobbal is lett volna időm fotózkodni)
és legközelebb ne rinyálni gyere ide, hanem tanácsot kérni, mert én előrébb tartok a wd-vel: [link]
egy elitet sem hagytam ki természetesenNUFF SAID
@ProEvoFan: az elmúlt 2 hétben 100k-ért eladható cucc sem esett, szóval egyszer hopp, máskor kopp
persze AH-ból szereztem egy keveset, aminek most egy részét el is pazaroltam WD gearre -
drk88
senior tag
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Gyuri27 #43151 üzenetére
egyik csoporttársamnak 300 órás WDje van, most épp talán 10+mes fegyverrel. ő is day0óta tolja. azt hiszem A3ban van, A1-A2 farm megy neki, de elvileg még mindig nincs inf dio killje.
indított egy wizardot, épp AP on crit fegyvert keres, arcane orbert akar csinálni... tehát nincs rossz cucca. A3.
amit mondott, hogy gyakorlatilag mana, mana és mana kell (kb mint wizardnál az AP on crit), meg nagyon gyors fegyver (tegnap lett egy 1.65öse). mondjuk ahogy mondta damja van szépen.
Cyberbeni: szerinted milyen a többi gearje egy 300+órás karinak, ami a 10mes fegyvereket cserélgeti, mert nem jött be az egyik, 50k hp 50k def és magas resistek mellett?
barbár és monk alapján szerintem ne mondj véleményt wizardról és WDről. 60as barbim és wizardom van, ég és föld a kettő.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Gyuri27 #43130 üzenetére
"Egy-egy jobb cucc 10m-nél kezdődik."
két gyűrűm 1,5-1,5M, chest armor 3M, amulet 5M, main hand fegyó 1M, a többi cucc 500k alatti, és simán vágigtolom act3-4-et. A legtöbb játékosnak nem a goldja a kevés, hanem a skillje.
@mcsabee: casual->"Egy-egy jobb cucc 10m-nél kezdődik."
nem casual->összesen 10M-nél kevesebb gearből is végigtolja bármelyik kaszttal -
Mumee
őstag
válasz
Gyuri27 #42755 üzenetére
Csakhogy ők nem a goldeladásból élnek, ami ugye EULA szerint illegális, mivel streamelnek így nem tehetik meg csak úgy. RMAH meg nem volt jó ideig megjelenés után. Én nem streamelek, tehát sz@rok az EULA-ra ott adom el a goldot, ahol fizetnek érte/ahol tudom.
Meg beszélsz havi 400 dodóról, szaros 80e-ért biztos le nem ülnék napi 12 órában játszani 1 hónapra.
-
Paarthurnax
senior tag
válasz
Gyuri27 #42244 üzenetére
Eddig tank build-et és stratégiát használtam és egészen az act 2-ig jutottam vele, viszont ott megragadtam, mert nem volt már elég LoH, hogy bírjam a csapásokat. Ezen túl unalmas is volt néha egy percig csak egy helyben állni és várni, hogy ki hal meg előbb.
Aztán olvastam az alábbi build-ről és nagyon szórakoztató a tank build után ezzel játszani, valamint sokkal hatékonyabb is.
Itt a részletes build, de ami a lényeg:
Locust Swarm (LS) - Searing Locust
Spirit Walk (SW) - Honoured Guest
Soul Harvest (SH) - SiphonA taktika az, hogy berohanni a mob közepére SW-vel, majd SH ami max 5 x 130 int-et ad harminc másodpercig, majd LS ami 468% damage-t ad nyolc másodpercen keresztül és a fertőzött alany másokat is megfertőz.
A két másodperc SW pont elég erre és a mikor menekülök, nyomok egy Grasp of the Dead (GotD) / Rain of Corpses, ami nemcsak hogy lelassítja az üldözőket, de ad még nekik 80% damage-et is nyolc másodpercen keresztül.
A Spirit Vessel miatt az SW és SH nagyon gyorsan újra töltődnek, úgyhogy szinte folyamatosan tudom ezeket a köröket futni és a SH miatt harminc másodpercig nagyon sok extra int-em van, úgyhogy még a háromszoros Poison Dart is jól sebez.
Ezen kívül még fontos váltás volt, hogy lecseréltem a Templart az Enchantressre.
Egyelőre ezzel nyomulok, meglátjuk meddig lesz hatásos, de most ebédszünetben elég jól irtottam a Kulle előtti dungeon sárga és kék elite-jeit.
-
vhunor
őstag
válasz
Gyuri27 #42247 üzenetére
Remélem olyan izgalmas lesz, mint D2-ben az enigmás teleport-teleport-teleport-együtésmeghaltál. A kirírt dps tizedével számolva talán már lehetnek élvezhető meccsek. A fury/spirit kérdést meg nagyon kíváncsi vagyok, hogy oldják meg, mert a monk és barbár is szopás ha nincs mit ütni, mert nem jön a manna.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest