Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
mephi666 #25187 üzenetére
Húúú Magda előtt a hídnál az a bunkós faszi engem is kiidegelt(nekem ugye oda kell menni elé). A rohadék úgy begyorsul, ha rád üt(gondolom frenzy-zik, csak ő alapból 5-ös feltöltött frenzyvel indul), esélyem se volt kitérni előle. Az első ütése után maradt kb 10k hp-m a 46k-ból(10k-s armornál, meg 7-800 all resisttel, persze ezek buffolva). A második ütés meg már olyan hirtelen jött, hogy más csak a másodperceket számoltam, mikor éledek újjá. Úgy 5 halál után leütöttem, mert szerencsére a dps-em még nem kevés(18k).
(#25197) Rankerz: Persze ez a 2H build is olyan lehet, hogy odamegy, üt elszalad. Akkor ez mennyire élvezetes? Cseszheti az ember a 2H kombót, ha 1hitelik a mobok. Vagy rááll throw weapon skillekre(bár nem sok van), és úgy tolja, mint egy ranged barbár. Szvsz annak se sok értelmét látom. Mintha a DH-ból Monkot fejlesztenénk...Én inkább spammelem a "csirke" kombót, de legalább nem futkorászok összevissza.
-
Rankerz
senior tag
Ha ezt megépíted 1 alig lesz dps ed ,2 több millió gold 3 e mellé ugyanúgy spammelni kell a revenge furious charge leap stb fórumon "csirke" jellemzőt kapott skilleket amivel alig haladsz. Van azért 2H ciritcal hit build barbár is pár száz resist meg 75k dps és lement act 4 is vele állítólag az igaz hogy gondolom 1 hit ha nem te ölsz először.
Távolsági karakterrel meg mehetsz full dps stackre szinte hátulütő nélkül a defenzív spellek miatt. -
wukodlak
aktív tag
Nemtudom kinek mennyire éri meg,de én szombaton a keszthelyi TESCOban láttam még pár DIABLO 3,ha esetleg valakinek kellenne
-
RI/OS
addikt
Ezt kb. el kell felejteni, hogy "nem fontos" meg "nem kell" ha érvényesülni akarsz act2+
Act3-ra az ideális statok kb. úgy néznek ki barbival, hogy 60k hp 1200 resist 12000 armor 1200 life on hit 40% block
Tudom, hogy ez horror, de ez van.
Persze lehet kisebb statokkal is esni kellni, meg visszateleportálgatni, meg futkosni meg kővel dobálni.
-
Rankerz
senior tag
Én vettem úgymond alacsonyabb szintű cuccokat az all resist/vit miatt amikben elég kevés armor volt és act 2 lement. Az más kérdés hogy act 3 hoz megint farmolnom kell több dpst meg resistet de nem láttam olyan effektívnek az armor mennyiségét mint mondják. Persze ha több millád van akkor arra is figyelhetsz hogy 600 armor legyen a full jó statos sapkádba ne 300 armor de én nem vagyok milliomos még ,azért írtam hogy szerintem nem meghatározó: D
-
Ptech
addikt
Ami neked a legkényelmesebb. Én az AH-t szeretem, mert foglalkozhatok mással is, amíg 4-500k bejön óránként, és mellette még farmolni is lehet.
Vannak farmolásra is jó helyek mondjuk, Act2 Road to Alcarnus manó farmolás, Alcarnus láda nyitogatás, vagy Act1 Royal Crypts vázatörögetés nagy GF-el, meg még száz féle hely van. -
mephi666
nagyúr
válasz
LucifeI2 #25180 üzenetére
+25179: jaja... dh-nak 300körüli allres van, 25k hp meg fejből nem tudom mennyi armor, de act2 halál
kitaláltuk, hogy megyünk g*cimanózni, de a csatornán se jutottunk át... (és teszem hozzá, nem is sz*patós rare monsterek voltak...) én inkább azt akarom felírni, hogy act1ben átlag mennyi hp-ja van a dögöknek és azt vetem act2-höz... (csak, hogy tudjam mekkora dps-el tudnék ugyanúgy haladni... arra meg vigyázok, ne üssenek meg) egyszerűen vicces, hogy butcher (aki actboss, azért) szinte meg sem bír nyikkanni, úgy lenyomom és nem is instantkillel már, erre 5percre tőle a legkisebb fehér dög sz@rrá szívat
tegnap csatornán úgy mentem át, hogy a rare pakkokat behúzgáltam 1-1 zsákutcába és ott döglöttem... "inferno csupa móka és kacagás"
...magda mondjuk könnyen lement, előtte meg a bejáratnál levő trappolós-bunkóvalfejbevágós állatot úgy nyomtam le, hogy kitakarítottam egy szép nagy futtatóterületet és kifárasztottam, mint a halat... esküszöm rég röhögtem már annyit, mint hétvégén: köszönöm blizzard az inferno fokozatot
-
L4mie
veterán
válasz
Mr.Csizmás #25181 üzenetére
KÖKI-Tesco-ban láttam múltkor. De úgy is megyek a héten majd megsasolom szívesen megint, már ha pesten elérhető neked, ha nem akkor nem erőlködöm
-
Wolverine
félisten
válasz
Altair77 #25129 üzenetére
A nevet is megváltoztatja a support, ha alapos indoklást adsz a változásra és dokumentumokkal bizonyítod, hogy a) tiéd az account; b) ki is vagy. A lényeg, hogy ilyet azért nem csinálnak, mert a névváltozást az is okozhatná, hogy eladtad/vetted az accountot, ami szigorúan tilos.
-
wukodlak
aktív tag
AZ lenne a kérdésem,hogy WD esetében mennyire jó ötlet az,ha ezekre álltam rá:
X% Life on hit + X life after each kill + life regen,mert eddig egész jól haladok a második nehézségi szinten,mert itt még nem sebeznek akkorát.Mehet ez igy tovább vagy inkább cseréljek cuccokat,hogy több legyen az armorom meg az életem,mert az nem a legtöbb? -
Rankerz
senior tag
válasz
mephi666 #25178 üzenetére
35 el való osztás az a Vit mennyiséget adja meg nem? Legalábbis barbárnál.
Most ahhoz viszonyítva 300 al kevesebb all resist kell az teljesen nem helyt álló, mert az all resist tapasztalataim szerint többet véd minh a hp. szóval low hp és magas resistel is lehet szépeket pirítani(persze nem end gear szinten). Az armor meg teljesen nem meghatározó tényező ha a hp/all resisted jó sztem.Az általános formula meg alapból baromság mert lehet full dps buildre is menni vagy távolsági karakternek nem igen kell ennyi resist stb. A példában szereplő EHP hiába effektív levernék infernón mint a taxiórát szerintem act1 de legalábbis act2 után tuti(barbár esetén)
-
Realradical
őstag
válasz
Mr.Csizmás #25173 üzenetére
Inf ACT 2, most öltem meg Magdit WD-vel.
Napközben bejönnek a haverok és olyankor szívunk. Egyedül simán meg.(értsd 10-15 halál/fél óra)
28k dps, 27,5k hp. Medvehegyek.@wukodlak
Kell HP is, meg DPS is. Az egészséges középút a tuti. Ha partyban nyomod, mehet a full DPS. -
LucifeI2
őstag
válasz
mephi666 #25178 üzenetére
Nekem 65k HP-m van és 600 körüli all res, de még így is sokszor megcsuknak Act3-ban, szóval fele annyi HP-val nem hiszem, hogy jó az az 550 All Res, 5400 armor meg egyenesen nevetséges. Persze azt nem tudom, hogy ez most barbárnak szól-e.
A 100 dex viszont tényleg fontos.
-
mephi666
nagyúr
válasz
LucifeI2 #25168 üzenetére
bemásolok egy elég közérthetű/közérdekű dolgot:
This is a good way to analyse your current defensive stats for characters approaching inferno act 3;
Take your max HP and divide it by 35. Subtract 315 from that result.
The number you get is what your resist stat should be relative to your current max HP.
Take that "ideal resist" stat and multiply it by 10. That is what your armor should be relative to your current HP.
And lastly, make sure you have at least 100 dex.
Here is an exampe for someone who has current max HP of 30,000;
30,000/35 = 857.1 857.1 - 315 = 542.1
So you should have 542 resist all.
542x10 = 5420 so you should have 5420 armor.
If you make sure your stats follow this ratio you will be getting the ideal amount of EHP (effective HP, the amount of raw damage you can take before dying).
If you had 30k HP and you had say 2400 armor and 200 resist all, this formula would basically tell you that you should aim to increase your resistance and armor before getting more HP.'
szerintetek ez mennyire működőképes? munkahelyen vagyok és csak délután fogom tesztelni, ha hazaértem
(bocs, ha már lett volna)
-
L4mie
veterán
válasz
Mr.Csizmás #25173 üzenetére
na meglett végül a Dió? GZ, hol szerezted be?
kérdésre, lakótársam most ment infbe,
-
RI/OS
addikt
válasz
DjDanee87 #25164 üzenetére
Allrest fel kellene vinned 500 fölé (unbuffed)
75% armor 75% elemental res szükséges 50k hp kb., de még így is meg lehet feküdni.
Pajsz+1h-val tudsz csak haladni, az biztos.
Lehetőség szerint szerezz life on hitet, bár act2-őt még lehet csinálni nélküle, de sokat segít.
Valamint ha olyan cuccot tudsz szerezni, amin attack speed és allres is van, az a legtutibb, mert a dps-ed is durván megdobja, valamint többször proccol ugye a life on hit, vagy a sidearm/smite rúna a frenzyn.
-
LucifeI2
őstag
válasz
maross #25171 üzenetére
Itt van egy kép a statokról, ez unbuffed. Én egy hete nem igazán játszok már, szóval szerintem ezeket a statokat most nem lehet nehéz kihozni. Nincsenek valami jó cuccaim, mert kb. 2 hete vettem ezeket.
Passzív skillek: Tough As Nails, Nerve of Steal, Superstition
Ezekből a Tough as Nailst nem használom Act1-2-re.
-
Mr.Csizmás
titán
gyorskérdés:
itteniekből WD-vel ki meddig jutott hell/inf-en?
-
L4mie
veterán
Wizzardok kb milyen statokkal futkosnak 60on
mert Inf ACT I , lazán végigment SK-Póknyanya- elsőre, Butcher 2. ra megvolt, erre átmegyek Act II be és szénné szopatnak a mezei mobok, 24k hp-m és DPS-em van kb. 350 Allresem.Jó lenne egy armory
-
maross
nagyúr
válasz
LucifeI2 #25168 üzenetére
Eh, ugy erzem en bealdozhatok jopar damaget meg allres-re es armorra
. Tudnal linkelni egy kepet a karakter statokrol?
LucifeI2: koszi, pedig nem tettem volna penzt ra, csak tegnap feltunt hogy fura a megfogalmazasa. Akkor ragyurok en is egy kis armorra, es atteszek egy damages passzivat armorosra.
-
-
LucifeI2
őstag
válasz
All resed nagyon kevés, ha buffolva van ennyid., azzal kezd, hogy cserélj le mindent, amin nincs All Res. Kezdésnek szerintem olyat keress amin minimum 40 all res van (de inkább 50) és van rajta vitality meg str, vagy csak vit esetleg.
Skilljeidet nem írtad le, hogy hogyan vannak elosztva.
Nekem 11800 a DPS-em és az elég volt Act2-re meg még 3-ra is, bár jobb lenne ha 17k körül lenne.
maross: Armor hat magic dmg-re is.
Ez nem csak az új 60asoknak jó tipp, én még mindig 50 feletti itemeket keresek. Chestem is 59-es.
-
maross
nagyúr
válasz
En tegnap vegig ah-t turtam, lecserelgettem a cuccaimat. Igy lettem 28k hp, 5600armor, 25k damage, atlag 290-es allres. Legdragabb cuccom egy 100k-s kek pajszer, talan 760-as, +80% crit damage-el, masodik legdragabb cuccom 50k.
egy-ket dolog amit megfigyeltem borzaszto hosszu lvl60-as palyafutasom alatt, es par kerdes:
- +15% dam, +70str gyuru = 10k ah-ban. *va eros damage dealer, 100k-s rare gyuruket alazza.
- ha kek fegyvert veszel, viszonylag sok damaget megeri bealdozni arra, hogy +critical damage is legyen rajta, foleg ha van 20% folotti crited.
- nekem ugy tunik ha mindenre allrest rakok, meg igy is gyenge, nem tudom mit kellene feljebb rakni, armort, dodge-ot(dex), vagy siman csak 500+ra kell tolni az allrest?
ha uj cuccot akarsz venni 60-on, praktikus beirni lvl 53-tol, nem 60tol, egy-ket fajta cumobol sokkal gyengebbek a 60asok 100k alatt (tipikusan gyuru, amulett), es meg igy is nagyon jo veteleket foghatsz ki.-physical resistet erdemes jobban megtolni mint a tobbit?
-armor csokkenti a magic damaget? Gondolom nem, de ebbol kiindulva pl jobban jarok egy +50physical resistes cumoval, mint kb +1000 armorral? Mert ez igy nagyon nincs aranyban egymassal.geart nezve nem rossz,shieldbol lehetne +6-8% criteset tenni, glovesbol egy +10% folotti attack speedeset, gyurubol +15% attack speed +71str, es viszonylag keveset aldozol be sok damagere.
-
DjDanee87
addikt
Jazz, LucifeI2, RI/OS vagy bárki inferno (leginkább barbár) szakértő!
A szokásos gonddal fordulnék hozzátok. Van-e ötlet, hogy mit kéne lecserélnem, hogy ACT2 solo valamennyire menjen?
Így néznek ki most az értékek: [link]
Összeollóztam a cuccokat is egyesével: [link]Amiért kérdezem. Act1 annyira farmszint, hogy végigmegyek halál nélkül, najó 1-2 figyelmetlenségből halállal...mindent felfedezve, megölve. Igazából ezt nem is a linkelt gearben szoktam, hanem pajzs helyett 2x1H fegyverrel és az egyik gyűrű helyett is olyat ami ad 1200 damaget. Túléléssel úgy sincs gond ACT1ben.
A gond viszont ott van, hogy ismerős barbárok, ha betesznek pajzsot az 1H mellé még kapnak is damaget a 2x1H-hoz képest, nálam viszont jelentősen csökken pajzzsal a damagem. A képen látszik is, szerintem nagyon gyengus a 12k.
Nézegettem AHn a cuccokat. A baj viszont az, hogy:
- vagy veszítek még damaget (strength) a túlélés érdekében
sok str-es cumó helyett all resis mondjuk: akkor még esélytelenebb leszek az elitek ellen.
- vagy keresek olyan itemet, amin ugyan azok a statok vannak, mint az enyémen, csak azon felül még valami. mondjuk all res
nyilván ez lenne a jó, de ezek az itemek már ott kezdődnek hogy 2 millióValami ötlet? Menjek végig még 100szor act1en ?
A dropokkal nagyon nincs szerencsém. Bár ezzel gondolom mindenki így van. Egy fullos kör alatt, örülök ha esik 1 item, ami ér 20k-t AHban.
Tegnap esett 1 vállas casternek, ami a többi hasonlót nézve, megér 1 milliót is, de nem veszik meg 950k-ért sem sajnos. -
Ptech
addikt
Normal, NM, Hell nem kellő cuccok mehetnek vendornak rögtön. Inf-ben lvl 59 és alatta cuccok szintén. lvl60 meg salvage(azért csak a lvl60, mert csak abból esnek Inf crafting cuccok), és ami esik belőle, azt felpakolhatod AH-ra (ha lenne épp commodity rész, de még mindig haldoklik)
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, van egy pár low level rare itemem, még normálban esett, felpakoltam őket AH-ba, de egy-kettő kivételével nem viszik őket, pedig direkt jó alacsony áron tettem fel.
Mit érdemes csinálni velük? Eladni kereskedőnek? Vagy salvage és a crafting materialt eladni kereskedőnek? A sell value kereskedőnél minimális, ha salvage-elem és a crafting materialt adom el, úgy is nagyon kevés pénzt hoz.
Másik kérdés, NM-ben esnek ilyen Page of Blacksmithing, Page of Gemcraft és hasonló tárgyak (ha jól emlékszem a nevükre), ezekkel mit kell kezdeni?
-
scott_free
senior tag
néztem ezt a videót ettől az Athene-gyerektől, de az hogy a fenébe lehet, hogy lemegy az élete 1-2 mp alatt nullára és mégsem hal meg? (még akkor sem, amikor Diablo elkapja és elvileg leszívja az életét - főleg az infernóson látni nagyon)
vagy van vmi spéci DH skill erre?
-
vhunor
őstag
válasz
proci985 #25141 üzenetére
Hell act 3-4-et nem 1000 dps-es fegyverre tervezték, ezen nincs mit csodálkozni. Bőven elég hozzá egy 300-400 közötti, azzal is könnyedén hozható.
Mi tegnap este befejeztük hellt, még mindig csak talált/craftolt cuccokkal. Még mindig úgy látom, hogy ha van szerencséje viszonylag állandó csapatban menni az embernek, nem kell AH-zni. Hell végére a barbáromnak 32k hp, 4500 dps (alapban, frenzyvel persze sokkal több), és war cry-jal 7k armor és 300-370 közötti resistek lettek. Act 3-4-ben már nagyon ritkán haltunk meg, közben elértük a 60-at is úgyhogy ezek nagy részét már ötös valorral toltuk, bossok dobálták is szépen a sárgákat.
Jöhet az infernó, meg a csúnya nagy verések
.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Nordic #25148 üzenetére
mf-re teszek én is (mondjuk d2-ben sorcival talpig tal rasha-ban szaladgáltam meg gemelve, de az 1bugyiban is tömeggyilkos volt): itt alapból kb 15% körül van, az is csak véletlenül
valor adja a buffot ...bossok 2-3-asával dobogatják a rare-eket stabilan és ennyi... itt nem akarok a dps+hp-ból mf-re áldozni, mert a biztos, folyamatos haladás sokkal fontosabb nálam ...eddig még a monkommal nm-en esett egy magefist és azóta semmi: 2db péncélrecept inf act1-ben és itt vége (haverom kb dupla ennyi játékidővel: bk gyűrű, tal páncél és slussz) most ha mondjuk van egy legendary-re 0.00001% esélyem és 500%-ra felviszem a mf-et, akkor az 0.00005%
...oké, hogy 5szöröse, de akkor is lepkefing, inkább gyalulok és több rare pakk: több random dobás a géptől, aztán majd esik valami előbb-utóbb
...a gf viszont más: annak stabilan látható eredménye van és jól tud jönni (habár célzottan erre sem gear-elek)
-
mephi666
nagyúr
inf act1 már úgy megy dh-val, mint az álom: 47k dps+25k hp meg resistek is szépek, damred is van... senki nem jelent semmi problémát, pikkpakk meghalnak a rare csapatok is... viszont act2 valami eszméletlen: lényegében ami ellen esélyem van, azok a sima fallen csapatok
mondjuk azokba is bele kell ereszteni párat, de legalább elfekszenek... (sima fehér leapernek alig 2ütés vagyok, ha meg kék csapat jön, készülhetek arra, hogy végem, ha hozzámérnek)
mondjuk act1-ben elvagyok, mert jól jön belőle a pénz és csomó olyan sárga cumó hullott, ami nekem nem jó, de ah-ban azért elmegy szépen... ami cuccok nekem jók lennének és jelentős upgrade-et jelentenének, azok többmillás tételek... szerintem most vagy 2hétig act1 farm (esetleg hell act3: az egy laza 2órás kör és 250-300k-t hoz tisztán goldból... plusz eladható cuccok) ...vásárolgatok és, ha dupla ekkora értékeim lesznek, akkor majd megyek act2-be és leveszem végre a sz*póálarcot
#25146: hogy a vérben? hétvégén lenyomtam kb 6-8szor hell act3-at meg ugyanennyiszer inf act1-et és csak sárgák hullottak
nem szeret engem a random
-
execute93
őstag
válasz
scott_free #25105 üzenetére
Nekem, 26 óra alatt 4db legendary esett
-
Telda
addikt
A Legendary cuccokat miért nem lehet színezni, illetve eltüntetni?
Tegnap esett valami koponyás sisak és elég ocsmány, de mivel jobb mint ami volt, ezért most ezt hordom. Viszont a sisakot elszoktam tüntetni a Vanishing Dye-jal, ezt viszont nem engedi.
-
proci985
MODERÁTOR
megvan lvl60, és ezzel elkezdtem AHt használni (előbb el akartam jutni eddig AH nélkül). volt 50km, amiből megvettem a legnagyobb dpsű kétkezes fegyvert, ami volt ennyiért... 1050 dps, ez csak két és félszerese volt az eddigi fegyveremnek (mást nem tud, de más nem is kell). na és akkor innentől 22k hp, 10k life egy sorcressel, aminek minden egyéb cucca magatalálós volt, pár dolog még konkrétan normal a4ből.
kb úgy ment át a maiden of lust és azmodon pároson, mint kés a vajon. azmodonnál haltam egyszer, de csak mert 1hitelt a fireballjával. átnéztem picit a4be is, eleje hasonlóan laza volt.
mi lesz itt, amikor nem wcpapírba lesz csomagolva a kari?
-
Altair77
tag
válasz
LordAxwell #25136 üzenetére
Nem néz ki rosszul de nem adnék annyit a collector'sért !
-
Altair77
tag
válasz
LordAxwell #25134 üzenetére
Az a collector's edition bónusza!
-
LordAxwell
senior tag
Az angyalszárny hol esik?
-
-
LordAxwell
senior tag
Hát ez a demon hunter iszonyat komoly, lvl27 vagyok és még egyszer sem haltam meg, champion packok hozzám sem érnek.
-
Altair77
tag
válasz
Stauffenberg #25005 üzenetére
Nem rosszból de egy kicsit omfg a hsz-ed én is androidos authenticatort használok amikor felrakod az accra nagybetűkkel sikit a restore a kód amit le kell menteni de nem is ez a lényeg hanem nekem is van 1-2 ismerősöm aki nem a saját nevét adta meg még annó a wow accjához most tartunk ott hogy 3 éve nem tud beloggolni mert a blizz a büdös életben nem adja neki vissza annak ellenére hogy a serial doboz minden megvan szóval jól vigyázz arra az accra mert ha bármit benyalsz no chance arra hogy visszakapd és nem is a 15ezres diablo a gáz hanem amit végigszopsz a cuccokért...amit ebből ki akarok hozni hogy semmi bajotok nem lesz ha rendes adatokat adtok meg cimbimnek kb fél éve lopták az accját küldött egy képet a jogsijáról és 10perc alatt megint az övé volt az account és szerintem senkinek sem mindegy hogy keresztet vethet rá vagy visszaapja és a blizz nem fog visszaélni vele miért is tenné magasról szarnak rá hogy te ki vagy viszont ha nem tudod igazolni hogy tényleg te vagy a tulaj akkor szopi van...
-
killerjohn
addikt
válasz
F-ECT$ #25123 üzenetére
nagyon sanszos hogy olyan loggere van, pláne hogy néha még én sem tudom beírni időben... ráadásul a keyloggerek nagy része "generikus", azaz a túloldalán
1) nem ül senki
2) amikor a kísérő infókat utólag (vagy automata által) átnyálazzák és ott van hogy az ablak címe Diablo III, és mik a beírt adatok, akkor azt erre a termékre konkrétan szakosodott bandáknak adják el, akik majd másnap, vagy fél év múlva bármikor szépen "feltörik" az accountot, a user meg sír, hogy dehát neki van víruskeresője. Ja, meg 3 éve ugyanaz a jelszava...
Ezért jó az authenticator. -
X Factor
addikt
1.5mp-s árnyék,
preparation 60% life restorral
spike trap 3 csapda lerakással
denevér h. legyen hatred,
bola shot legutolsó runával
multi shot 20hatredre redukálvakell 200-300 all resist, 30k hp, és 60k dmg, bow kell 2 kezes, quiverrel, kell vagy 150% crit hit dmg.
Fogod kell a passzív cucc ami tölti crit chancet. elkezdesz multishotot spammelni, mindenki megfekszik, aki nem, azt lehet szűk helyre becsalni és csapdázni. Ha megütnének, smoke screen, ha el is találnak, akkor preparation, és ujabb 2 smoke screen, közben meg a party többi tagja probalja az ellen cspani, h. neked csak bola shotolni, multizni, meg spike trapezni kelljen.
-
F-ECT$
titán
válasz
killerjohn #25078 üzenetére
Passz, frostshockon olvastam még régebben. Annyi a lényeg, hogy az auth kódja pár másodpercig él, ha valakinek olyan key logerre van, ami kb azonnal jelent, akkor pont le tudják nyúlni.
-
Jazz
veterán
Sokat játszol zoom-olva?
Szerintem szép a grafika. Nekem az a bajom, hogy olyan iszonyat effekt dömping van sokszor 4-es party-ban, hogy a saját karakteremet nem találom, csak sejtem hogy a képernyő közepén kell lennie.
A mob-ot meg csak úgy találom meg, hogy ahol a health bar-ja van, ott kell lennie neki is.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Alg
veterán
Nah inf act1 végigszenvedve(nem hagytam ki ellenséget...), butchernél egyszer haltam figyelmetlenség miatt... pár százezer elköltve gear-re, holnap kezdem act1-et előlről, remélhetőleg kevesebb szenvedéssel
-
Jazz
veterán
válasz
Nordic #25070 üzenetére
Nem mennek át úgy mint kés a vajon, láttam hogy mennek.
Először is: nincs olyan iteme ami 1 milla alatt lenne. A másik, soso-val is úgy mennek hogy elenged egy villám labdát, aztán fut hátra 50 métert, aztán még egyet a képernyő sarkából....így csinálta act2-őt.Ja és ők sem ütnek le mindent. Ha jön a frozen shield vortex jailer fast extra healt molten.....nem hiszem hogy leverik. Kihagyja. És biztos hogy nem pár 100k-s szar cuccokban mennek.
A meele kari meg cucc kérdés.
Fegyó:
- 65% crit dmg
- 25% ias
- 1000 life on hit, vagy soso-nál 3.00% dmg convert to life
- (str vagy int, vita)Kesztyű:
- 7.5% chance to crit
- 28% crit dmg
- 15% ias
- 200 life on hitÉs így tovább. Az már csak hab a tortán ha van benne srt meg vita. Ilyet is össze lehet szedni.
A sorc egyik skilljére sem hat a leach life? (vagy life on hit) Gondoltam itt a spectral blade-re pl.
-
Diablo18
senior tag
ha valaki venne ce editiont privátban keressen fel
sajnos idő hiány végett meg válok tőle
-
whitezo88
nagyúr
Hm vettem 35 ezerert egy leg. Ovet amibol a tobbi tobb szazezerert van bent...
-
LucifeI2
őstag
válasz
Theodolit #25109 üzenetére
Az egész egy trollkodás volt. A kódját tényleg beírta véletlen, de utána mivel több ezren akartak belépni vele egyszerre, ezért blizzard automatikusan lockolta az accountot. (haveromnak már akkor lockolta amikor két másik országból akart belépni) A cuccait áttradelte valakinek, hogy a hatereket "megtrollkodja". Színjáték volt az egész, de elég sikeres, mert úgy tűnik még most is mindenki azt hiszi, hogy nem maradt semmije.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Steven #25095 üzenetére
Ezeket az emberkéket próbáltad már, akik felajánlották?
-
kexksz
addikt
Witch Doctoroktól kérdezném (bár elég underplayed kaszt, de hátha kapok választ; Inferno A2-től életképes még a Bears VQ build?
-
RockHaRD
addikt
-
Sonja
nagyúr
Na, Hell is kivégezve!
Nem volt olyan nehéz Diablo, mert elsőre megöltem.
-
adrian360
őstag
válasz
scott_free #25105 üzenetére
nekem durván 70 órányi játék idő után esett az első legendary, úgy hogy mikor infernón toltam rajtam volt az 5 stack buff
-
scott_free
senior tag
válasz
akela91 #24832 üzenetére
Nekem eddig 4db legendary esett 45 óra alatt 0%MF-al. Most sokan mérgesek lesztek rám...
na, nekem meg 42 óra alatt összesen 1 db vacak legendary öv esett, az is még normalon (amit már akkor se tudtam használni), nightmare-en meg semmi - mindezt úgy, hogy már a legelejétől kezdve csak mf-es cuccaim voltak, nm-on meg kb. +130% MF-fel mentem végig.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Tudományos Pandémia Klub
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Dell Wyse 5470 notebook eladó - 14,1" FullHD, N4100 (4x2,4GHz), 8 GB DDR4, 256 GB NVME, 1,5 - 2 óra
- HP Laserjet 26A (CF226A) Gyári fekete lézer tonerkazetta
- Assassins creed shadows ps5
- Raspberry Pi 3B+, PiFi Digi+ (HiFiBerry Digi+ Pro), gyári tápegység, 16 GB SD
- HP OMEN 32C Ívelt Gamer Monitor!32"/2560x1440/VA/165HZ/1ms/Freesync Premium-Gsync/400nit
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest