Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
WhiteWalker #43850 üzenetére
szerintem a mantrát cseréld le evasionra armor rúnával, és szerezz be még +150-200 all/fire resit.
az az 5000 armor szerintem kevéske.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
WhiteWalker #43230 üzenetére
Nagyon komoly!
666 -
válasz
WhiteWalker #42661 üzenetére
Valószínűleg a tied volt a legolcsóbb és valaki pont vett.
A 15% miatt nem éri meg gemeket botozni. -
válasz
WhiteWalker #42658 üzenetére
Nem.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
WhiteWalker #42392 üzenetére
azért nem lehet RMAH-n kívül cuccot venni, mert abból ők nem kapják meg a 15 százalékukat
amúgy meg diablo 2-ben tonnaszámra ment (két kezemen és a lábamon sem tudnám megszámolni, hány ilyen honlap ment, ahol igazi pénzért tudtál venni különféle rúnaszavakat, uniqkat, 5 euró felett ingyen HR, etc etc) az ilyen "illegális" kereskedelem, és az emberek jórésze botolt, de a blizzard olyan istentelenül leszarta, hogy arra már nincs szó.
amúgy meg hogy tudná a blizz követni, hogyan kereskednek így? maximum annyit látnak, hogy belép két ember egy gamebe, egyik ledob egy szép értékes cuccot a földre, másik felveszi. esetleg egy-két thx, és kilépnek. szerintem ez lófing bizonyíték ahhoz, hogy bannolják a kettőt.
-
FehérHolló
veterán
válasz
WhiteWalker #42357 üzenetére
Egy sikátor korahajnali sötétségében, újholdkor.
Az ugye még mindig tiszta, hogy az EULA tiltja a játékon kívüli (RMAH-n kívüli) aranykereskedelmet, így a fórumszabályzat is tiltja az erről való eszmecserét.
-
mikromanus
veterán
válasz
WhiteWalker #40789 üzenetére
Jaja. Kezdték azzal hogy a barbár az gyenge infernon, meg egyéb fura állítások hangzottak el. Pár hét múlva (+ 1-2 DH és wizard nerf után) haver azzal jöt nekem, hogy a barbár Op és easy kaszt, meg broken és a wizard játszhatatlan. Szegéééény
-
mikromanus
veterán
válasz
WhiteWalker #40765 üzenetére
Csak Mr Izomagy példát tudok, de ugyanez tuti megvan monkra is:
- Sokkal gyengébb gearem volt mint most, de amit streameltek és közzétettek sebzés nerf előtt az elvetemültebb alakok (pl kripp) azok rosszabb cuccokkal nyomultak. Akkor még nem búgócsiga elszaladós build volt soron nála sem. Ő végigtarolta halál nélkül act 3-at is én minden második sarkot vagy elitcsapatot megjelöltem a hullámmal. Az AH-ban se volt semmi áron érdemben jobb gear és mások is jobb hatásfokkal runoltak Act 3-4-en (bár akkro még lehet act 2-n szívtam).
-Jelenlegi helyzet: jók a cuccok, de a skillezésben kikapcsoltam minden biztonsági tényezőt és így is simán teljesíthető act 2. Act 3 is, bár ott picit neccesebb mert az elemi sebzések 1,5 másodperc időt adnak aztán game over.
- Egyszerűen jó reflex kell, vagy csak ismerni kell a képességek működését. Ha nem elég az armorod és ellenállásod, akkor minnél kevesebbet szabad érintkezned a "sebző felülettel" (fire chain, méregtócsa, molten tűznyom). Sokat kell helyezkedni és ügyeskedni. A monk hasonló. annyiban könnyebb, hogy a támadásai nagyobb hatótávolságúak és ritkábban találják el, nehezebb, mert armorban gyengébb.
Ha nem tudsz haladni, akkor mi a gond? Sokat halsz, vagy lassan ölsz? Ha sokat halsz akkor jobb resist kell, ha gyengén sebzel akkor ott a csapatjáték, vagy picit jobb fegyver. Esetleg a skillek jobb kihasználása.A monk "nemtudölni" sírás maximuma szerintem ghom volt. Mert hogy nem tud a monk megállni a gázban és lenyomni Ghomot anélkül, hogy kimozdulna. Banyek, nem erre tervezték a kasztot. Az a barbár. (Mondjuk barbárként is magas armor, jo LoH és erős resist kell a mutatványhoz) A monk nem álldogál bambán a sav/méreg/elemi sebző felhőben/tócsában. Ez amolyan fajtajelleg. Ő nem olyan. Neki elvei vannak
Mellesleg monkkal értem el leghamarabb Infernot. Kb 25 óra kellett hozzá.
-
mikromanus
veterán
válasz
WhiteWalker #40727 üzenetére
Pontosan mit is vártál? Ami ritka (és jó) az drága. Mindig nagyobb lesz a kereslet mint a kínálat, így megy a harc érte ami felveri az árakat. Ne a blizzt hibáztasd azért mert a ritka cuccok tényleg ritkák! Az meg verybigtafbullshit hogy 20 milla kell az előrejutáshoz. EGyrészt nem kell annyi, másrészt a user errort (alias bénaság) nem ellensúlyozza kellően a gear. Saját tapasztalat korábbról
Az AH arra van, hogy azt a sok "sosetalálok jót csak szart" cuccot eladd mert tán csak neked rossz. Sok-sok óra játék van nekem is a karakterekben, de mindig esik 1-2 jó cucc. Mondjuk nem 20 millás, hanem "csak 100-500k avgy 1-2 milla értékben, de olyan nap nem volt ami bukó lett volna goldban, vagy itemben. Ha nem tudod mi az ami jó arról nem a játék tehet.
(mondjuk az is igaz, hogy a sok "jó" cuccnak a fele utobbi értékbecslés alapján csak 50k körüli érték mert ugyan nagyon szép, hasznos, csak van belőle vagy ezer darab. Ezek is jók hellre és infernora, minden kaszthoz esnek és nem drágák. Erre jösz a 20 millákkal??? EH, hagyjuk...)
Soka javítási költség? Ne állj bele az ütésekbe!
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #40730 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #40727 üzenetére
LOL...
A Gearembe beleöltem kb 15M-et eddig(ennek nagy részét a shield vitte el) és azt OFC mind magamnak termeltem ki..aztán vettem egy kardot 30M-ért amihez kértem kölcsön 4M-t(26M szintén saját)..
Amit ráadásul a kölcsön után kevesebb mint 16órával(tegnap este) meg is adtam...
Most akkor miről is beszélünk?
Szóval hidd el hogy én PONTOSAN ugyan annyit megyek a fos dropokért mint te...ha nem többet! -
Arhquis
aktív tag
válasz
WhiteWalker #36967 üzenetére
Ha nem esnének jó cuccok a játékban, üres lenne az AH. Ha neked nem esik jó cucc, sajna az a szerencsétlenség és nem a Blizzard műve.
Mivel a játékban több class van és alapvetően coop-ra van kihegyezve, a bartel szerves része a játéknak. Már egy 4 fős összeszokott társaság is odaadja a másiknak a cuccot. Hogy ne kelljen general chatet floodolni és a cuccok kereskedése könnyebb legyen, bevezették az AH-t. Lehet ellene ágálni, de több a haszna, mint a hátránya!
És ha belegondolsz abba, hogy mennyien játszák a játékot és minenkinek jó cuccok esnének, akkor értelmetlen lenne a kereskedés, az AH és még a coop is!
Nem voltam nagy Diablo 2 játékos, de azért abban is benne van jópár órám. Ott sem esett pöccre jó cucc. Nem véletlen mentek napokig farmolni bossokat 1-1 kiváló cuccért.Ezt csak azért írtam, mert komolyan nem értem az embereket, akik állandóan ezzel jönnek, hogy a Blizzard pénzéhes lett, és az AH is egy nagy átverés, hogy a nekik jobb legyen.
Ha nem lenne AH, akkor is lenne bartel, csak irányítatlan körülmények között, meg a legtöbb ember még így sem haladna. És továbbra is megvan a lehetőség, hogy kifarmold magadnak a cuccokat, ahogy rengetegen teszik. Azok is, akik az AH-t teletömik cuccokkal.Szerk.: és azt se feledjük el, hogy potom 15 ezerért megvetted a játékot, és évekig játszhatod teljesen ingyen, míg a blizzard 24/7 supportot biztosít, szerverekkel, normál és content patchekkel. Ha csak 10 ember dolgozik rajta havi 300K forintos fizetéssel + serverek, az nem kevés!
-
Neptunfű
tag
válasz
WhiteWalker #36969 üzenetére
Igen. Írja is a végén, hogy az MF nem hat az ilvl-re és az itemek számára.
Szerk: érdekelt volna, hogy mennyi legendaryt setet találtak a srácok a tesztelés alatt
-
DjDanee87
addikt
válasz
WhiteWalker #36969 üzenetére
Persze, mivel a fehér/szürke itemeknek is van ilevel-ük, még ha nem is mész velük semmire ott vannak. És mikor a blizz arról ír hogy x % level63 és y % level62 az minden itemre vonatkozik, beleértve a fehéreket is.
A magic find viszont egyedül egy dologra jó. Több sárga/kék item esik, kevesebb fehér. Ettől még az itemlevel megosztást nem befolyásolja. Több 63as nem fog esni, max több sárga lesz - ezáltal több lehetőség van 63as sárgára - nagyobb esély jó lootra. -
mephi666
nagyúr
válasz
WhiteWalker #36954 üzenetére
na, de nézd meg másik oldalról: szvsz akár ah nélkül is simán végigvihető hell végéig, az inferno-t pedig +1 fokozatnak harangozták be előre is, ahol vért izzadhat a nép... és jól is van ez így, hogy teszkós cuccban nem teljesíthető, mert akkor egyszerűen fölösleges lenne öltözni... mi lenne akkor a lényeg? az, hogy dia mondjuk infen teszkós cuccban meghalna 30sec alatt, táp cuccban meg 10 alatt?
nem sok értelme lenne... kell ez a gearfüggőség inferno-n, mert felborulna a piac teljesen, ha nem így lenne... mellesleg én úgy látom, hogy a befektetett idő megtérül... durván bennevan úgy 350órám a játékban és már visszajött az ára meg esett még néhány eladható cucc, ami valószínűleg el is fog menni... én elhatároztam, hogy 1fillért nem költök rmah-ban és ez így is marad: ha esik jó drop, használom... ha látok jó cuccot ah-ban megfizethetően, megveszem és közben érzem a karakteremen, hogy az adott "ideális terület" (ahol a trasht takarítja 1-2 multishot és a rare-eknél is csak nagyon elvétve halok 1-1rossz leosztásnál) egyre jobban megy és talán lehet próbálkozni továbbmenni és máshol farmolni... nem aggaszt, hogy a3ban egyelőre esélytelen vagyok "gazdaságosan és gyorsan menni", mert tudom, hogy 2-3tárgy hiányzik "csak" hozzá... és onnantól kb végig is menne simán és farmolhatnám akár a4et is... a drop meg tényleg változó: van hogy egymás után azonnal estek rmah-ban eladható cuccok, máskor meg napokig semmi... kitartás kell
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
WhiteWalker #36912 üzenetére
Ametiszthez vettem könyveket (3-at) 10 milláért.
-
persil
nagyúr
válasz
WhiteWalker #36912 üzenetére
"....ami 5 milka felett van darabja...."
Jók ezek a kategorikus kijelentések.
Az attól függ, hogy melyik gem és milyen könyv.
Egy perfect star rubin jó, ha ér 1 millát.(valamiért a perfect-ek kevesebbet érnek a flawless-nél) -
persil
nagyúr
válasz
WhiteWalker #36878 üzenetére
Akkor mondhatnád, hogy legyek következes, ha a "fenti nyelvtani hibára" én hívtam volna fel mások figyelmét, vagy ez után én szóltam volna másoknak, hogy ez nem ide való.
De nem én tettem egyiket sem
Következésképpen nem tudok és nem is kell következetesnek lennem
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #36752 üzenetére
Bocsika...átnézem
-
Huma
addikt
válasz
WhiteWalker #36605 üzenetére
Most irtottam le Magdát.
Egyelőre tudok haladni még a DH-val, de a kelleténél többet halok és sokat kell futkároznom.Természetesen csak az elitek okoznak problémát. Átlag egyszer meghalok mire lelövök egy elit csoportot. Ha még lenne +15k DPS-em akkor semmi gond nem lenne.
-
Huma
addikt
válasz
WhiteWalker #36325 üzenetére
Már túl vagyok Kazhra Den-en és semmi problémám nem volt.
-
Thrawn
félisten
válasz
WhiteWalker #36325 üzenetére
Az a 11% crit chance nekem nagyon kevésnek tűnik, még ha csapdát hasznász Bait the Trap rúnával (+10%) akkor is. Kb minden ötödik lövés critel, sokszor pedig nincs elég idő ellőni 5 nyilat hozzá. Viszont tényleg horror áron mennek a jó crit chance, crit dmg, AS vagy dex cuccok.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
WhiteWalker #36063 üzenetére
Ez már a "hivatalos" fórumon is felmerült. Sztem nem sokára jelnik meg ilyen app.
-
persil
nagyúr
válasz
WhiteWalker #35968 üzenetére
Ezt már én is mondtam egyszer, hogy 100x logikusabb lenne, de engem lehülyéztek
-
DjDanee87
addikt
válasz
WhiteWalker #35953 üzenetére
Anélkül nem az, mert kiszámolja a játék az attack speeded és az crit esélyed alapján hogy minden x-edik lövésed crit és annak a damagét felszorozza. Tehát jól számol - csak ugye más a helyzet ha 100% eséllyel számol
-
DjDanee87
addikt
válasz
WhiteWalker #35919 üzenetére
Azért ez nem így működik.
Ahogy látom a skilljeidet alul demonhunterrel vagy. Szinte biztosra veszem, hogy sharpshooter passzív bent volt, mikor nézted az amulettet. Mit is jelent az? 100%nak írja a critical hit esélyedet a játék, és úgy számolja ki a damage/sec-ed mintha minden lövésed crit lenne. Ezért is nő meg elég durván a damage a karakterlapon sharpshooterrel.
Most gondoljj bele, hogy a játék úgy számol, hogy minden lövésed fixen critel. Erre ha te felveszel bármilyen critical hit dmg növelő itemet akkor nagyon megugorhat az aktuális DPSed. e az nem a valós érték, mivel amint lősz 1 critet visszaesik, mondjuk az 20%ra és ha azt vesszi alapul a játék - jogosan- hogy minden 5. lövésed critel, máris rosszabbul jársz a critical hit dmg amulettel.Ezért is csalóka sharpshooter mellett összehasonlítgatni két itemet, érdemes kivenni addig, mert nem mutat reális képet!
-
Horbal
őstag
válasz
WhiteWalker #33205 üzenetére
Katt a buyout-ra a táblázat fejlécén
killerjohn
Miattatok (mármint aki ezt nyomja) nem tudok egy normális fegyvert venni magamnak, mert felbaxátok az árakat. jurót meg nem vok hajlandó adni pixelekért.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
WhiteWalker #30293 üzenetére
Elég sz@r a bank is egyszer enged utalni fogadóirodába egyszer nem ésatöbbi.De remélem is, hogy csak user error van, bár szerintem itt most tényleg nem megfelelő a kártya.Aztán majd kiderül
-
DjDanee87
addikt
válasz
WhiteWalker #29569 üzenetére
AH nem jó? Lehet venni kb minden szinten használható fegyvert párezer goldért, néha még socketes is, és mehet bele piros gem.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
WhiteWalker #29227 üzenetére
Köszi
-
Huma
addikt
válasz
WhiteWalker #29146 üzenetére
Még sosem használtam.
Meg van adva a bankkártyám. Le is vonta a 400Ft-t róla amit aztán visszakaptam PP accountra. Ennyi. Tehát gondolom működnie kéne, nem?Felső sorban ez van: Account Type: Premier Status: Verified
-
Huma
addikt
válasz
WhiteWalker #29038 üzenetére
-
kovsol
titán
válasz
WhiteWalker #29097 üzenetére
És melyik bankkártyához nem tartozik bankszámla ?
amúgy meg paypalról lehet átutalni, bár szinte minden nagyobb webshopban lehet már fizetni paypallal így fölös átutalni rendes számlára, ott is elkölthető. -
daneel92
tag
válasz
WhiteWalker #29097 üzenetére
milyen számlás?
-
mar_tin
tag
válasz
WhiteWalker #29073 üzenetére
-
Alg
veterán
válasz
WhiteWalker #29059 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, de úgy rémlik, hogy az első licit-próba után az Auctions fülön alul látszik az aktuális licit is (lehet hogy csak akkor ha egyszer már tied volt a legmagasabb)
-
Ren Hoek
veterán
válasz
WhiteWalker #28307 üzenetére
Ha beindul az RMAH, akkor keményen oda fognak csapni szerintem. Akár vaterás bizniszért is járhat ban...(Igaz necces ezt lenyomozni) Egyrészt mert nem adóznak a blizznek, másrészt meg ne keressen ennyit más szellemi termékén, mert az már felhívhatja az adóhivatalok figyelmét a D3-ra. (mint valós, nehezen lenyomozható pénzmosó helyre - a'la pókeroldalak pl) Ezért is lehet a max 250 eu-s keret szerintem. Nálunk ez az évi 800K-s adómentes határ van,de más országokban teljesen más a szabályozás erre.
Mindenesetre nekem lelőtték Vaterán az aukciómat elég hamar, és kaptam egy 2-ik warnt! Pedig csak egy felesleges guest pass-t akartam csere-berélni még korábban. Ugyanis kuponnal, meg ilyen virtuális dolgokkal sem szabad kereskedni a szabályzat szerint.
-
mephi666
nagyúr
válasz
WhiteWalker #28300 üzenetére
igen olvastam, de a "másképp hogy tudnák megoldani"-ra írtam a választ... egyszerű: felveszitek egymást és átadjátok
adná ki a franc másnak a loginhoz szükséges adataimat
valami sántít a dologban szvsz
ilyenkor lenne poén, ha blizztől valaki figyelné az aukciókat és beszívatná ezeket
nem tudom, hogy ebay-en ez szabályokba ütközik-e és kiadnák-e kérésre a blizzardnak a felhasználó adatait (vagy csak rálicitálna onnan valaki és elkérné az eladó adatait, hogy "megnézhesse" a cuccot)
-
mephi666
nagyúr
válasz
WhiteWalker #28295 üzenetére
egyszerűen felveszitek egymást és átadjátok private game-ben
-
rznk1986
tag
válasz
WhiteWalker #28106 üzenetére
Én is így voltam vele, hogy be voltam szarva, de sokkal élvezetesebb a játék így, nem az unalmas bal klikk job klikk kombó megy, hanem tényleg ott kell lenni fejben. Nekem a géppel nincs gond meg az akadással, inkább a saját hülyeséggel. Az előző hc karim 51-esen halt meg. Harcoltam egy ilyen lila nevű boss-szal (demon hunter volt) és nem kite-oltam hanem beleálltam az ütéseibe, hogy teszteljem mennyit bír a karakterem. 4 ütéstől lement a fél hp-m, és mondtam a havernak, hogy remélem ez a boss nem tud ilyen nagyot ütni. Ahogy kimontam, felemelte a kezét ilyen lassan és összecsukott
Lett volna még időm elugrani is meg potit inni, de valahogy lefagytam, sokkot kaptam és csak néztem végig az egészet...
-
válasz
WhiteWalker #28026 üzenetére
Ha nem élvezed a szörnyek öldöklését nagytételben, akkor ez nem neked való.
Mire számítottál?
Ugyanez volt az előző részekben is.(#28019) Djuree: GF folyamatosan hoz egy kevés plusz, a MF jól felpakolva üthet nagyot.
A MF-ot külön gearen szokták tartani, goblinhoz, utolsó ütéshez, farmoláshoz. -
almafa42
aktív tag
válasz
WhiteWalker #28026 üzenetére
Teljesen igazad van, amikor azt mondod, hogy neked ez a szorakozas. De a diablo3-at jatszo emberek tobbsegenek nem. Amugy te is tuloztal, mert nem igaz, hogy kajtatni kell tobb100 orat. 100 ora jatekkal siman verheto inferno act1, de akar mar act2 is. Ha ennel sokkal konnyebb lenne, a nalad tobbet jatszokat nem motivalna mar semmi. Te lehet, hogy jobban elvezned most (par honap mulva nem, mert mar mindened meglenne neked is), de a kozosseg nagyobbik resze nem.
-
almafa42
aktív tag
válasz
WhiteWalker #27968 üzenetére
Hehe. Atfogalmazva: "Se idot se penzt nem szanok ra, de ki vagyok akadva, hogy igy kihivas a jatek" Ez a jatek a folyamatos farmolasrol szol, jobbnal jobb itemek hajszolasarol - ezt mar 10 eve is tudtuk. Csodalom, hogy egyesek ezt negativumkent veszik.
-
maross
nagyúr
válasz
WhiteWalker #27968 üzenetére
Azert azt megsem lehet, hogy leulsz, lvl 60, kapsz ingyen top cuccot, es leolod diablot infernon, anelkul hogy 300orat "dolgoznal" erte, nem? Sok ertelme nem lenne a jateknak. Folyamatosan haladsz elore, mert amennyit beleoltel, annyival jobb vagy, ez igy van rendjen.
szerk: Ha nincs kedv hell veget/infernon farmolni, vagy act1-2-3at probalgatni ki hol tart eppen, akkor kezdj uj karaktert, a jatek csak konnyebb lesz, a cuccok csak olcsobbak lesznek. Szerintem tok elvezetes, pedig infernon meg egy darab jo cuccot nem talaltam, de azert a penz gyulik, eladom, neha veszek egy-ket ujat magamnak, ismet beprobalom act2-ot, haladok egy-ket waypointot, aztan megint butcherezek parat act1-en, es igy tovabb. Kozben pedig huzok 1-2 uj karaktert, mert a kovetkezo patch-el ugyis konnyebb lesz az elet.
-
persil
nagyúr
válasz
WhiteWalker #27218 üzenetére
Ha azt veszem alapul, hogy KURVA ritkán esik ki, akkor igen, ciki
Ezt a legnehezebb beszerezni.
Én spec, ha egész pontos akarok lenni, akkor olyan délután 5-től csak ezt farmoltam, az előző hozzászólásomig.Bár én is kiütöttem egyszer normálon és nem vettem észre, szóval szépen ott maradt, akkor még én sem tudtam, hogy ez egyáltalán kellhet, bár, ha észrevettem volna, akkor 100% felveszem, mert minden begyűjtök és megtartok addig, amíg pontosan ki nem derül, hogy mire jó és hogyan kell használni.(sokat rpg-zek, berögzülés, hogy a hasztalan tárgyak valójában nagyon hasznosak)
-
Asbee
veterán
válasz
WhiteWalker #26813 üzenetére
Pár smile-t még betehettél volna...
-
Huma
addikt
válasz
"tegnap toltam este a diót és beakadta kép 30-40 mp-re...kép megáll,hang van...aztán egyszer csak "you die" felirat fogadott..találkozott már más is ezzel?"
Kellemes lehet HC közben egy ilyen.
ui: Ne használj ennyi hangulatjelet mert tiltja a fórumszabályzat oszt megszólnak a modik.
Amúgy hallom itt a rémhíreket az acc törésekről. Lehet én is beizzítok egy autheticator-t. Csak nekem dinamikus IP-m van. Ez azt jelenti, hogy minden egyes gép bekapcsolásnál be kell írnom a kódot? Mondjuk nem nagy ár, ha cserében biztonságban tudhatom az accom.
-
Djuree
félisten
válasz
igen, előfordul. de a létező összes smiley nélkül is előfordul
-
LordAxwell
senior tag
válasz
WhiteWalker #26388 üzenetére
Azt meg hogyan? tudsz mutatni képet?
-
Jazz
veterán
válasz
WhiteWalker #26219 üzenetére
"mi lett volna ha kiveszik az aranyat és csak RMAH lenne?"
De nem így van szerencsére. Én elvagyok a medium cuccomban is, a szerencsétlen amcsit meg "lehúzom" 100$-al mert megvette a talált "mennydörgő félisten" kardomat.
Én pusztán szórakozásból nyomulok infernon. És csak azért is wizával. És richtig nem fogok imba monk-ot indítani vagy barit.
Az más kérdés hogy Act3-tól esnek keményen a drágább cuccok. Így legalább értelme is van. -
Jazz
veterán
válasz
WhiteWalker #26185 üzenetére
Még mindig nem értem mi a gond. Cserekereskedelmet akarsz csirkéért két lovat, vagy mi?
Végre megoldották hogy van "értéke" a gold-nak. Van egy fizetőeszköz. Adok-veszek. Találsz WD-s cuccot te is eladhatod, és vehetsz belőle a sorc-odra valót. A kereskedelem fennatartása végett írták meg úgy a programot hogy jóformán mindenféle cucc esik neked, csak oylan nem ami a kasztodnak megfelelő. D2 is ilyen volt.
Miért jobb az ha 20 millió olyan game-et nyitnak hogy O Eni N 5HR? Vagy ha Jsp-re kell menni ha az ember venni akar valamit?
AH eddig is meg volt, csak out-game. És ott még adó sem volt. Most van, és így kitudják vonni a gold-ot a játékból.Fogadok hogy inferno-n való játékról semmi tapasztalatod nincsen.
Amiről te beszélsz az a noob lvl, normal, night, hell....ez mind easy, csak szórakozás, kikapcsolódás, fun-ból való játszás. Mindenkinek szíve-joga eldönteni hogy AH-zik e vagy sem. Nem kötelező. Én se AH-ztam jó sokáig, mert csalásnak "éreztem". De ez csak azért van mert ennyire könnyű normal és night. Bevezető a játékba, ez a lényege.A játék max. lvl-en kezdődik, és infrenon. Oda nem hogy AH nélkül, de AH-val se tudsz érvényesülni. És akkor majd milyen jó lesz hogy 1milláért majd megvehetsz egy itemet, és még örülsz is neki.
-
Jazz
veterán
válasz
WhiteWalker #26061 üzenetére
Miért cheat az AH?
-
for3l
senior tag
válasz
WhiteWalker #26038 üzenetére
én is végig olvastam, és képzeld, én csabi partján vagyok. sokat játszottunk együtt d2-öt meg most is együtt toljuk a d3-at és nem a levegőbe beszél.
nem kell 20óra egy lvl90-es karihoz, elég 4-5 is. nem kell hozzá jó csapat, elég akár 2 ember is (meg 8 cd-key). meg lehet csinálni? meg. csináltunk ilyet? elég sokat. szóval erről ennyit. d2-ben eléggé otthon vagyunk csabival (kimerem jelenteni).
-
Genji
őstag
válasz
Én meg azon a véleményen vagyok, hogy Djuree kezdte a személyeskedő arrogáns stílust, de most már ideje lenne befejezni ezt a kinek nagyobb a pöcse kontesztet.
Béke legyen meg lávcsi!
-
Djuree
félisten
válasz
hagyjad, ő a király d2-ben, érdekes minden játék topikjában vagy egy ilyen "mindent jobban tudok" tipusú ember
mcsabee: bocs, nem vagyok méltó a tudásodra
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #24691 üzenetére
Na most elkezdtem olvasni onnan, ahol legutóbb abbahagytam. Kicsit én is kezdem unni. Lassan jön az inferno, már 60-as a wizardom. Ekkor fogom negyedszer újra kezdeni. Ha mindegyik karival végig akarom vinni az összes szintet, az "ugyanaz" az a játék 5x4=20x. Nem fogom újra játszani vélhetőleg maximum 4x, azaz infernoig. Ha nem megy, majd hívom a barbár havert. Ha vele se, akkor fiók. Talán valamelyik karinak adok majd egy esélyt... Később... Valamikor.... Amúgy jelenleg: lvl60 wizard, hell act3 végefelé és sárgánál nem esett jobb cuccom. A DPS aktív skillekkel együtt is csak 9k (1 kezes+orb). Minden cuccom AH-ból van, olyan sz#r a loot. Ha nem lenne AH, már hellen sem tudnék mozogni. Így viszont túl sok kihívás most ott sincsen.
Néha összecsuklok, de csak mert belerohanok egy nagy seregbe, h na majd az archon. Csak aztán későn kapcsolok h ott nincs diamond skin...
-
Pekkk
aktív tag
válasz
WhiteWalker #24928 üzenetére
Mi bajod van a női monkkal? Nekem is az van.
A férfi wizard szerintem gázabb, úgy néz ki mint egy félreb@szott bundás kifli. Tiszta homár, ahogy tartja a fejét
-
Amur
addikt
válasz
WhiteWalker #24932 üzenetére
ááá nem is hasonlít! erre azért jobban:
-
Amur
addikt
válasz
WhiteWalker #24928 üzenetére
Ja tiszta Kill Bill!
-
akela91
addikt
válasz
WhiteWalker #24687 üzenetére
Ezt nem úgy értette hogy sok, mivel lvl56-on van nekem 32K, hanem hogy INFERNON, Diablo-t kivégezték úgy, hogy a DH-nak CSAK 9.5K HP-ja volt.
-
RockHaRD
addikt
válasz
WhiteWalker #24151 üzenetére
ki van kapcsolva minden ilyesmi... equipment részleg működik csak
(#24152) kexksz: van rá filter az AH-ban... level reduced a neve asszem
-
vendingo
veterán
válasz
WhiteWalker #24090 üzenetére
Nálam SSD van, és akad
-
Sonja
nagyúr
válasz
Nem, ott jó, mert SSD-n volt a fejlesztés is, és állítólag nem is nézték meg HDD-ről. Azóta már igen, és lesz rá javítás, de hogy mikor?! Ha van SSD a gépedben, akkor arra tedd át az egész Diabló mappát és úgy játsz!
(#24094) Cingáriusz: Az inkább server lag lesz.
-
válasz
Nekem SSD-ről fut a game és simán megáll néha fél percre is, bár szerintem ez nem a gépem miatt van hanem szerverlag
-
mephi666
nagyúr
válasz
WhiteWalker #24035 üzenetére
covering fire a legjobb buli
ezzel a rúnával a 3 legközelebbi dögbe belelősz és te meg hátraugrasz, mintha knockbackelnének... így a rákészülős-odab@szós (hell fölött azonnal ölős) dögökbe még bele tudsz lökni egy szépet és simán elkerülöd a csapásukat... de jó célozgatással el tudsz pattanni orb-ig is, ha körbevennének (vész esetére meg ott a vanish: lefagyásból/jail-ből meg egyebekből simán ki tudsz vele jönni) multishot-tal meg lehet "kopogtatni" (úgy, hogy a fél szoba kihal, mire belépsz), felhúzott wall fölött átlőni, stb
...kedvencem lett a dh elég gyorsan (a monkot meg elő sem vettem már 1 hete... az most pihen)
#24036: nem variáltam semmit
shift+alt+q+1+2+3+4 meg az egér van használatban főleg... csak akkor sül el a balklikkel skill, ha monster van kijelölve, vagy shift-et nyomok mellé
-
mephi666
nagyúr
válasz
WhiteWalker #24030 üzenetére
multishot ("olcsósító" rúnával), evasive fire (+covering fire), hatredtöltő gránát, hatred regeneráló denevér, vanish... kb ezek szerintem jók lennének neked is
ügyesen csinálva ott a majdnem folyamatosan küldhető multiple shot, ami szaggat becsülettel (nagyot ütő skillnek meg elemental arrow+nether... de ez magas szintű, viszont másik rúnával sem rossz)
-
-conrad-
addikt
válasz
WhiteWalker #23991 üzenetére
Azt össze tudom rakni mit használok.
Ezt a kiosztást találtam eddig a legjobbnak, a RoV+Stampede az nagyon hatékony, folyamatosan ellökdösi az ellenfeleket, így nem érnek utol.
Főbossokon szoktam erre cserélni.
Mondjuk nem tudom, hogy majd 60on hogyan oldom meg, nem akarok folyton váltogatni, de a multishot nagyon imba a rare packokra meg a fehérekre. -
lakisoft
veterán
válasz
WhiteWalker #23903 üzenetére
Helyes.
-
JSaN
addikt
válasz
A launcher letoltott most nekem valami 4mb-t, utana siman beleptem. Most jok a szerverek, breaking sincs a login menuben.
-
Alg
veterán
válasz
Reggel 7:40 körül kapcsolták vissza, akkor ment
-
Scholes9
nagyúr
válasz
WhiteWalker #23770 üzenetére
Épp akartam kérdezni, h csak nálam van-e ez, de ezek után már nem kell, most kerültem csak a gép elé és jó lett volna 1 órácskát játszani...
Lassan itt az ideje, h újra legyen Steam accountom
-
Myth
aktív tag
válasz
Én 5 óra óta nem tudok belépni...
-
Jazz
veterán
válasz
Úgy néz ki mennek a szerók mert a többiek játszanak, de ha egyszer kiléptél a game-ből, akkor kint is maradsz.
-
alexdeak
csendes tag
válasz
WhiteWalker #22562 üzenetére
Én is DH-val tolom, most épp nightmare act 2 derekán, DPS olyan 1200 környéke, HP az meg olyan 5000 környéke, ám ha megsimogat egy kisebb spéci csoport, akkor nehezen viseli. Az Act 1 nagyon sima volt, én is csak azt tudom mondani, mint mások az Act 2ben így lehet lesznek gondjaid.
-
Ptech
addikt
válasz
WhiteWalker #22562 üzenetére
vitalityt feláldoztam a dexteryre
Pont fordítva kellene pedig. Ha csak nincs elég vit-ed, a következő nehézség elején pillanatok alatt bedarálnak.
-
válasz
WhiteWalker #20104 üzenetére
Ez nem igaz. Infernon kell kb. minden.
-
Ptech
addikt
válasz
WhiteWalker #20116 üzenetére
Az még nem nehézség, hogy fixek voltak a buildek egy jó ideig. Annak csak utána kellett nézni, hogy mire érdemes rakni, és arra rakni. jsp-n meg mindent meg lehetett szerezni fillérekért.
Hell/Inf vótmá amúgy, vagy csak a normal ennyire könnyű neked? -
rt06
veterán
válasz
WhiteWalker #20116 üzenetére
pont ezert nem kellett meggondolnod, volt class-onkent par build, azzal tolta mindenki, csak el kellett dontened, melyik szimpatikus
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Mert a Dio 2 aztán marha furfangos játék volt.
mod:
rt06:
Nope, ótós topikba. Kell nekem 2 ablkaban ph!-znom mikor nem tudok addig számolni.
-
rt06
veterán
válasz
miert? d2-ben mivolt?
annyi str, hogy elbird a cuccod, a tobbi vita
skillek guide alapjan es legalabb (sot!) annyira nem varialhatoan, mint itt
ha ezzel igy megvagy, mehettel ah-zni jsp-re, ahol bar kevesebb vlt a jatekbeli bug, cserebe lehet, hogy atvertek -
Ptech
addikt
válasz
Mert a kettőhöz rakétasebészi diploma kellett, nem?
-
akela91
addikt
válasz
WhiteWalker #19262 üzenetére
Én kovácsnál azt aprítom be amiért 100 alattit kínál a kereskedő, ha az felett van akkor megyek eladni.
-
mpierre
veterán
válasz
50-50% Kb, de lehet többet adok el.
-
válasz
Én inkább eladom.
-
szepi79
őstag
válasz
WhiteWalker #10531 üzenetére
mit értesz hamar alatt? 20-30 óra? (és mennyi is volt a max? 99? nem emlékszem már. nekem a személyes rekordom 60 körül volt)
-
szepi79
őstag
válasz
WhiteWalker #10519 üzenetére
attól függ, milyen szempontból tolták ki a szavatosságát. nálam, aki a "casual Diablo2"-es táborba tartozok, simán elértek egy ragequit-ot. számomra pont ellenkező hatást váltott ki.
és azért azóta eljött az MMO-k aranykora, akinek ennyi ideje van, hogy egy játékba annyit öljön bele, mint anno a D2be kellett, annak a nagy része már MMO-t tol, azért azokban sokkal több tartalom van; ergo ez a modell már nem lenne életképes. (persze erre vonatkozóan semmilyen statisztikám nincs, csak próbálok okoskodni, aztán vagy sikerült, vagy nem
)
-
akela91
addikt
válasz
WhiteWalker #10315 üzenetére
"Előrendelésnél a szállítást mi fizetjük"
-
warcat
veterán
válasz
WhiteWalker #9685 üzenetére
És ez miért rossz?
Azonnal otthon éreztem magam,első kari WD volt,tetszett de nagyon röghöz kötött,azóta felhúztam 5-6 demon huntert Leoricig,eddig ő a nyertes, nagyon jó lesz gyors farmolós ki-belépek játékra a vault+ tactical advantage kombó.
Kell neki egy megfelelő íj/nyílpuska,addig nagyon csalóka lehet,ne felejtsétek el,az összes képesség a fegyver sebzése alapján skálázódik.
Még a wizardot meg kell majd néznem.
Aktív témák
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest