Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Az Intelt is utolérte az USA új exportkorlátozása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
<cafat>
senior tag
hello mindenki
engem az érdekelne a játékkal kapcsolatban hogy akkor ez most online vagy sima single player?
az oldalon találtam redeem key-t, az mire jó?
valamint letölthető game klienst, és egy megvásárló linket is...
ha letölthető a game kliens, akkor mit veszek meg a dobozban? hogyha single player akkor miért van nethez kötve, vagy akkor mégis online lett és ilyen mmo féle? találkozhatok más játékosokkal? vagy csak kell 1 login, de mégis egyedül vagyok?
nem egészen értem, kérem valaki fejtse ki nekem -
Tatyla
őstag
alakulok mint púpos gyerek a prés alatt igaz res még nem annyira jó de coopban nem gáz:
kép -
Sonja
nagyúr
Hell-en Belial kifogott rajtam. 2x egymás után is elvéreztem.
Először csak egy nagyon kicsi hiányzott, de a szar zöld trutyi elől nem tudok elmenekülni.
Most nagyon felhúztam magam, majd reggel megpróbálom újra, most alvás. Talán sikerül (valahogy).
-
sittes79
addikt
Köszönöm Akela kollégának, hogy bejutottunk Infernoba, ahol mentem 5 percig és csak haltam
szóval újra kell öltözni, de arany eső van az biztos, egy útszéli hordóból kiesett vagy 1000 gold.
-
adamkaa777
senior tag
Mainem wizzard csak kellet 1 wd a csapatba a gargantuan igazából pajzsként használtam meg stunra... nagyából dmg re használhatatlan fear volt kb 2 óráig benn addokra de végül a végén cseréltem
(#24689) akela91 persze miután meghalt 10X szétört a cucca azért van 9500 hp
A fight túlélő fight nincs enrage ,fix minden -
akela91
addikt
válasz
WhiteWalker #24687 üzenetére
Ezt nem úgy értette hogy sok, mivel lvl56-on van nekem 32K, hanem hogy INFERNON, Diablo-t kivégezték úgy, hogy a DH-nak CSAK 9.5K HP-ja volt.
-
Dani82
senior tag
Nem lehet hogy ez a jatek unalmas?
honapokig vartam; de igy ket het alatt total meguntam. Lvl56 wizardkent halalosan unalmas az egesz. Kiteolas ha van hely ha nincs instant halal, szar lootok, szar ah, 4edszer hagy ne kezdjem mar megint el infernon... Erdekes
-
Alg
veterán
válasz
adamkaa777 #24681 üzenetére
Azért az a DH 9500 HP-val...
-
JSaN
addikt
válasz
Grat, en is WD vagyok egyszer szeretnek idaig eljutni.
Latom skill elosztast, alltalaban hasonloval megyek en is bossokhoz. A gargantuan eletkepes itt is? -
törölt tag
válasz
killerjohn #24608 üzenetére
Hogy csináljátok? Nekem lvl58 wizard, dps: 4500.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Gratulálok
-
adamkaa777
senior tag
meghalt diablo
-
Telda
addikt
Köszi a válaszokat!
-
Gyuri27
félisten
válasz
Televan74 #24675 üzenetére
Nem. Persze, hogy nem.
Az eddigi 50+ órából a fiammal játszottam max 1 órát.
Meg ha publicon lettem volna és feltörik az acc-t a cuccokat is elviszik. De nekem csak a goldom hiányzik.
Mondjuk azt nem tudom, hogy a goldot, hogy lehet elvinni.
Gondolom valami sz@r drágán megvásárlásával. De ennek nincs nyoma az ah feljegyzéseiben.
A tickettet megirtam.
Ha vissza állitják az acc-t akkor valamennyit újra kell játszanom. Jobb lenne ha csak a goldot kapnám vissza tisztán. -
akela91
addikt
Akkor ALL RES-re nem érdemes gyúrni mégsem Infernon azt mondjátok? :S
Barbárral vagyok, és lvl60 shoppingolásnál nem akarok mellényúlni. Kb egy életre veszem a cuccokat már. -
Fandango
veterán
Nem igazan volt kedvem utanna keresni, de ha valaki elarulna hogy a karakter lapon lathato armor es resist ertekek 60as ellenfelekre vonatkoznak akkor infernon a nagyobb szint miatt ezek hogy csokkenek vagy valtoznak?
-
Alg
veterán
Szrintetek lehet életképes egy full damage-re kiélezett barbár?
Berserker rage passzív(+25%), battle rage+marauder rúna (+30%), WotB (+100%) ezek így már együtt elég kemények, ha nagyon élezni kell lehet még a frenzy az utolsó rúnával (+20%), weapons master...
Persze rengeteg life steallel (revenge, overpower, charge)
-
Telda
addikt
Estét!
A Staff of Herding (titkos póni pálya) használat után eltűnik?
-
Rankerz
senior tag
Act 2 bosshoz,Belialhoz barbárnak milyen skilleket kéne használni? A Gear szerintem elég kéne h legyen.
-
Soni84
tag
Nekem azt hiszem ennyi volt a Diablo. Eljutottam 60-as szint infernóra. Éppen haladok Act 1-en, de valahogy nem fekszik nekem ez a kite-olós gameplay. És ahogy nézem act 2-4 csak mégjobban erről fog szólni!
1 ütés, halál.Emellett a játék nagyon rövid, hiába +3 nehézség és random pályagenerátor, sajna ez elég sovány/unalmas. Nem beszélve arról, ha esetleg még egy karaktert fel kellene húznom 60-ra akkor kezdhetem act 1 sztoriját 5.jére. Kösz nem!
Megvárom ezt a Grim Dawn, abban látok valami fantáziát, de ha a Diablon nem változtat valamit a Blizzard a jövőben akkor a csillaga nagyon gyorsan le fog áldozni!
-
maross
nagyúr
ha kilepek ah-zni, veszik a valor buff?
-
S e t h
nagyúr
Érdekes, nekem alacsonyabb int- tel van több sebzésem, most kezdtem a hell act 2-őt és 8000 felett sebzek és lóvét is csak óvatosan költöttem, mondhatni second hand cuccaim vannak, az olcsóbbik fajtából.
Ahogyan láttam, az int helyett az speed többet nyom sebzésben, le is cseréltem a gyűrűimet.
Nálam a venom-hydra alap, sok kemény helyzetből húzott már ki, pajzs helyett meg sourcet használok, persze vannak olyan szituk, amikből csak futással és újra bejelentkezéssel keveredtem ki(3 elite pack egyszerre).Ja meg most nézem, hogy kicsit kevés a vitality, nekem 29 ezer hp-m van, mondhatni egyharmaddal több mint neked.
Nekem ez az első karakterem, még kísérletezgetek vele, majd meglátjuk mi lesz belőle ha felnő.
-
Gyuri27
félisten
válasz
KonzolKartel #24664 üzenetére
Aha. De okos vagy.
Tegnap volt egy 25k-s vásárlásom. Azóta csak eladtam. De azok ára sincs meg. -
Sonja
nagyúr
Huhh, most picit felidegesített a játék.
3 nyilas, a főnök két sebezhetetlen minonnal, aki falat húz körém + lila/rózsaszín fénynyalábot készít 3db-ot, ami forog körbe, és pillanatok alatt leviszi a HP-m. 15x haltam és emlegettem a Blizzard készítők felmenőit.
Végül meglett, de ez még csak Hell Act 2.
-
Gyuri27
félisten
Olyankor mi a helyzet ha 320k gold eltünik egyik pillanatról a másikra a ládámból?
-
Alg
veterán
válasz
CsiguszMaxim #24657 üzenetére
agresszív bolyhoska
-
maross
nagyúr
100k-ert van most reduced level 1kezes balta, 550dps, ketto is, ha valakit erdekel.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Én mindig beszaladok a lecsóba, aztán harvest, manatöltős shadow walk, jó sok fetish, manatöltős torony, aggresszív bolyhoska és zombimedvék folyamatosan.
Először leszalad a HP-m akkor poti, majd lemegy mégegyszer, akkor jön az a paszív amelyik áttesz shadow walkba ha leesik a hp-d, majd shadow walk megint mert addigra már van cd-je. Ennyi idő alatt kb leesnek a packok. Ha shieldes, vagy elfut akkor meghalok és kell még egy ilyen kör, vagy akár két-három is.
Passzív skillek, a spirit nemtommi, a 20% dmg növelés, és a 300% mana regen.
-
persil
nagyúr
válasz
Tomics #24650 üzenetére
Teljesen az, még jól is bírja
Amúgy én nem tudom elképzelni, hogy tudnak egyesek úgy játszani, hogy ez a sok buziság(hp csíkok, plusz rajta a számok, sebzések stb stb) be van kapcsolva. Amúgy sem lehet látni semmit a hatmillió szörnytől, effektől, hát még így.
Én egyedül a crit sebzéseket kapcsoltam be, az valamennyire "érdekes" de amúgy teljesen felesleges információk és csak az amúgy is rossz látási viszonyokat teszik egyenlővé a nullával. Lefogadom feleannyiszor halna a srác is, ha látna valamit.
-
kexksz
addikt
válasz
killerjohn #24637 üzenetére
Lehet, hogy páran el vannak tévedve, de ez minden játékban illegális, kétlem, hogy itt kivétel lenne, pláne, hogy a Blizzard RMAHt is tervez - nyílván azért csinálja, hogy minden ember bypasselje és 3. embertől vegyen cuccot, mert az milyen jó dolog.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
rznk1986 #24651 üzenetére
Mobile Alerts-et is aktiváld be. Plusz védelmet nyújt.
Valószínű egy keylogger-el kiolvasták a jelszavát úgy tudtak belépni a bonyolult jelszóval.
-
rznk1986
tag
válasz
persil #24649 üzenetére
Elnézést kérek tőled, valóban van, telepítettem és hozzá is adtam!!!!!! Valszeg időben mert a weboldal kidobott ilyen hibaüzivel: "too many log in attemps".
Pedig nem próbálkoztam...... Haver cuccait mikor kirabolták akkor a felét fel tudtam szedni, mert tudtam hogy a barátnőjénél van és nem lehet ő online, ezért beléptem a game-be és pont a földre voltak kiszórva a cuccai amikor pakolták ki én meg ugye felvettem őket. Úgy hogy valszeg én lettem volna a következő áldozat mert picit felhúztam őket, azonnal ledobtak a haver friendlistjéről
-
Colegák. Az hogy a pitlibe lehet, hogy néha(najó van, hogy sokszor) szaggat a game. Indítok új karit pl és ilyen apró lagok vagy szaggatások vannak. Profilomban a gépem, szerintem nem szaggathatna semennyire.
-
execute93
őstag
3k dps durván 7 k hp wizard lvl 46 nightmare act 3, türhető?
-
Szancsó
aktív tag
válasz
rznk1986 #24631 üzenetére
Nincs almás telefonom, de az Account security oldalon van egy link App Store-ba: Battle.net Mobile Authenticator.
-
KonzolKartel
őstag
ha az ember olcsón hozzájut akkor, miért ne?
-
Tomics
addikt
Milyen billentyűzetet használtok? Nekem egy öreg HP van jelenleg, ezzel nem olyan nagy élmény játszani.
-
killerjohn
addikt
válasz
kexksz #24632 üzenetére
páran nagyon el vagytok tévedve az "illegális" és a "nem illik", meg "a blizzard csúnyán néz rám ha..." fogalmak között. szerintem aki goldot vesz az szimplán hülye (magánvélemény), de az hogy erkölcstelen meg unfair. gyerekek, ez még csak nem is ladder. nincs egymás közt verseny. miért is fáj ha ő pénzért vett szeróban rohangál? mert nem kattintgatott érte hanem dolgozott (mármint a pénzért amiből a goldot vette). az is erkölcstelen akinek apu veszi a lakást, mert te saját magadnak vetted? maximum irigyelni lehet, meg savanyú a szőlőset játszani, nade hogy "erkölcstelen"?? képzeld el, sokak szerint az is annak számít, ha élvezetből dugsz...
és az RMAH? meg 10-ből 8 androidos játék ahol mikrotranzakciókkal veszed a coinokat.hogy felszereld magad?
-
rznk1986
tag
válasz
Mr.Csizmás #24630 üzenetére
Köszi, holnap asszem reggel első utam oda vezet, addig meg ki nem logolok.... Ez nagyon gáz és kemény story. Ajánlom h mindenki szerezzen be egyet.
-
Neró
őstag
Újabb link, ez már jó. Élő közvetítés, WD Infernó. A közvetítés olyan amilyen, ezt nézzétek el, de a lényeg az látható.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
kexksz #24632 üzenetére
Akkor gondolom az RMAH-ról is ez lesz a véleményetek, mert az hét szentség, hogy Blizz erre építette fel a játékot.
Nonszensz, hogy Barbárral vagyok és Monk, DemonHunter, stb cuccok esnek 24 órában.50 órányi játékkal kevesebb, mint 400k gold esett nekem. Mi ez, ha nem lenyúlás?
Btw, nem reklámoztam semmit. Csak tényeket közöltem.
-
kexksz
addikt
válasz
radi8tor #24628 üzenetére
Tényleg nem tudom mi a helyzet ebben a játékban, de máshol (WoW, Cabal, SWTOR, GW, csak pár, amit játszottam.) a társadalom szégyenének számított az, aki pénzért vette a goldot, nem csak azért, mert illegális, de sok ember szerint teljesen erkölcstelen és unfair. Helyedben nem reklámoznám.
-
rznk1986
tag
válasz
mpierre #24627 üzenetére
VOLT. fostos iPhone-om van és arra már megszűnt az authenticator, 2009ben volt asszem, csak androidra van... wááááá. haver kariját most fosztották le csontra. nem járt se public gamebe se sehova, csak velünk és a jelszava kitalálhatatlan volt szóval be vagyunk szarva mindannyian
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kovsol #24620 üzenetére
Tévedsz! Act 1 igencsak rászoktatott arra, hogy ne álljak be a tömeg közepére(csak az utóbbi időbe tojtam rá, mert oda már kicsit erős vagyok, egyedül az arcane mobok tudnak csak megszivatni). De az, hogy Act 2-be még csak azt se lehet megcsinálni, hogy odarohanok beleütök kettőt, majd elfutok a köv. stun-ig, az már sok. Ugyanis nyomok egy stun-t odarohanok, beleütök kettőt, de elrohanni már esélyem sincs alélkül, hogy visszaütéskor a 47k HP-m ne essen 5000 alá. A coop, meg olyan, hogy ha valaki becsatlakozik, akkor még eddig se jutok el, mert eleve erősebbek a mobok.
Igazából a legnagyobb bajom az, hogy mindegy mit csinálok, milyen cuccot veszek semmi se változik. Eddig azt hittem lényeges az all resist, de ettől sem életképesebb, mint amikor csak 300 volt. Ha meg user error, akkor meg így jártam. Ahogy figyeltem coop-ba a többi kasztot, nekik rohadt sok lehetőségük van változtatni(főleg ha a skilleket nézem), ez a barbárra már nem igaz...
F-ECT$: Fogalmam sincs, más kaszt igazán nem is tetszik, pont ez a bajom.
D1rect: Annyi előnyöm akkor is lesz, hogy nem kell az orruk elé állnom, ha ütni akarok(ha egyáltalán indítok másik karaktert).
killerjohn: Hát amíg az nem jön, én biztos hozzá nem fogok nyúlni...(délután annyira felhúzott, hogy szégyen nem szégyen, égő, nem égő szétvertem itthon egy rossz billentyűzetet, ami már semmire sem volt jó...)
-
rznk1986
tag
Sziasztok,
Nincs vkinek Blizzard Authenticatora eladó??? MOST AZONNAL kéne, picit be vagyok fosva. BP-en elmegyek érte most rögtön.
-
válasz
KonzolKartel #24611 üzenetére
Vegyél AH-ban egy 1400+ DPS mault, aztán lesz nagy boldogság mert minden spelled brutálisat fog sebezni.
A castolás lassabb lesz arra készülj fel, persze ha coop-ban van valaki aki meg tudja fogni a mobokat kicsit, akkor remek. Vagy +AS tárgyak.(#24614) Nordic: Majd amikor rájössz, hogy a távolsági karakterek ugyanezt előadják a fehér egyszerű moboktól is átgondolod a témát.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
kexksz #24619 üzenetére
Ja értem. Csak én pl ezt kisebb "bűnnek" tartottam, mint eladni az accot, ami más illegális tevékenység jellegét is felveti, pl hogy visszalopom az accot, vagy a vásárlóét ellopják, és nem tudja visszaszerezni...Még arra leszek kíváncsi ezekkel a hivatalos gold seller és power leveling cégekkel mit fog kezdeni a blizz. Néztem az áraikat, 1-60-ig felhúzás az 38 ezer Ft, 1 M gold pedig 7000 Ft körül. Azért ebből meg is lehet gazdagodni. Ha 7 óra alatt megvan 1M arany, az már 1000 Ft/óra... ami nem kicsit jobb, mint 3 műszak Visteonban, nincs hétvége, havi 60K-ért.
-
Lares
csendes tag
Hello!
Akinek guest pass kellene, van nálam 2 db!
(első 2 pm viszi)
-
Ren Hoek
veterán
válasz
kexksz #24613 üzenetére
De miért lenne illegális? Nem egyszerre játszanak vele, hanem külön külön. Persze lehet benne van az eulában (Benne van egyáltalán, hogy tilos másnak odaülnie a gép elé, vagy más gépről belépni?) Nem látom be miért lenne törvénysértő. Bebizonyítani meg lehetetlen, mivel átmehettem a haverhoz és ott játszottunk vele. Vagy ketten már nem is ülhetünk a gép előtt, mert az illegális? Épp elég bünti, hogy be kell osztani a napokat
Blizz épp eleget kaszált vele, és megoldották a warez problémát is (egyelőre)...RMAH-n meg sokmilliós nyeresége lesz. Ezért kellett volna 20 millióra túlméretezni a szervereket...
-
KonzolKartel
őstag
válasz
killerjohn #24608 üzenetére
Nekem is wizardom van, és én szívok vele rendesen.
33k hp
reseket most nem tudom, de ilyen 160 körül
31k dpsBal klikk piercing orb
jobb blozzard
diamond skin
hydra
energy armor
mirror skinpassív rúnáid mik?
Amit ki ír damage-t, abba beleszámolja az AS-t, nem?
Direkt azért vettem egykezest, mert így van off handem, és jobbak az attack speedjeik.
Dagger 940dmg 1,70-es AS, off hand meg 34-230-ig sebez. -
persil
nagyúr
válasz
CactuS #24604 üzenetére
Fists of thunder és thunderclap a legnagyobb királyság, szerintem messze ez a legerősebb primary attack, nekem annyira bejött a teleportálás, hogy akárhányszor váltottam át az új primary skillekre/rúnákra, hogy kipróbáljam, egyszerűen nem tudtam elviselni, hogy oda kell menjek az ellenhez
A way of the hundred fist utolsó rúnája sem rossz mondjuk, de egyrészt sokkal kisebb távról tud ütni, másrészt csak előre fele hat a harmadik ütés sebzése és, ami a leginkább zavar benne az az, hogy egyszerűen hülyén néz ki a skill. A száz ököl útja, ehhez képest a 3 ütésből kettő döglassú
Inferfno: nem tudtam mire számítsak, mert a videókban lehetett látni szanaszétgyalázott karaktereket és alig pár másodperc alatt bevert bossokat is. Most így félúton leoric felé azt tudom mondani, hogy alapjáraton nagyon jó, kellemesen nehéz, viszont 1-2 spec képessége a szörnyeknek egyszerűen szánalmasan sokat sebez, néhány elit pakk szó szerint megölhetetlen.
31k hp-m és 4.2k armorom és 50% all resist-em van, de ehhez képest a legelső fejezetben például a fire chain-es ellenfelek 2, max 3 másodperc alatt le tudják szedni az egész életem, ha rossz helyre lépek. A molten szintén 1-2 mp alatt leszedi, ha ráállok. Ha valami szemét képességet kapnak ezek mellé(shielding, waller, jailer, arcane stb... ) akkor egyszerűen képtelenség őket megölni, bármit csinálok, ráadásul, csak úgy van értelme, ha halálonként legalább egyet sikerül leszednem, mert különben felgyógyulnak. Ha nem nerfelik ezeket a skilleket, akkor inkább kezdek én is új karaktert, mert így túl brutális. De ezt leszámítva kellemesen nehéz, van benne kihívás. -
F-ECT$
titán
Uccsó próba: valakinek nincs véletlenül elfekvőben egy guest pass, amit elküldene nekem privátban?
-
killerjohn
addikt
válasz
KonzolKartel #24603 üzenetére
a dps 41K force weaponnal
Tomics: ez része lesz a játéknak, csak még fejlesztik
-
whitezo88
nagyúr
jó lesz
[link]
és milyen régi, másfél éves, nem tudom miért nem került bele még... -
tatabánya
senior tag
magához rántós, pajzsos kék pöcsedlik már a sírás kerülgetett. még pedig csak hell act 2, lehet co opban kellene folytatnom
-
KonzolKartel
őstag
válasz
killerjohn #24602 üzenetére
mekkora a dmg-ed?
-
killerjohn
addikt
én úgy vagyok vele, hogy nagy sebzésű, bazi lassú kétkezes fegyó, plusz itemekben ias. így picit nerfelem a hydrámat, és nem használok act1-ben signature spellt, hanem a left mb az orb, a right mb peddig blizzard. mindkettő 20AP rúnával. minden orb 50K körül sebez, és regennel együtt olyan 8-9-et tudok kilőni folyamatosan, igaz hogy rohadt lassan. viszont odab@asz, kevés monsta éli túl az elsőt... blizzard meg kell "oh shit" menekülni...
act3/4 farm terv pedig az hogy a left mb az orb helyett a seeker missile lesz, és run-seeker-blizzard-run-seeker-hyra szekvenciában menekülök körbe körbe
igaz addigra valszeg nem lesz elég az 1K fegyver alapsebzés, hanem be kell szerezni egy 1.2K-sat, és még gyúrnom kellene crit és critdmg témakörben is. terveim szerint simán összejöhet a 80K alapsebzés orbbal (és 130K crittel). wizzel semmi értelme dps-t nézni max ha crit-proc&ias&signature a cél (mint D1rectnek)
aztán ha ez sem elég inferno act4-re, akkor uninstall
Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- Eladó Gamer félkonfig : ASRock Gaming Fatal1ty alaplap/16GB DDR4 RGB/i7 6Gen/hűtés !
- ASUS ROG Strix SCAR G733ZW-KH116W
- Forza Audioworks (FAW) Claire Hybrid HPC kábelek (6.3 és XLR) Sennheiser 6XX-sorozathoz
- Fujitsu LifeBook U7512 12. gen. i5 laptop /12X4400 Mhz, 16GB DDR4, 256GB SSD, Intel Iris Xe Grahics
- Super Nintendo All Stars + Super Mario World konzol (SNES) 1Chip 02 super nintendo
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest