Hirdetés
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Franklin
addikt
válasz
Sirandrish #49824 üzenetére
Follower nélkül nézted?
-
Franklin
addikt
Milyen érdekes az emberi elme... rendszert keres mindenben és mesterséges beavatkozást sejt minden történés mögött. Lásd: "folyamatosan állítgatják a droprendszert" :-)
Pókereztem online egy időben, ott is minden második ember sírt, hogy "csal a terem", mert ászpárral már harmadjára kap ki zsinórban.
Azt hiszem sok ember nem tudja mit jelent az "esély" fogalma. Mennek két runt toronymagas MF-ben, nem esik semmi jó, és már jön a legörbülő száj, hogy "szar a drop". Bezzeg másnak meg nulla MF-fel 2 legendary is esett.
Az meg sem fordul a fejükben, hogy két run, öt run, tíz run az semmi. Kicsi a minta. Majd ha mennek tízezer runt (amit nem fognak, nyilván), akkor fog meglátszódni _biztosan_ a magasabb MF. Az esélyek csak hosszú távon mutatkoznak meg igazán.
Na, ezt csak úgy zárójelben :-)
-
Franklin
addikt
válasz
Rankerz #47638 üzenetére
De, pontosan arról van szó, hogy mennyit szánsz a cuccra, vagyis mennyit bidelsz rá.
Aki kevesebbet bidel, mint a legnagyobb bid, az nem kapja meg. Függetlenül attól, hogy mikor bidelt kevesebbet, 1d12h-kor vagy <1m-nél.
Aki nagyon akarja, az tegye fel az anyját is a tárgyra, de minimum az összes pénzét :-D
-
Franklin
addikt
válasz
Rankerz #47629 üzenetére
De miért kéne megvárni az utolsó másodperceket?
Ha én egy tárgyra 10 misit szánok, akkor teljesen mindegy, hogy 1d12h-nál, vagy >1m-nél bidelem be. Ha nem volt nagyobb licit én viszem, ha meg volt, akkor meg bidelhetek én bármikor, akár 0.000001 mp-nél, úgyis a nagyobb fogja vinni.
De cáfoljatok meg, ha rosszul tudok valamit.
-
Franklin
addikt
válasz
Bronco80 #47557 üzenetére
Én még nem láttam, most megnéztem, hát tényleg nem gyenge :-)
-
Franklin
addikt
Egy lájtos run inf act1-2-3-ban? Vegyen fel akinek kedve van (akár máskor is): MilanBoros#2547
szerk: jöhet bárki, én monkkal vagyok
-
Franklin
addikt
Jönnék én is partizni... vegyen fel, akinek egy monk tank hiányzik. Akár most is tolhatjuk.
-
Franklin
addikt
1. paragon szinten vagyok és már esett egy legendary. Igaz miszlikben végezte a kovácsnál... :-D
Nem tudom mi lesz ennek a hosszú távú hatása. Szerintem 1-2 hét habzsi-dőzsi után visszaveszik a dropot.
-
Franklin
addikt
válasz
sunnymarcell #45656 üzenetére
Encinek pont jó lenne, jól mutatna a hátára akasztva :-D
-
Franklin
addikt
válasz
mikromanus #45462 üzenetére
Kék items only, fehér items only karival próbálkoztál már? Vagy valaki?
-
Franklin
addikt
Srácok, hogy tudnám kicsit növelni a monkom dps-ét?
Jelenleg 15k, buffal 17k. Jó lenne legalább 25k.
Kb. 4-5M goldom van rá. Esélytelen?
-
Franklin
addikt
Amíg nincs D3, addig beszélgessünk másról... ti melyik elite képességet utáljátok a legjobban? :-D
-
Franklin
addikt
Szerintetek megért EZ 2.2M goldot?
-
Franklin
addikt
Melyik a jobb pajzs monknak? A 2700-3700 block amount 20% chance to block-kal, vagy a 3700-4700 16%-kal?
Többi érték kb. ugyanaz.
-
Franklin
addikt
válasz
Bazzzs #40143 üzenetére
Ezekkel a statokkal sztem az első elite/uniqe szörny megállít nagyon csúnyán.
Res-t fel kell vinni legalább 500-ig, sebzést legalább 12e-ig, Life on Hit-et is jó lenne elmozdítani a nulláról, mondjuk 800 körülre.
Persze ennyi pénzből ez nagyon nehezen fog menni, szerintem menj vissza Hell-re farmolni kicsit.
-
Franklin
addikt
Utóbbi időben alig tudok eladni valamit. Gondolom rengeteg tárgy kerül fel, csoda kell, hogy pont az enyémet vegyék meg.
Még azokat se viszik, amiket direkt alacsony áron teszek fel. Biztos nem találják meg. Szűrőt remélem hamarosan bővítik. Jó lenne, ha az értékeknél -tól-ig is meg lehetne adni számot.
-
Franklin
addikt
Na írják már Blizzék, hogy a PayPal javít valamit a rendszerén holnap délelőtt, az alatt az idő alatt nem fognak menni a PayPal-os RMAH tranzakciók.
Reméljük dühös fórumtárs is hamarosan viszontlátja pénzét :-)
-
Franklin
addikt
válasz
Matyó83 #39582 üzenetére
Minden cuccot le kell cserélni olyanra, amin van res. Másképp nem megy.
Persze ez elég sok pénzbe fog kerülni. Mert ugye legyen rajta még dex, vita, loh, csizmán move speed, plusz pickup radius se árt... fegyver még üssön is valamit... és akkor crit dmg, crit chance még sehol...
1 millió gold / item alatt nem nagyon úszod meg.
(Jöhetnek a "de én 10e-ért vettem jót" hsz-ek :-D)
-
Franklin
addikt
válasz
Lézerparaszt #39536 üzenetére
Köszönöm uram, szóval nyugaton a helyzet változatlan :-D
De legalább elment ma egy páncél 30 ojróért :-)
-
Franklin
addikt
Két hétig nem volt netem, valaki összefoglalhatná az ezen idő alatt keletkezett potom 2000 hsz lényegét... :-D
Patch nem volt, azt láttam, mikor beléptem. Egyéb újság?
-
Franklin
addikt
Nálam ez akkor jött elő, amikor másik gépen is beléptem az accountra. Onnantól kezdve mindig kérte a megerősítést.
Akkor múlt el, mikor beállítottam mobil alerts-et.
(#36297) bajtokarpi: válassz ki egy res-t és csak arra gyúrj, plusz allres-re. Utána tedd fel a One With Everything passzív skill-t és minden res-ed ugyannyi lesz, mint az az egy, amire gyúrtál.
A fentiek közül amúgy én az utolsót venném. De akkor a többi cuccodon is poison res legyen.
-
Franklin
addikt
válasz
killerjohn #35560 üzenetére
"a userek 90%-ának még mindig semmi gőze nincs a buildekről, az aktuálisan menő cuccokról, a keresett stat kombókról"
Nekem mondod? :-D
-
Franklin
addikt
Haha, ékszerész barátunk mondata különösen jól sikerült :-DDD
-
Franklin
addikt
Bashiok twitter:
"Apparently the way public games are counted was changed in 1.0.3 and no one told us. Hahaha! Such is life."
Itt mire céloz? Milyen számláló változott?
-
Franklin
addikt
Vicces ez az AH. Pontosabban az emberek viccesek.
140 DEX, 65 VIT, 53. szintű kék gyűrűk mennek 150-200e körül.
UGYANILYEN statos 60. szintű kék gyűrűk meg milliókért. Noormális??? :-D
-
Franklin
addikt
Ez a nephalem valor elég jól adja. Most lettem 60. szintű és Hell Act3-ban úgy jön a sárga, mint eddig a kék.
Az más kérdés, h 90%-a feldarabolva végzi a láda alján, de azért mégiscsak jobb érzés :-D
-
Franklin
addikt
Gibbering Gemstone farmolók! Lehet utálni!
Összesen kétszer jártam a Frost barlangban, egyszer nightmare-en, egyszer hell-en, mindkétszer esett a gemstone... :-)
Másnak meg harmincadjára sem... vicces ez a játék :-)
-
Franklin
addikt
Na, 84 óra játék után kiesett az első legendary, Hell Act3-ban.
-
Franklin
addikt
Ezt most buyoutoltam 300K-ért... megérte, vagy jól járt az eladó? Hasonló daggerek milla alatt nincsenek fent. Mennyiért mehet AH-ba vagy RMAH-ba?
-
Franklin
addikt
válasz
Bencus88 #32954 üzenetére
Érdekesek ezek az árazások, mezei játékos honnan tudná, hogy mi mennyit ér?
Felnéz AH-ra, lát hasonló tárgyakat 10k-ért meg 1M-ért is. Honnan tudná, hogy most a 10k-s srác volt hülye h olyan olcsón adja az űbertáp cuccot, vagy pistike bohóckodik az 1 millás buyouttal? A bid összege se mond semmit, nem lehet tudni, hogy a licit valóban 500k-nál tart, mert mondjuk 10k-ról indult, hogy eleve 500k-ért tették fel.
Korábban írta valaki, hogy egy elég jó tárgyat többször is felrakott olcsón, nem kellett senkinek. Utána felrakta megint, de véletlenül egy nullával többet ütött be, úgy meg elvitték.
Na jó, elmélkedés vége :-)
Ui: végére egy poén, ma beléptem publikba és néztem egy nagyot a bannereken :-D
-
Franklin
addikt
Mennyit érnek ezek szerintetek?
-
Franklin
addikt
Néhány ötlet a Monkomhoz, hogy ne essen össze minden második kanyarban Hell Act1-en?
Nightmare még jó volt, bár Act4 vége felé már voltak problémák.
95%-ban publikon tankolok, szóval dps nem olyan fontos (gondolom én)
Szerk: haha, most látom hirtelen mennyien kérdezik kb. ugyanezt :-D
-
Franklin
addikt
Na már írják a bréking nyúzban is, hogy invesztigálják az issút :-D
-
Franklin
addikt
Na már a státusz oldal szerint is lehaltak az EU szerverek..
-
Franklin
addikt
Asszem ez alkalmi vétel volt :-D
-
Franklin
addikt
A patch-elés délután 1-ig fog tartani várhatóan, addig ne csodálkozzon senki, hogy nem megy az AH meg egyebek.
-
Franklin
addikt
válasz
Wolverine #30549 üzenetére
Végül is logikus. Nem érdekük, hogy túl sok ember jó cucchoz vagy sok aranyhoz jusson.
Elég ha pár ezreléknek esik vmi űberbrutál tárgy, azok majd szépen kirakják RMAH-ra jó drágán (megtehetik, mert kevés hasonló van), a Blizzard meg leveszi a részét a tranzakcióból.
Ha mindenkinek esne napi 1 legendary, ki vásárolni az AH-ban?
-
Franklin
addikt
válasz
#59070464 #30535 üzenetére
Royal Crypts-et már elég régen nerfelték, kb. pár nappal megjelenés után.
Ma volt egy vicces beszólás publikon. Monkkal GF-es gear-ben nyomultam Nightmare Act2-n egy wizarddal. Elvileg tankoltam, de elég lassan haladtunk ugye. Kis idő múlva beírom neki, hogy "bocsi hogy gyenge vagyok, GF cucc van rajtam", erre ő: "bocsi, h gyenge vagyok, wizard vagyok" :-DDD
-
Franklin
addikt
Vótmá?
Real Money Auction House – Current Issues
Írta valaki, hogy nem tudja csatolni a PayPal-t az accountjához. Jelenleg ez nem lehetséges a játékból, csak a bnet oldalról.
Továbbá akik digitálisan veszik meg a játékot, azok csak 72 óra elteltével tudják használni az RMAH-t. Akiknek utána sem működik, azok reseteljék a jelszavukat.
Van még pár infó a linkelt oldalon, de asszem ezek a lényegesebbek.
-
Franklin
addikt
Épp elkezdtük Normalon ölni Diablót egy 3 fős partiban, mikor megjelent a vészjósló szöveg: SERVER SHUTTING DOWN IN 15 MINUTES
Ejha mondom, jó kis képessége van a dögnek, ha nem öljük meg 15 percen belül, akkor leállítja az egész szervert :-D
-
Franklin
addikt
Srácok, lehet valahogy "resetelni" az accountot? Mert ha most indítok egy új karaktert, akkor ugye egyből van egy csomó aranya, gemje, cucca, fejlesztett kovácsa, stb. Így viszont csak az első karival kihívás a játék, utána már nem annyira.
Töröljek minden karaktert? Vajon akkor megmarad az arany meg a fejlesztések? Vagy indítsak HC-t?
-
Franklin
addikt
válasz
GeneraL_XTX #28188 üzenetére
Hidd el, ha beindul a PVP is, lesz olyan ember, nem is egy!
-
Franklin
addikt
válasz
kovsol #28178 üzenetére
Sose becsüld túl a gazdag és tudatlan gyerekeket... :-)
Ha csak TF2-ből indulok ki, ahol valódi pénzeket fizetnek ki egy olyan itemért, ami semmi pluszt nem ad, csak másképp néz ki (unusual sapik), akkor bizony rengetegen lesznek, akik itt is mélyen a zsebükbe fognak nyúlni.
-
-
-
Franklin
addikt
Üdv! Erre valaki?
-
Franklin
addikt
Srácok, aki két gépen is nyomja ugyanazzal az accountal (pl. meló + otthon): tőletek is kért belépési megerősítést, mikor először akartatok bejelentkezni egy másik gépen?
Vagy ezt csak újabban vezették be az account lopási mizéria miatt?
-
Franklin
addikt
válasz
BloodyEddie #16129 üzenetére
Júni 15 körül indul a mindenki számára elérhető Starter.
-
Franklin
addikt
Működik még valakinek a Guest Pass nélküli játék?
Így csináltam mindent, de nem jelent meg a Starter Edition az accountomon.
Ez most egy kiskapu volt, amit bezártak, vagy esetleg a túlterheltség miatt nem működik?
-
Franklin
addikt
Igaz, hogy 60. szintig lehet csak felhúzni a karikat?
-
Franklin
addikt
Szerintetek egy accal tudunk játszani ketten?
Úgy értem, hogy pl. délelőtt én tolom, délután meg egy haver? Persze nem ugyanazon a gépen...
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest