- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RWD
tag
Sziasztok. Vagy egy teljesen jól szuperáló 5590-es Latitude-om, viszont az elmúlt 2,5 év rámutatott arra, hogy a 8GB RAM kevés lesz már ide. Bővíteni szeretnék, elvileg van rá mód hardver oldalról, viszont a lapos még garis 2023 júliusig. Írjak a supportnak, és ők vállalnak RAM bővítést, vagy bátran nyissam fel a belét? Szerintem ez utóbbi módszernél ugrik a gari...
Van valakinek tapasztalata? Nyílván írok a supportnak is.
Köszi. -
CSB29
aktív tag
válasz
soldi3r #69043 üzenetére
https://www.laptophardware.hu/3-eres-mikieger-mickey-mouse-halozati-tolto-kabel-15-m-905.html?gclid=Cj0KCQjwl9GCBhDvARIsAFunhskVw8QVTsD5VHXtNC9mW2NW5o_iX3pK-kbLI6rqTsENBqQ2Vo9nCSAaAkwNEALw_wcB
Ha erre gondolsz, akkor köszi, ennyi lett volna csak a kérdés, megtaláltam így.
-
CSB29
aktív tag
Sziasztok,
Remélem továbbítotok, vagy kapok segítséget.
Dell E5495 gépem van (ugyanaz mint az e5490, csak AMD)Csak a 3 fejű hálózati kábelt kéne cserélnem (jön szét a szigetelés és veszélyes már), arra tud vki linket? Tehát nem az egész tápot, csak az olcsú kábelt, nem akarok 10-15 ezret fölöslegesen kidobni.
Ilyet, csak táp nélkül:
https://www.laptophardware.hu/dell-latitude-5490-195v-462a-90w-os-gyari-uj-laptop-tolto-3793.html?gclid=Cj0KCQjwl9GCBhDvARIsAFunhsn9IP075Bo_AjVyaGaaawqiqiFWhr2PoeVbpHm-pMSJocFFJdSPDvwaAkbUEALw_wcBKöszi
-
Most jött az infó, hogy a Dell G3 3590 sorozatnál már revízió 1-re cserélik a zsanérhibával érkező darabokat, szóval akinél jelentkezik a zsanérhiba/burkolatszétnyílás, az örüljön is kicsit, mert már ismert a hiba, és talán javítottak rajta (improved hinges-t "hazudnak" rá
)
-
Gempas 70
aktív tag
Sziasztok.
7440 Lati. Szeretnék a 8gb ram helyett 16-ot-
Bocsi ha láma kérdés... de a cserével jár valami nyűg? Értem ezalatt Win újra húzása vagy ilyesmi.. Vagy csak sima csere és bekapcs és megy tovább a gép.
Köszi -
lovas001
aktív tag
-
lovas001
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Adott egy dell 6540. (i7 4800mq)
Probléma az órajel ingadozása terhelés alatt akár 1,9ghz ig droppol.
hőfokok rendben, max terhelés mellett így 62-63 fok ig melegszik a cpu, lap se megy vészesen fel. terhelésnél 2,5-2,2 ghz az átlagvmert :edp current limit hibája van. Próbáltam állítani xtu val illetve throttlestop al is egyelőre sikertelenül. olvasgattam a neten , de nem igazán sikerül megoldanom a problémát. (pkg power max 29,5w vesz fel akkor is ha beállítom a tdp értékeket a max felvehetőnek 47w-> vagy bármennyinek is) akkumlátor nincs berakva adapter tesztelve . Valami ötlet esetleg? E léggé teljesítmény szerényen üzemel így a gép .[ Szerkesztve ]
-
Dronte
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőmnek van egy Dell G3 3579-A30P notija, ami egy nagyon kellemes, izmos gép, de meghökkenve tapasztaltam, hogy nincs benne SSD. Na most ez teljesítmény szempontjából nagyon komoly bottleneck (Archicad, Autocad és hasonlókat használ). 1 db 1 TB HDD van benne, és szeretném upgradelni neki, de csak akkor, ha maradhat mellette az SSD is.
Végigpörgettem a manualt, ami elvileg ehhez tartozik [link]
Egy megerősítést szeretnék tőletek kérni, hogy a HDD mellé berakható egy SSD is? Ha jól sejtem, M2 SSD kellene mellé. Ebből mi az ajánlott? (250gb) Köszönöm a segítségeteket!Erre gondoltam pl: [link]
[ Szerkesztve ]
-
tsiga18
tag
Olcsó éppen az enyém se volt, de pont vizsgaidőszak előtt novemberben halt meg a régi Lenovo g580-am és pótolni kellett gyorsan.
Eddig elégedett vagyok a g7-tel, az i5-10300H + rtx2060 + 32GB Ram teszi a dolgát
Egyedül a turbó boost van kikapcsolva a CPU-ra, hogy hűvösen tartsam, amire kell elég egyelőre így is -
tsiga18
tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérdeni Dell G3 3590 géppel kapcsolatban.
Amikor lecsukom a fedelét, akkor nyikorgó hangot ad ki a zsanér és a csatolt képen láthatóan szétfeszíti a műanyag keretet. Tudok valamit kezdeni ezzel itthon (gari vesztés nélkül), vagy mindenképp szervízbe kell vinni? Céges gép, nem szeretném ha kiesne napokra/hetekre. -
-
wd.taz
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Dell Latitude E6220-am. Jelenleg egy Intel® Centrino® Advanced-N 6205, Dual Band WIFI kártya van benne, ami jól működik, de nincs rajta BT.
A helyére bepattinthatok egy Intel® Centrino® Advanced-N 6235, Dual Band-et? Ezen már van BT is.
Én nem látok különbséget: [link]Tazi
-
haypro
senior tag
Köszi a választ.
Szóval szerinted nem lehet vagy nem érdemes megpróbálni visszaragasztani? A bezel része a szélen a gumi?
[Ez mondjuk megfelelne?] -
törölt tag
Sziasztok!
Röviden, kellene egy laptopHosszabban, még soha nem volt laptopom, csak asztali gépem és tabletem. Kicsit utána olvasva, HP-t és Dellt ajánlották legtöbben.
Amire kellene, konkrétan, stadionban ülve tudósítani focimeccsekről, futna rajta egy spec. szoftver is ilyen célból, de semmi különös, egyszerű pötyögés, ki kapta a sárga lapot, ki rúgta a gólt, ilyesmi + netezés és nem baj ha filmek is nézhetőek rajta.
Komolyabb gépigény nincs, játszani nem fogok rajta.
Én most azon vacillálok hogy jobb egy újat venni, pl. egy ilyet
Dell Inspiron 3501
Vagy érdemes nézni használtakat is egyes helyeken ( jebeto, compuerfactory )? Nem tudom ezek megbízható helyek-e? Mondjuk garanciával kínálják pl. ezt:
DELL Latitude E5470Szívesen veszek bármilyen ötletet vagy tanácsot mert nem értek hozzá igazából, szimpla felhasználó vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Windows 10
- Ukrajnai háború
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ZBook 15u G6 15.6" 4K IPS i7-8665U Radeon Pro WX 3200 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- G15 5520 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Irodai Laptop I i5-3210M I 60GB SSD I 8GB DDR3 I 1366x768 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest