Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonny C.
tag
Sziasztok!
Az alábbiakban szeretnék segítséget kérni: az egyik rokonomnak vettem egy használt Latitude E4310-t (a minél olcsóbb, de használható volt az ő kritériuma). Viszont a Wi-fi-t nem bírom éltre kelteni. Kipróbáltam minden létező drivert a Dell weboldaláról. A tények:
eszközkezelőben látszódik a Wi-fi, a windows szerint megfelelően működik: eszközkezelő . A tálcán viszont: tálca át van húzva az ikonja és a rádió letiltva infót írja. Ha próbálom bekapcsolni a Dell segédprogramjából: engedélyezés akkor a következő hibaüzenetet kapom: hibaüzenet . A kis kapcsolót hiába kapcsolgatom a laptop jobb oldalán nem történik semmi illetve a manual alapján billentyűkombinációval nem lehet bekapcsolni a wi-fit. Lefutattam a Dell WLAN segédprogramjának hardverdiagnosztika részét és a következő eredményt hozta: teszt . Lehet, hogy a kártya rossz vagy esetleg a kis kapcsoló amivel életre lehetne kelteni a Wi-fit?
Próbáltam egy live Linux DVD-vel is, de ott sem ismerte fel a WLAN kártyát!
Ha valakinek van ötlete legyen szíves megosztani! Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest