- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
Amennyire tom meg olvasgattam, a Vostro amolyan consumer/bc gép lesz. Több mint egy comsumer ld. uj inspiron de kicsit kevesebb mint egy igazi bc ld. latitude. Persze lehet h nem is kevesebb. inkább csak más. Elvégre más rétegnek is szánták. Olyan arany középut szaga van. Bár én azt szerettem volna, nem csalodtam a 6400asban. Még talán veszek hozzá egy hütöpadot meg egy 9cellás akksit és máris még faszentosabb lesz.
Amugy nem tod, vagy vki nem tudja, hogy miért van az hogyha akksirol játszok pl. egy Fifa 07 -et akkor nagyon belassul a játék? Nem szaggat hanem lassu lesz de nagyon. gondolom ez vmiféle energiatakarékosság vagy mi, de sztem kikapcsolni. Ki lehet?
Illetve ha már igy szoba került, azt tom h van DVI->VGA átalakito dugo, de VGA->DVI is van? Én elsőre asszondom h sajna nincs. Bár az igaz h nem biztos h sajna, hisz a legtöbb dologra elég a noti kijelzöje főleg ha nagy felbontásu. Ha meg photoshoppolok komolyabban akkor ugyis crt -re kötöm. Meghát a legtöbb moncsin amin dvi csati van, azon vga is van. Bár az ujabbaknál már lehet nincs, főleg h küszöbön egy új szabvány, amennyire tom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Gamer laptop eladó teljesen új bekapcsolva se volt 2025.04.29 lett vásárolva
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest