- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Apple asztali gépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
Amennyire tom meg olvasgattam, a Vostro amolyan consumer/bc gép lesz. Több mint egy comsumer ld. uj inspiron de kicsit kevesebb mint egy igazi bc ld. latitude. Persze lehet h nem is kevesebb. inkább csak más. Elvégre más rétegnek is szánták. Olyan arany középut szaga van. Bár én azt szerettem volna, nem csalodtam a 6400asban. Még talán veszek hozzá egy hütöpadot meg egy 9cellás akksit és máris még faszentosabb lesz.
Amugy nem tod, vagy vki nem tudja, hogy miért van az hogyha akksirol játszok pl. egy Fifa 07 -et akkor nagyon belassul a játék? Nem szaggat hanem lassu lesz de nagyon. gondolom ez vmiféle energiatakarékosság vagy mi, de sztem kikapcsolni. Ki lehet?
Illetve ha már igy szoba került, azt tom h van DVI->VGA átalakito dugo, de VGA->DVI is van? Én elsőre asszondom h sajna nincs. Bár az igaz h nem biztos h sajna, hisz a legtöbb dologra elég a noti kijelzöje főleg ha nagy felbontásu. Ha meg photoshoppolok komolyabban akkor ugyis crt -re kötöm. Meghát a legtöbb moncsin amin dvi csati van, azon vga is van. Bár az ujabbaknál már lehet nincs, főleg h küszöbön egy új szabvány, amennyire tom.Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Flow X13 eladó (Ryzen 7, 32GB ram, 1TB SSD, RTX 3050)
- Mini Hp
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest