Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Quent1n

senior tag

válasz amol #4632 üzenetére

Amennyire tom meg olvasgattam, a Vostro amolyan consumer/bc gép lesz. Több mint egy comsumer ld. uj inspiron de kicsit kevesebb mint egy igazi bc ld. latitude. Persze lehet h nem is kevesebb. inkább csak más. Elvégre más rétegnek is szánták. Olyan arany középut szaga van. Bár én azt szerettem volna, nem csalodtam a 6400asban. Még talán veszek hozzá egy hütöpadot meg egy 9cellás akksit és máris még faszentosabb lesz.

Amugy nem tod, vagy vki nem tudja, hogy miért van az hogyha akksirol játszok pl. egy Fifa 07 -et akkor nagyon belassul a játék? Nem szaggat hanem lassu lesz de nagyon. gondolom ez vmiféle energiatakarékosság vagy mi, de sztem kikapcsolni. Ki lehet?

Illetve ha már igy szoba került, azt tom h van DVI->VGA átalakito dugo, de VGA->DVI is van? Én elsőre asszondom h sajna nincs. Bár az igaz h nem biztos h sajna, hisz a legtöbb dologra elég a noti kijelzöje főleg ha nagy felbontásu. Ha meg photoshoppolok komolyabban akkor ugyis crt -re kötöm. Meghát a legtöbb moncsin amin dvi csati van, azon vga is van. Bár az ujabbaknál már lehet nincs, főleg h küszöbön egy új szabvány, amennyire tom.

Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

Új hozzászólás Aktív témák